EGT producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
20 joker reels demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

20 Joker Reels

Producator

EGT

Rating

4/5 - 42 voturi

20 Joker Reels demo este unul dintre cele mai tari jocuri cu jokeri, așa cum vei descoperi din articolul nostru. Pe scurt, păcăneaua marca EGT are structură de 5×3, 20 de linii de plată și un RTP foarte bun, de 95,79%. Volatilitatea ei este medie, deci poți să-i dai play cu încredere chiar dacă ești începător. Te vor aștepta câștiguri destul de dese și bune!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,79%5×320Wild, ScatterDublaje, Jackpot

20 Joker Reels gratis – printre cele mai bune păcănele cu joker

Pe această pagină poți, desigur, juca cât dorești 20 Joker Reels demo. Nu ai nevoie de un cont pentru a te distra și nici nu trebuie să dai download. Joci 100% gratuit, de pe orice device dorești.

Slotul 20 Joker Reels gratis, după cum am zis, este produs de renumitul EGT (Amusnet). Este unul cu 77777, BAR, clopoței și fructe ce-ți poate aduce câștiguri excelente. Dacă ai chef de o altă păcănea clasică de la același provider, încearcă tot la noi pe site și 20 Hot Blast free!

Creatorul jocului, EGT, este popular în rândul utilizatorilor datorită acestor jocuri clasice. Funcționalitățile lor sunt extrem de simple, deci sunt ideale pentru orice nivel. Dacă ești un începător în păcănele, îți recomandăm să începi cu acest furnizor, întrucât are foarte multe jocuri excelente de oferit.

20 Joker Reels demo – cum plătește?

Jocul de păcănele 20 Joker Reels demo are, așa cum spune și numele, 20 de linii de plată. Rata de câștig a jocului este de 95,79% – una ce ne asigură că putem vedea câștiguri bune dacă jucăm. Simbolurile din acest slot cu șeptari gratis îți vor aduce următoarele sume:

 • Șeptari: până la 20.000 de fise;
 • Clopoței: până la 6.000 de fise;
 • BAR BAR BAR și BAR BAR: până la 4.000 fise;
 • Prune, Portocale, Lămâi și Cireșe: până la 2.000 fise.

Simbolurile din 20 Joker Reels free plătesc de la minim 3 pe o linie de câștig. Excepția face șeptarul, care plătește la minim 2 simboluri per linie.

20 Joker Reels slot – speciale

Numele jocului 20 Joker Reels demo mai este dat și de simbolul special Wild. Despre acesta și despre alte speciale vom discuta în cele ce urmează:

 • Simbolul Joker: este un simbol Wild care apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Substituie toate simbolurile prezentate mai sus. De cele mai multe ori apare stivuit pe o rolă.
 • Simbolul Scatter: este reprezentat de sacul cu bani. Plătește oriunde pe rolele din 20 Joker Reels demo, până la 200.000 de fise.
 • Dublaje: funcția Gamble se poate juca cu câștigul dintr-o rundă. La mini-joc va trebui să alegi roșu sau negru. Dacă ghicești culoarea, suma câștigată în rundă va fi dublată, dar o vei pierde dacă nu ghicești.
 • Jackpot: poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi progresive puse la bătaie. Se declanșează aleatoriu și se va deschide un mini-joc. Alege cărți până când o suită va apărea de 3 ori. Vei primi suma afișată aferentă suitei deasupra rolelor.

Simbolul Wild din 20 Joker Reels gratis este cel mai apreciat de jucători. Dacă vrei alte păcănele cu joker gratuite, dă click pe linkul anterior și vezi un top pe care l-am făcut pentru tine. Poți juca enorm de multe sloturi moca pe Joc Păcănele!

20 Joker Reels demo – cum se joacă?

Mai departe vom vedea și cum se joacă 20 Joker Reels demo. Structura sa clasică de 5 role, a câte 3 rânduri, este un indicator că modul de joc e simplu. Și chiar așa stau lucrurile. Iată ce butoane trebuie să apeși!

 • Cu cele 5 butoane din partea de jos vei stabili pariul dorit la 20 Joker Reels gratis. Sunt disponibile valorile 20, 40, 100, 200 și 400 de fise. La apăsarea unui buton va porni și o rundă.
 • Pentru redare rundă poți utiliza și butonul de spin din dreapta. Deasupra acestuia este butonul funcției de joc automat. De aici setezi modul de învârtire automat și nu mai este nevoie să dai spin sau să selectezi pariuri. 
 • La o rundă câștigătoare în 20 Joker Reels demo, în partea de jos și de sus a butonului de spin vei avea două opțiuni. Poți colecta câștigul cu x2 sau poți intra în mini jocul de dublaje.
 • Deschide meniul jocului 20 Joker Reels slot cu butonul aflat în dreapta jos. Aici vei găsi funcția de joc automat și secțiunile de informații.

Aceste butoane sunt pentru versiunea de desktop a 20 Joker Reels gratis. Jocul este optimizat și pentru mobil, deci nu vei pierde nimic din experiența de top oferită de EGT. Pe telefon butoanele sunt poziționate cam la fel, deci nu-i necesar să-ți dăm detalii și despre acest mod de joc, nu?

20 Joker Reels EGT – unde joci pe bani reali?

Slotul 20 Joker Reels demo poate fi jucat la noi, pe Joc Păcănele, cât dorește sufletul tău. Dar vezi că este disponibil și cu mize reale, pentru câștiguri adevărate! Câștigurile foarte bune îl recomandă pentru jocul la casino, iar un loc ideal este NetBet. Aici ai o gamă largă de păcănele EGT, dar și jocuri de la alți furnizori, precum NetEnt și Pragmatic Play. Putem spune cu certitudine că la NetBet nu ai cum să te plictisești cu un asemenea portofoliu.

Dacă tot am văzut că poți juca păcănele 20 Joker Reels online pe mobil, nu ezita să instalezi aplicația NetBet. Aceasta îți va da posibilitatea să joci fără probleme oriunde te-ai afla. Și bonusurile îți vor menține viu interesul. Bonusul la înregistrare și alte promoții cu bani și rotiri gratuite te vor face să revii la NetBet!

Concluzii

Dacă ești un fan al jocurilor de păcănele cu jokeri, trebuie să încerci 20 Joker Reels demo. Este un slot simplu de folosit, cu funcții intuitive, pe stilul EGT. Grafica este și ea excelentă, demnă de păcănelele din ziua de astăzi. Este așadar o experiență completă, la fel ca 20 Dazzling Hot free, un alt joc pe care ți-l recomandăm. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Asian Diamonds
4.1/5 - 12 voturi
Jumanji
4.6/5 - 5 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins VIP
3.1/5 - 9 voturi
7 Monkeys
3/5 - 21 voturi
Queen of Embers
3.3/5 - 3 voturi
The Krackener’z
3.2/5 - 6 voturi