Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran apex wizard gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Apex Wizard

Producator

Novomatic

Rating

4.1/5 - 18 voturi

Bucură-te de magia câștigurilor cu Apex Wizard gratis! Tema captivantă și plățile excelente te vor convinge să-l încerci și pe bani reali! În acest text, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre joc. Vom vorbi despre grafică, plăți, simboluri și funcții speciale. Dacă îți place acest gen de joc, avem pentru tine și Book of Magic demo. La fel ca Apex Wizard slot, acesta este despre magie și plăți consistente.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95% 5×3 50 Wild, Scatter Gamble, Wild, Runde Gratuite

Apex Wizard gratis – cum joci?

Apex Wizard gratis este genul de aparat ideal și pentru jucătorii începători. Butoanele jocului se găsesc în partea de jos. Cu butoanele „Start” și „Autostart” te poți juca manual și automat. Modul de joc automat nu are setări suplimentare. Nu poți stabili numărul de runde și nici câteva limitări pentru pierderi. La rundele câștigătoare, butonul „Start” devine butonul „Încasare” și se activează butonul „Gamble”.

Poți juca funcția de dublaje sau poți încasa câștigul rundei – totul ține de tine. Miza se stabilește cu butoanele – și +. Ai la dispoziție mai multe valori de la 0,01 fise la 400.000 de credite. Este afișată lângă butoanele de setare pariu. Setarea mizei se face per linie. De asemenea, poți seta numărul de linii de plată de la 1 la 50.

La butonul „Tabelă plăți”, poți consulta valorile simbolurilor. Mai poți vedea și câteva informații generale despre reguli și funcții speciale ale jocului de păcănele Apex Wizard. Grafica Apex Wizard online este superbă, așa cum te-ai fi așteptat la un asemenea joc. 

Structura este de 5 role și 4 rânduri. De asemenea, rata de plată (coeficientul RTP) este de 95%. Deși poate nu pare destul de mare, oferă suficiente șanse de câștig, deci, șanse de a retrage bani reali. Jocul de păcănele Apex Wizard este genul de aparat pe care îl poți încerca indiferent de nivelul tău de experiență. 

Despre Apex Wizard Novomatic

Apex Wizard gratis este creat de Novomatic, o companie renumită pentru jocurile sale tematice. Acesta nu este o excepție și impresionează jucătorii cu animațiile sale. Chiar și așa, modul de joc rămâne simplu și direct, fără ca furnizorii să complice inutil funcționarea aparatului.

Simbolurile sunt de două tipuri: cele în ton cu tema Apex Wizard online și cele clasice. Acestea se plătesc de la stânga la dreapta pe cele maxim 50 de linii de plată. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri pentru a genera câștig. Plățile pentru simboluri sunt următoarele:

  • Toiagul cu cristal și Inelul: până la 500 credite;
  • Cartea și Corbul: până la 250 credite;
  • Poțiunile și Bolul cu poțiuni: până la 125 credite;
  • A și K: până la 100 credite;
  • Q și J: până la 50 credite.

Aceste valori sunt stabilite pentru miza de un credit per linie, pentru 50 de linii. Adică, pariul total este de 50 de credite. Valorile sunt pentru 5 simboluri similare pe o linie de plată. În afară de aceste plăți, Apex Wizard Novomatic mai are și câteva funcții speciale.

Apex Wizard gratis – speciale

Apex Wizard gratis are și câteva simboluri și funcții speciale extrem de interesante, așa cum poți vedea mai jos:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin magician. Aduce plăți de până la 1.000 de credite în condițiile descrise mai sus. Substituie toate simbolurile cu excepția Scatter.
  • Simbolul Scatter: ilustrat prin dragon. Se poate plăti oriunde, indiferent de liniile de plată. Aduce plăți de până la 10.000 de credite. Cel puțin 3 simboluri Scatter declanșează rotirile gratuite.
  • Rotiri gratuite: în timpul acestora, simbolurile Wild și Scatter sunt adăugate pe role.
  • Funcția Gamble: poți juca dublajele după fiecare rundă standard câștigătoare. Dacă optezi pentru joc, este nevoie să ghicești culoarea cărții (roșu/negru). Dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul, inclusiv cel din rundă.

Apex Wizard online pe mobil

Jocul pe mobil la Apex Wizard gratis se poate face foarte simplu. Experiența este chiar mai bună, având în vedere că poți juca oriunde te-ai afla. Îți trebuie doar o conexiune decentă la internet. Ecranul este bine optimizat pentru a se încadra în display-ul unui smartphone, chiar dacă joci din browser. 

Cu o aplicație de mobil, sunt eliminate absolut toate problemele de acest gen. Sunt multe cazinouri online care au Apex Wizard slot în colecția de jocuri, deci nu duci lipsă de opțiuni.

Concluzii

Apex Wizard gratis este un joc captivant, dar, în același timp, foarte simplu. Se poate juca foarte ușor, iar magia va fi de partea ta! Alt joc cu temă similară este The Best Witch gratis. Și pe acesta îl poți testa pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


The Book Beyond
3.3/5 - 12 voturi
Gemix
3.8/5 - 5 voturi
Montezuma
4.4/5 - 12 voturi
Apollo Rising
4/5 - 2 voturi
Gates of Persia
3.4/5 - 5 voturi
Wolf Cub
2/5 - 2 voturi