EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran 100 cats gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

100 Cats

Producator

EGT

Rating

4/5 - 29 voturi

Cine spune că pisicile și păcănelele nu fac casă bună ar trebui să încerce 100 Cats gratis. Acest joc este pe cât de simplu pe atât de distractiv, iar pisicile te vor ajuta să descoperi câștiguri mari. În acest text, îți vom prezenta câteva aspecte generale pentru a te descurca mai bine cu jocul, precum  grafică, plăți, simboluri, funcții speciale și modul de joc. Dacă îți place acest slot, încearcă și alte jocuri EGT online pe Joc Păcănele!

100 Cats gratis, locul unde pisicile te răsfață cu premii

Jocul are multe, multe pisici, după cum poți observa și tu din 100 Cats gratis. Totuși, nu este un slot extrem de spectaculos când vine vorba despre animații. Fiecare câștig este acompaniat de unul dintre gesturile pisicilor care le fac atât de adorabile: miaună, se spală sau cască.

Fundalul este un lac, iar în depărtare se vede un oraș mare, cu zgârie-nori și luna care iese printre clădiri. Știm că noaptea felinele sunt cele mai active, deci dunalul se portivește perfect tematicii jocului.

De asemenea, jocul de păcănele 100 Cats are o structură simplă, de 5 role și 4 rânduri. Sunt multe șanse ca o linie să fie câștigătoare, având în vedere că rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,03%, suficient de mare pentru a te bucura de plăți consistente.

Jocul de păcănele este creat de EGT, una dintre cele mai importante companii producătoare de jocuri de noroc. Dezvoltatorii preferă întotdeauna să păstreze sloturile simple, ușor de jucat chiar și de începători, dar distractive pentru oricine, indiferent de experiență.

100 Cats EGT: simboluri și plăți

După cum poți vedea și la 100 Cats gratis, plata se face întotdeauna de la stânga la dreapta și trebuie să fie minim 3 simboluri similare pe aceeași linie de plată pentru a obține un câștig. 100 Cats slot are maxim 100 de linii de plată (de aici și numele), dar se poate reduce la 50, 30, 20 sau chiar o singură linie. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Pisicile persane (alb și alb cu negru): până la 3.000 de credite;
  • Pisica siameză: până la 2.000;
  • Pisica norvegiană de pădure (pufoasă): până la 1.750;
  • Pisica gri și pisica tigrată: până la 1.000;
  • A și K: până la 625;
  • Q și J: până la 500.

100 Cats online gratis: funcții speciale

100 Cats gratis îți permite să câștigi și altfel în afară de tradiționalele linii de plată, așa cum probabil ai văzut deja, după câteva încercări.. Funcțiile și simbolurile speciale sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de o femeie, acesta substituie toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter. Poate plăti până la 5.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: este o imagine simplă pe care scrie ”Cats Family” și apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Dacă apare de 3 ori într-o rundă, oferă 10 rotiri gratuite.
  • Gamble: după fiecare rundă câștigătoare îți poți dubla suma. Trebuie să ghicești culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet.
  • Jackpot: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la bătaie. Alege dintr-un set de 12 cărți până când 3 cărți fac parte din aceeași suită. Îți va fi încredințată suma aferentă suitei.

100 Cats gratis: cum se joacă

100 Cats gratis este unul dintre cele mai simple jocuri. La fel ca toate păcănelele online EGT, butoanele pe care le vei folosi sunt jos. Apasă pe una dintre mize pentru a porni manual runda cu acel pariu. În partea din dreapta va fi afișat câștigul, iar sub el se va găsi butonul „Gamble”.

În partea din stânga, ai la dispoziție butonul de joc automat și butonul de informații unde afli mai multe despre reguli, simboluri, linii de plată și funcții speciale. 

De la coloanele din stânga și dreapta stabilești numărul de linii de plată.

Concluzii

100 Cats gratis este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele datorită simplității, câștigurilor și, bineînțeles, a pisicilor care sunt mereu aproape de tine. Știm că vei dori să îl încerci și pe bani reali. Ai multe opțiuni, care mai de care mai avantajoase, care conțin și bonus de cazinou care te va încuraja și mai mult!

Alte sloturi


La Fiesta
3.5/5 - 8 voturi
Indian Spirit
5/5 - 3 voturi
Volcano Eruption Extreme
3.7/5 - 3 voturi
The king
3.6/5 - 10 voturi
Queen of Gold
4.3/5 - 11 voturi
Snake Arena
3.1/5 - 7 voturi