aloha party gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Aloha Party

Cu Aloha Party gratis participi la cea mai tare petrecere în stil hawaiian. Gustă cele mai bune cocktailuri și bucură-te de briza oceanului într-un joc de păcănele spectaculos! În ghidul de astăzi îți prezentăm toate aspectele de știut despre păcănea. Vei vedea modul inedit de plată și funcțiile de joc.

Poți încerca și tu câte spinuri vrei în versiunea noastră gratuită Aloha Party free. Dacă vrei și alte experiențe exotice, joacă Amazing Amazonia gratis! De fapt, mai bine cercetează meniul și descoperă sute de jocuri bune, pe care le joci fără investiții și fără efort!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,15%5×41024Wild, ScatterGamble, Jackpot

Despre Aloha Party demo

Jocul de păcănele Aloha Party gratis este produs de renumitul EGT, zis mai nou Amusnet Interactive. Așadar, poți să te aștepți de la tot ce-i mai bun! Însă nu crede că e un slot clasic, ca 100 Super Hot sau 40 Burning Hot, pentru că providerul a ținut morțiș să facă o petrecere în stil mare pentru tine.

[full_width_notice_2 header=”” sign=””]Plățile la Aloha Party demo au loc pe maxim 1024 de direcții de plată. Poți reduce acest număr odată cu reducerea simbolurilor. Poți opta pentru 256, 64, 16 sau 4 direcții. Dar, odată cu o astfel de reducere, rămâne activ doar un simbol din cele 4 ale unei role. Scăderea are loc de la a cincea rolă (ultima) din dreapta. Astfel, dacă optezi pentru 4 direcții, rolele 2, 3, 4 și 5 vor avea câte un simbol. Prima rolă va rămâne completă. Concluzie? Pentru câștiguri mărețe alege un număr cât mai mare de linii de plată![/full_width_notice_2]

Aloha Party gratis – simboluri și plăți

În jocul de păcănele EGT Aloha Party gratis ai simboluri ce te provoacă la relaxare. Iată ce vei găsi pe rolele păcănelei și plățile de care vei avea parte!

[list]

 • Bărbatul: până la 10.000 de fise;
 • Femeia: până la 6.000;
 • Simbolurile Floare: până la 5.000;
 • Cocktailurile: până la 4.000;
 • A și K: până la 2.500;
 • Q, J și 10: până la 2.000.

[/list]

Bărbatul și Femeia plătesc și la 2 simboluri pe direcție. Restul simbolurilor generează câștiguri de la 3 simboluri de un fel pe direcție de plată. Rata de plată de la Aloha Party slot este de 96,15%, deci este excelentă. Un alt joc cu plăți mari este Rich World EGT. Încearcă-l gratuit și pe acesta pe Joc Păcănele!

Aloha Party online – speciale

Slotul online Aloha Party gratis nu se zgârcește cu funcțiile speciale. Iată ce ai la dispoziție în această petrecere hawaiană de zile mari!

[list]

 • Simbolul Wild: este reprezentat de bărbatul care face surfing și apare numai pe rolele 2 și 4 din Aloha Party demo. Substituie toate simbolurile
 • Simbolul Scatter: este reprezentat de tobele specifice Hawaiului. Plătește de la stânga la dreapta ca un simbol normal, până la 40.000 de fise. Minim 3 simboluri Scatter declanșează funcția de rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: primești 12 runde gratuite în Aloha Party gratis. Dacă apare un Wild pe rola 2 primești un multiplicator de câștig x3. Dacă apare un Wild pe rola 4 primești un multiplicator de câștig x5. Dacă apar simboluri Wild pe ambele role multiplicatorul de câștig este x15. Simbolurile Wild rămân fixe pe role dacă nu generează câștiguri. Funcția de rotiri gratuite se poate redeclanța cu 3 Scatter.
 • Gamble: un câștig în jocul de bază din Aloha Party slot poate fi jucat la mini jocul de dublaje. Aici trebuie să ghicești culoarea dintre roșu și negru pentru dublarea sumei.
 • Jackpot: este declanșat aleatoriu și te trimite la mini jocul jackpotului progresiv. Alegi cărți dintr-o serie de 12, până când 3 vor fi din aceeași suită. Vei primi jackpotul corespunzător acelei suite. Sumele acestora pot fi văzute în partea de sus a ecranului.

[/list]

Aloha Party gratis – ce trebuie să mai știi?

Așa cum ai văzut, Aloha Party gratis este un joc cu 5 role și 4 rânduri. Creatorul acestuia este EGT, un furnizor recunoscut mai mult pentru jocurile clasice cu fructe. Cel de față este dovada că EGT poate să vină cu inovații.

Tema hawaiană și modul de micșorare a numărului de direcții sunt aspecte inedite ale jocului Aloha Party gratuit. Chiar și așa, funcțiile de joc sunt extrem de simple, după cum vezi mai jos:

[list]

 • Setează numărul de direcții de câștig din coloanele laterale ale rolelor.
 • Apasă pe o miză dintre cele 5 arătate în partea de jos pentru a porni o rundă.
 • Apasă butonul ”Gamble” de sub câștig pentru a juca dublajele la Aloha Party demo.
 • Consultă secțiunea de informații din butonul „i”.
 • Apasă pe butonul portocaliu din stânga jos pentru jocul automat.

[/list]

Joacă Aloha Party EGT pe bani reali!

Jocul Aloha Party gratis aduce plăți foarte bune, așa cum vezi și în tabelul de plăți. Totuși, versiunea demo nu aduce câștiguri reale. Îl poți juca și cu miză reală, în mai multe cazinouri online din România. Un nume care iese mereu în evidență este NetBet. Portofoliul de păcănele al acestui operator de jocuri de noroc este unul impresionant. Dacă dorești să diversifici, îți stau la dispoziție numeroase loterii, mese de cazinouri live și pariuri sportive.

[full_width_notice_2 header=”” sign=””]Și ofertele NetBet sunt pentru toate gusturile. Bonusul la înregistrare și ofertele care urmează te vor face să te întorci aici cât mai des! Participă și la turnee NetBet pentru premii excelente, în bani reali![/full_width_notice_2]

Concluzii

Jocul de păcănele online Aloha Party gratis este distracția ideală pentru cei avizi de experiențe exotice. Are un mod simplu de funcționare, cu doar câteva butoane. Este optimizat și pentru jocul pe mobil, deci ecranul cu butoanele de joc se vor adapta la dimensiuni mai mici. Pornește jocul și ia parte la o petrecere plină de energie!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Voodoo Magic
3.9/5 – (9 votes)
Gamevy
Epic Crystal
3.7/5 – (16 votes)
iSoftBet
Hot Shots
4.3/5 – (7 votes)
Relax Gaming
Golden Castle
3.7/5 – (10 votes)