EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
40 Lucky King gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

40 Lucky King

Producator

EGT

Rating

3.9/5 - 78 voturi

40 Lucky King gratis te invită să te bucuri ca un rege de o sumedenie de câștiguri atunci când joci această păcănea clasică cu fructe și șeptari. Deși există o mulțime de păcănele clasice pe piață, cele de la EGT nu dezamăgesc niciodată. Pe lângă diversitatea pe care o au, simbolurile și grafica lor te cuceresc numaidecât, fiind gata să joci o rundă la păcănele.

Iar dacă această păcănea îți va plăcea, atunci poți să mai vezi la noi pe site și Extra Stars gratis pentru a-ți continua aventura tot pe tematică clasică. Este un slot de la același producător, EGT, deci cu siguranță te vei distra la fel de tare.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,53%5×440Wild, ScatterJackpot Cards, Gamble

Informații despre 40 Lucky King demo

La 40 Lucky King gratis te vei bucura de o structură cu 5 role și 4 rânduri, dar și 40 de linii de plată, după cum menționează și titlul păcănelei. Simbolurile vor fi reprezentate de fructe, în mare parte, dar vei afla mai multe detalii despre toate simbolurile din joc într-o secțiune viitoare.

Mizele de la 40 Lucky King gratis sunt destul de mari, începând de la 40 credite și ajungând la miza de 800 credite. De asemenea, dacă obții un câștig până în 15000 credite vei putea folosi funcția de Gamble și îți vei putea dubla suma. În plus, cele 40 de linii de plată au și ele un rol foarte important în obținerea câștigurilor la acest slot.

După cum am menționat și mai devreme, producătorul 40 Lucky King gratis este nimeni altul decât EGT. Punem pariu că știi deja despre el și despre jocurile sale extrem de apreciate. Dar dacă nu ai avut încă șansa să le descoperi, atunci poți încerca câteva păcănele EGT la noi pe site pe gratis.

Cum joci 40 Lucky King slot?

Regulile sunt simple la 40 Lucky King gratis, deci nu trebuie să-ți faci prea multe griji în această privință. Totuși, noi îți vom prezenta pașii pe care îi ai de urmat ca să te lămurești. Iar, în rest, trebuie doar să te bucuri de joc. Uite ce ai de făcut:

 • Dă click pe „Joacă gratis” și așteaptă să intri în joc;
 • După ce ai intrat apasă pe butonul cu 3 liniuțe, adică cel de meniu și verifică toate informațiile de acolo în legătură cu regulile și plățile;
 • După care poți seta miza din butoanele din josul paginii în funcție de preferință;
 • Acum tot ce mai trebuie să faci este să începi să joci, dând click pe Spin.

La 40 Lucky King free poți, de asemenea, să te folosești de funcția Autoplay. Aceasta îți va permite să te joci într-un mod mai relaxat, nefiind nevoit să dai mereu pe Spin. Altă funcție pe care o ai este să ții apăsat pe butonul de Spin și vei declanșa Turbo Spin. În acest mod, rolele se vor învârti mai repede și vei afla rezultatele mai rapid.

Unde joci 40 Lucky King online pe bani?

Poți încerca să joci 40 Lucky King gratis mai întâi la noi pe site pentru a te familiariza cu slotul. După, îl poți juca la mai multe cazinouri din România cum ar fi: NetBet, Mr Bit, Casa Pariurilor, Frank Casino, Unibet sau altele. Sunt multe cazinouri cărora le poți oferi o șansă. Iar atunci când îți vei face cont vei primi și un bonus de bun venit de care să te bucuri la diferite păcănele ale cazinourilor. După ce treci de procesul de înregistrare vei putea încerca mai multe oferte pentru cât mai multe câștiguri.

Simboluri în 40 Lucky King gratis

După cum cred că știi deja, la 40 Lucky King gratis simbolurile sunt reprezentate de fructe și șeptari. Dar ceea ce nu știi este cât plătesc ele. Așa că, hai să vedem cât vor plăti, folosind miza maximă de 800 de credite!

 • Lămâile, Cireșele: până la 2.000 credite;
 • Portocalele, Prunele: până la 2.000 credite;
 • Pepenele: până la 4.000 credite;
 • Strugurii: până la 4.000 credite;
 • Clopoțelul: până la 6.000 credite;
 • Șeptarii: până la 20.000 credite.

După cum poți vedea, simbolurile de bază la 40 Lucky King gratis plătesc chiar bine. Asta înseamnă că vei obține câștiguri pe cinste. Totuși, verifică și secțiunea următoare pentru a afla despre simbolurile și funcțiile speciale.

40 Lucky King gratis – speciale

Numai după numele acestei păcănele, 40 Lucky King gratis îți vei da seama că este vorba despre un rege. Acest rege, fiind un simbol special în joc, îți va purta noroc și îți va oferi tot ce-ți dorești tu mai mult – câștiguri uriașe! Hai să aflăm mai multe detalii despre acest simbol, cât și despre restul specialelor!

 • Simbolul Wild: este reprezentat de rege, așa cum spuneam. Acest simbol va înlocui toate simbolurile cu excepția celui Scatter și îl vei găsi numai pe rolele 2, 3 și 4.
 • Simbolul Scatter: reprezentat de semnul dolarului, acesta va plăti până la 400.000 credite (cu miza maximă).
 • Jackpot Cards: este un jackpot de tip mystery cu 4 niveluri (Treflă, Caro, Cupă, Pică). În timpul acestui bonus, care este declanșat la întâmplare, poți câștiga orice nivel. Ce va trebui să faci este să alegi din cadrul de selecție (12 cărți cu fața în jos) 3 cărți cu simboluri de același fel. 
 • Gamble: cu această funcție ai șansa de a-ți dubla câștigurile, trebuind să alegi dintre Roșu sau Negru.

Concluzii

Așadar, tot ce mai rămâne de spus este să joci 40 Lucky King gratis și să profiți de beneficiile jocului. Vei avea parte atât de norocul regelui, cât și de 40 de linii de plată ce vor avea un rol important în obținerea câștigurilor.

Iar dacă vrei să mai încerci în continuare altă păcănea cu fructe și șeptari, îți recomandăm 20 Dazzling Hot demo, tot de la EGT! Poți chiar încerca mai multe păcănele de la acest producător ca să vezi care sunt preferatele tale. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Caveman Stoney
4/5 - 7 voturi
Stellar Ways
5/5 - 2 voturi
Wild O Tron 3000
3/5 - 2 voturi
The king
3.6/5 - 10 voturi
The Expendables New Mission Megaways
3.7/5 - 6 voturi
Blackjack IGT
3.7/5 - 13 voturi