...

Aztec Gems Deluxe

Autor: Andra

Actualizat: 29 aprilie 2024

Aztec Gems Deluxe gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Aztec Gems Deluxe gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
42 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.7/5 – (3 votes)
Structură
3×3
Linii de plată
9
RTP
96,50%
Volatilitate
Înaltă
Data lansării
August 2020
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

360 Rotiri Gratuite Fără Depunere

4.7/5 – (3 votes)

Aztec Gems Deluxe demo este un video slot excelent, unde trebuie să găsești comorile templului pierdut. Explorează lumea misterioasă a aztecilor și descoperă cele mai râvnite pietre prețioase! Acesta este un aparat simplu, dar care oferă premii mari, inclusiv jackpoturi și multiplicatori de câștig. Testează și Aztec Gems slot, originalul joc al Pragmatic Play din care este inspirat slotul despre care vorbim azi.

Păcănele Aztec Gems Deluxe demo – grafică și aspecte generale

Structura din slotul Aztec Gems Deluxe demo este de 3×3. Este, așadar, un joc de păcănele mic, cu numai 9 simboluri pe grilă. Simbolurile care predomină sunt cele de pietre prețioase. Acestea apar în diferite culori și forme – câștigi foarte bine cu pietrele galbene triunghiulare, pietrele verzi hexagonale sau cu pietrele albastre pentagonale. Alte simboluri pe care le vei căuta sunt masca și figurina albastră. Acestea au funcții speciale despre care vom discuta pe larg într-un alt capitol.

Trebuie să mai știi și că jocul are o grafică impecabilă, cu multe detalii care imprimă tema aztecă. Fundalul este o junglă, iar în mijloc găsești cele 3 role ale jocului. Păcănelele Aztec Gems Deluxe demo funcționează fără probleme pe orice dispozitiv. Funcțiile de joc se adaptează după ecran, iar astfel, fie că joci de pe calculator, smartphone sau tabletă, experiența de joc este la fel de bună. Jocul ilustrează foarte bine istoria aztecilor, dar și goana după bogății a primilor europeni care au ajuns în America Centrală. Așadar, cu acest aparat trăiești aventura conchistadorilor!

Cum joci Aztec Gems Deluxe demo?

Simplu! Aztec Gems Deluxe demo are funcțiile de joc clasice pentru păcănelele Pragmatic Play. Iată care sunt acestea:

 • Setează pariul dorit cu butoanele – și + pentru versiunea de calculator. Pentru versiunea de mobil, apasă pe butonul ilustrat prin fise pentru setarea pariului dorit. Poți să stabilești numărul de fise per linie, valoarea fiselor și pariul total.
 • Schimbă afișarea creditului și pariului din bani în fise și invers apăsând pe acea regiune.
 • Apasă butonul mare cu două săgeți circulare pentru redarea rundei sau folosește tastele SPACE sau ENTER. Pentru rotire rapidă, ține apăsat butonul de spin sau tasta.
 • Dacă vrei să joci automat, folosește butonul de autoplay din care selectezi numărul de runde.
 • Află mai multe informații despre Aztec Gems Deluxe gratis cu ajutorul butonului „i”.
 • Dacă vrei să umbli la setări generale ce țin de experiența de joc, apasă pe butonul cu trei linii paralele. Aici optezi pentru modul rapid, mod economic și sunete.

La fel de simplu de jucat este și Gods of Giza free. Slotul, produs tot de Pragmatic Play, are o tematică interesantă, funcții speciale și îți poate acorda plăți mai mult decât decente. Intră pe site-ul nostru, Joc Păcănele, dă câteva spin-uri la aparat, apoi încearcă-ți norocul pe bani reali!

Cât câștigi la păcănele Aztec Gems Deluxe free?

Acest slot este unul profitabil. Aztec Gems Deluxe demo are un coeficient RTP consistent, de 96,5%. Plătește pe 9 linii de câștig, la 3 simboluri de același fel. De obicei, astfel de sloturi cu structura 3×3 plătesc pe 5 linii. Așteaptă-te, așadar, la mai multe șanse de câștig cu cele 9 linii de plată. Mai jos vezi care sunt plățile simbolurilor:

 • Piatra roșie: până la 880 de fise;
 • Piatra mov: până la 580;
 • Piatra verde: până la 280;
 • Piatra albastră: până la 180;
 • Piatra galbenă: până la 80;
 • Orice combinație de Piatra roșie și Piatra mov: până la 100;

Aceste câștiguri sunt pentru miza totală maximă de 90 de fise.

Aztec Gems Deluxe slot – funcții speciale

Am ajuns și la mult așteptate! Aztec Gems Deluxe demo are simboluri și funcții speciale. Iată care sunt acestea și ce câștiguri îți aduc!

 • Simbolul Wild: e ilustrat printr-o mască de aur. Substituie toate simbolurile, mai puțin simbolurile Bani. Poate aduce câștiguri de până la 2.500 de fise și apare pe toate rolele.
 • Simbolul Bani: este reprezentat printr-o figurină albastră și are atașată o valoare în premii sau în jackpoturi. Dacă apare de minim 4 ori într-o rundă, declanșează secvența Money Respin.
 • Jackpoturi: jocul Aztec Gems Deluxe demo are 4 tipuri de jackpot, diferite ca valoare. Acestea sunt: Mini (100 x miza), Minor (250 x miza), Major (500 x miza) și Grand (1.000 x miza). Le poți primi ca simboluri în funcția de Money Respin sau în Roata Norocului.
 • Money Respin: grila se învârte numai cu simbolurile Bani și Jackpot. Atunci când un nou simbol aterizează pe grilă, contorul de 3 reînvârtiri se resetează. Dacă se ocupă toate pozițiile, atunci primești aleatoriu o învârtire la Roata Norocului sau un multiplicator de câștig.
 • Roata Norocului: roata conține mai mulți multiplicatori și cele 4 jackpoturi. Multiplicatorii de miză sunt: 18x, 28x, 58x, 88x, 108x, 128x, 188x, 288x, 388x. Învârte o singură dată și vezi ce premiu primești!
 • Multiplicator de câștig: câștigul din Money Respin poate avea unul dintre mai mulți multiplicatori. Aceștia sunt: 2x, 3x, 5x, 8x sau 10x.

Îți plac jocurile cu temă aztecă? Încearcă și Aztec Bonanza online, un alt joc cu speciale inedite! Este un alt slot de la Pragmatic în care te bucuri de p grafică splendidă și câștiguri foarte bune. Nu uita! Pe Joc Păcănele joci gratuit, fără să fie necesar să îți faci cont.

Concluzii

Nu bucurăm că ai rămas cu noi până aici și sperăm că jocul de azi este unul pe placul tău. Aztec Gems Deluxe demo oferă premii foarte bune și un mod de joc palpitant. Aici te bucuri de jackpoturi colosale, de până la 1.000 x pariul plasat. De asemenea, poți să câștigi până la 22.500 x miza într-o singură rundă sau secvență Money Respin. 

Slotul Aztec Gems Deluxe online este ideal și pentru mize reale. Îl găsești în portofoliul de păcănele Superbet, de exemplu, alături de alte aparate de top de la Pragmatic și de la alți furnizori importanți. Dacă alegi să joci pe bani, nu uita să o faci în mod responsabil. Setează-ți de la început limite de timp și de bani, apoi asigură-te că le respecți. Așa ții la distanță dependența și te bucuri de pasiunea ta.

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Kluster Krystals MegaClusters
5/5 – (4 votes)
Oryx Gaming
Fruit Twist
3.4/5 – (32 votes)
Pragmatic Play
Vampires vs Wolves
4.2/5 – (11 votes)
Wazdan
Magic Poker
4/5 – (5 votes)
Autor
Andra

Editor