IGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran apollo rising gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Apollo Rising

Producator

IGT

Rating

4/5 - 2 voturi

Prinde și tu unul din câștigurile astronomice din jocul de păcănele ca la aparate Apollo Rising gratis! Acest joc creat de cei de la IGT este extrem de distractiv și ne prezintă o serie de personaje foarte simpatice. În plus, cele 100 de linii de plată aduc șanse foarte atractive de câștig, așa că avem toate motivele să îl încercăm. Tot de la IGT îți mai recomandăm și Black Widow demo, dacă vrei un slot mai senzual și puțin înspăimântător, sau 100 Ladies gratis, dacă vrei ceva mai amuzant.

Apollo Rising gratis – câștiguri la înălțime

Apollo Rising gratis este un joc de păcănele ca la aparate cu 5 role și 8 rânduri, în care simbolurile se învârtesc în sus, contrar direcției standard. Vei observa acest lucru încă de la prima rotire și ți se va părea puțin ciudat. Te vei obișnui însă repede. Și chiar ți se va părea fantastic.

În acest joc există șansa de câștiga de 14480 valoarea pariului plasat! Acest lucru este posibil datorită simbolurilor wild extensibile și rotirilor gratuite. Simbolurile wild sunt reprezentate de rachete care apar pe rolele 2, 3 și 4 și se extind pentru a forma câștiguri colosale.

Dacă vrei să încerci jocul Apollo Rising online pe bani reali, profită de un super bonus la păcănele! Multe dintre cazinourile de top din țară concep astfel de promoții la înregistrare. Îți recomandăm să revendici una cu bani bonus și free spins, pentru a putea juca mai multe sloturi din gama cazinoului ales. Nu îți spunem noi ce să alegi. Vezi lista cu bonsuri de cazinou online și selectează ce crezi că ți se potrivește mai bine!

În Apollo Rising demo ai o poveste captivantă!

Acțiunea din Apollo Rising gratis se petrece în spațiu, iar personajele principale sunt niște extratereștri foarte simpatici. Găsim, de asemenea, și o maimuțică și un cățeluș intergalactic. Deci putem spune că slotul Apollo Rising online este unul din categoria de jocuri de păcănele cu maimuțe.

Faptul că rolele se învârtesc în sus în acest joc accentuează cu atât mai mult ideea de zbor a personajelor pe role. Cele 8 role, alături de cele 100 de linii de plată te vor fascina cu siguranță. Pe lângă grafica impecabilă, Apollo Rising gratis are și o coloană sonoră frumoasă. Astfel vei porni într-o super aventură de la primul Spin!

Ce trebuie să știi despre Apollo Rising gratis?

Pentru mai multe informații despre Apollo Rising gratis, consultă meniul cu informații. Îl vei găsi de îndată ce dai pe Joacă gratis. Vei afla detalii despre simboluri și plăți, precum și despre funcțiile specifice ale jocului. În general, iată ce trebuie să știi despre Apollo Rising online!

  • Grafica jocului este foarte colorată, ceea ce face ca acțiunea să pară mai interactivă.
  • Maimuța și câinele de care menționam și mai sus sunt simboluri stacked wild și pot acoperi 2 poziții, în timp ce extratereștrii pot acoperi 3.
  • Cele 100 de linii de plată ajută foarte mult la formarea de câștiguri colosale.
  • Racheta este un simbol wild care poate apărea în orice moment și acoperi cu totul rolele 2, 3 și 4.
  • În timpul jocului se oferă de asemenea foarte multe rotiri gratuite de tip re-spin.

Setarea pariurilor în Apollo Rising gratis se face ușor. Pariul minim este de 1 monedă, iar cel maxim de 1000. Jocul de păcănele are o rată de returnare către jucător de 94% și volatilitate medie. Poate fi jucat atât de cei cu experiență, cât și de cei ce nu au mai testat până acum păcănele online.

Concluzii

Apollo Rising gratis este, așadar, un joc foarte interactiv și foarte profitabil. Arată foarte bine și are animații distractive. Personajele jocului sunt simpatice și ne ajută să prindem câștiguri de top. Acest lucru este favorat de prezența celor 100 de linii de plată și a simbolurilor wild extensibile care acoperă role întregi.

Pe Joc Păcănele poți juca Apollo Rising online, direct în browser. De asemenea, poți juca și alte sloturi de la IGT, tot fără bani, oricând și de oriunde dorești. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Day of Dead
3.9/5 - 11 voturi
The White Wolf
2.9/5 - 8 voturi
Redroo
3/5 - 9 voturi
Blazing Bull 2
5/5 - 3 voturi
Diamondz
2.7/5 - 10 voturi
Supra Hot
3.5/5 - 13 voturi