EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran amazing amazonia gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Amazing Amazonia

Producator

EGT

Rating

5/5 - 3 voturi

Dacă ești iubitor de natură și îți plac locurile exotice, atunci trebuie să încerci Amazing Amazonia gratis! Acest joc cu papagali te transportă în lumea sălbatică a pădurii amazoniene și te ajută să descoperi comori. În acest text, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre jocul de păcănele Amazing Amazonia, precum grafică, simboluri, plăți și funcții. Dacă jocul a fost pe placul tău, pe Joc Păcănele mai poți încerca și alte sloturi EGT gratis!

Amazing Amazonia gratis, un joc de păcănele cu papagali incitant

După cum poți vedea în Amazing Amazonia gratis, jocul are foarte multe simboluri tematice, iar grafica, prin fundalul său verde, este desigur inspirată din această regiune sud-americană. Jocul este creat de EGT, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de noroc online. Ca de fiecare dată, cei de la EGT au reușit să îmbine simplitatea cu o tematică spectaculoasă. Jocul de păcănele cu papagali are astfel o structură clasică, de 3 rânduri și 5 role, iar modul de joc este extrem de simplu. De aceea, slotul este și pentru cei cu puțină experiență în păcănelele online.

Așa cum am precizat anterior, Amazing Amazonia demo abundă în simboluri care mai de care mai interesante ce reprezintă fauna acestui loc: tigru, broască, pasărea colibri, papagalul, leneșul și șopârla. Cât despre comorile ascunse, acestea pot fi impresionante. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,16%.

Amazing Amazonia EGT slot: simboluri și plăți

Așa cum poți observa la Amazing Amazonia gratis, plata se face numai de la stânga la dreapta atunci când cel puțin 3 simboluri similare se află pe aceeași linie de plată. Jocul are 10 linii de plată, dar numărul poate fi redus la 7, 5, 3 sau o singură linie de plată. Simbolurile din acest joc cu papagali plătesc după cum urmează:

  • Tigrul și Leneșul: până la 30.000 de credite;
  • Vidra: până la 16.000;
  • Papagalul și Pasărea colibri: până la 10.000;
  • Broasca și șopârla: până la 5.000;
  • A, K și Q: până la 2.000;
  • J: până la 2.000, se plătește și când sunt 2 simboluri pe linie.

Amazing Amazonia online gratis: funcții speciale

În afară de simbolurile deja menționate, la Amazing Amazonia gratis mai există încă două speciale și câteva funcții care îți permit să-ți mărești câștigurile. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de fluviul Amazon, substituie toate simbolurile cu excepția Scatter și dublează plata dacă apare pe o linie câștigătoare. Poate aduce până la 200.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: este reprezentat de fluture. Trei sau mai multe simboluri Scatter, oriunde pe role, declanșează 20 de runde gratuite cu multiplicator x3. Dacă în timpul acestora se redeclanșează funcția, ți se mai adaugă 20 de rotiri gratis.
  • Gamble: după fiecare rundă câștigătoare îți poți dubla câștigul dacă ghicești culoarea cărții.
  • Jackpot: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi progresive puse la bătaie. Valoarea fiecăruia poate fi consultată deasupra rolelor.

Amazing Amazonia gratis: cum joci?

Să joci la Amazing Amazonia gratis este extrem de simplu. Butoanele de care ai nevoie se găsesc jos, sub role. Butoanele de spin sunt chiar mizele care se află în centru. Dacă dorești să joci automat, în partea din stânga ai la dispoziție butonul portocaliu. Poți opri oricând seria de runde dacă mai apeși încă o dată pe același buton. 

În stânga acestuia găsești butonul de informații, o secțiune unde poți afla mai multe despre simboluri, plăți, reguli și funcții speciale.

Câștigul este afișat în partea din dreapta, iar sub acesta este butonul Gamble care se activează după fiecare rundă câștigătoare. Dacă apeși pe el, se deschide o fereastră în care trebuie să ghicești culoarea cărții de joc ce urmează să fie aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Atenție, dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul rundei.

Concluzii

Amazing Amazonia gratis este un joc simplu, dar distractiv. Are funcțiile clasice, descrise mai sus, cunoscute celor ce sunt familiarizați cu sloturile EGT și aduce câștiguri substanțiale datorită faunei superbe a pădurii amazoniene. De asemenea, aici, pe Joc Păcănele mai poți testa și alte păcănele online demo pentru a descoperi jocuri noi care să-ți aducă premii!

Alte sloturi


Super flip
5/5 - 2 voturi
Baron Samedi
5/5 - 2 voturi
Peaky Blinders
3.5/5 - 11 voturi
Pyramid: Quest for Immortality
3.6/5 - 5 voturi
The Legend of the Golden Monkey
4.2/5 - 4 voturi
Cash Coaster
3/5 - 3 voturi