EGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Amazing-Amazonia

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Amazing Amazonia

Producator

EGT

Rating

Amazing Amazonia este unul din acele jocuri cu pacanele gratis cu animale de care nu te poți sătura. Jocul se remarcă în primul rând prin interfața foarte prietenoasă și grafica impresionantă cu animale sălbatice. Culorile foarte vii și sunetul antrenant alcătuiesc o atmosferă foarte captivantă, o bază excelentă pentru câștigurile de top.

Jackpot fix și simboluri valoroase

Amazing Amazonia gratis face parte din gama de jocuri cu pacanele gratis pe care îți dorești să le joci pe bani reali întrucât aduce câștig după câștig. Cei de la EGT au creat un joc cu 10 linii de plată.

Jocul are un jackpot ce poate ajunge până la 10000 de monede. Există de fapt 4 tipuri de jackpot, fiecare corespunzând unui simbol de carte (inimă, spadă, treflă, romb). Jackpotul se câștigă aleatoriu.

Revenind asupra simbolurilor, Amazing Amazonia online se numără printre acele jocuri cu pacanele gratis cu simboluri foarte atractive. Întâlnim pe role păsări colorate, broaște, vidre, leneși, tigri etc. Întreaga junglă amazoniană pare că a fost transpusă în joc.

Să trecem în revistă simbolurile și valorile lor!

În primul rând, întâlnim în jocul de păcănele Amazing Amazonia seria clasică de simboluri de cărți de joc. Există așadar simbolurile standard A, J, Q, K. Oricare 3 dintre acestea valorează 5 monede, în timp ce 4 aduc 25 de monede, iar 5 aduc 100 de monede.

Simbolurile cele mai atractive sunt însă cele inspirate de pădurea amazoniană. Întâlnim astfel broasca și șopârla cu 10 monede pentru 3 simboluri, 50 pentru 4 și 125 pentru 5.

Apoi, papagalul și pasărea colibri valorează 15 monede pentru 3 simboluri, 75 pentru 4 și 250 pentru 5.

Lista continua cu vidra care valorează 20 de monede pentru 3 simboluri, 100 pentru 4 și 400 pentru 5.

În topul simbolurilor se află tigrul și leneșul, fiecare cu câte 25 de monede pentru 3 simboluri, 125 pentru 4 și 700 pentru 5.

Simbolul wild este reprezentat de râul Amazon. 3 simboluri de acest tip valorează 250 de monede, 4 simboluri valorează 2500, iar 4 valorează 10000. Râul poate înlocui orice alt simbol în afară de cel scatter. Orice câștig format cu un simbol wild se dublează.

Fluturele are rol de simbol scatter. Acesta are valori de până la 5000 de monede (pentru 5 simboluri).

Amazing Amazonia gratis face parte astfel din gama de jocuri cu pacanele gratis cu tot felul de simboluri speciale.

Rotiri gratuite și rundă bonus

De fiecare dată când apar 3 fluturi albaștri pe role se activează runda bonus. Aceasta aduce 20 de rotiri gratuite, în timpul cărora orice câștig este triplat. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate, ceea ce reprezintă o adevărată resursă de premii de top.

În concluzie, ne bucurăm foarte mult că Amazing Amazonia gratis face parte din gama noastră de jocuri cu pacanele gratis. Vă invităm să îl încercați atât în varianta gratuită, cât și pe bani, întrucât există șanse foarte mari de câștig.

Mult noroc!

Alte sloturi


Secret of the Stones
Book of Ra Deluxe
Vikings Go Wild
Gold lab
Frog Story
Scudamore Super Stakes