ce înseamnă GG

Ce înseamnă GG la pariuri?

  aprilie 19, 2023

Autor: Diana

Actualizat: 4 septembrie 2023

După cum știi, păcănelele sunt întotdeauna pe primul loc pentru noi. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de distracția și câștigurile cu care pariurile vin la pachet. De aceea, în acest articol vom vorbi despre pariurile sportive și ce înseamnă GG.

În cele ce urmează îți vom prezenta un aspect foarte important atunci când vorbim despre pariuri fotbal. Pe lângă clasicele 1, X și 2 există și alte elemente ce merită atenție. Așadar, astăzi îți vom oferi toate detaliile despre ce înseamnă GG la pariuri. Vei descoperi o alternativă foarte bună și care îți poate aduce câștiguri de luat în seamă. Hai să vedem despre ce e vorba!

Ce înseamnă GG – informații generale

Dacă ești curios să descoperi ce înseamnă GG, ei bine, ai venit la locul potrivit! Vom începe prin a-ți spune că pariurile sportive, mai ales cele pe fotbal, sunt foarte populare în rândul pasionaților de jocuri de noroc. Nu numai sportul în sine, care este un fenomen global îi atrage, ci și cotele atractive și numeroasele posibilități de a paria. Cele mai populare tipuri sunt cele pe rezultatul final.

Trebuie să știi că și pariurile pe goluri sunt foarte căutate. Printre acestea se numără numărul de goluri, de tip sub/peste sau interval, dar și GG.

Așadar, ca un pariu GG să fie câștigător este nevoie ca ambele echipe să marcheze în meci. Practic, un rezultat de 1-1 este suficient pentru a te face câștigător. Foarte important de menționat este că acest pariu este valabil doar pentru timpul regulamentar de joc. De exemplu, există partide eliminatorii, în care cineva trebuie să câștige neapărat. Dacă după 90 de minute scorul va fi 0-0, iar în cele 30 de minute suplimentare vor marca ambele, pariul nu este valabil. De asemenea, există și alte tipuri de pariuri GG, pe care ar trebui să le iei în seamă, însă despre asta vom discuta mai târziu.

Cum plasezi pariuri GG?

Acum că ai aflat ce înseamnă GG, este important să știi și cum poți plasa un astfel de pariu. Înaninte de asta, ar trebui să fii cât de cât familiar cu fotbalul și cu echipele pe care dorești să joci. Astfel, vei ști care sunt șansele tale de reușită. Totuși, la noi pe site vei avea ocazia să înțelegi mai bine fenomenul. Ai la dispoziție un articol despre reguli fotbal, care îți va fi de mare ajutor. Acum că am lămurit aceste aspecte, hai să vedem cum plasezi acest tip de pariuri!

 1. Să spunem că te afli pe site-ul sau aplicația casei tale de pariuri favorită. Mergi la sport, iar apoi selectează secțiunea Fotbal;
 2. De acolo, selectează meciurile pe care dorești să joci. După cum ți-am spus, este necesară o analiză, pentru a vedea care sunt șansele ca ambele echipe să marcheze;
 3. După ce ai selectat evenimentul, este nevoie să cauți acest tip de pariu. Fiind unul destul de popular, este de obicei plasat destul de sus în listă. La multe case de pariuri îl vei găsi sub forma „GG – Ambele echipe marchează”, unde poți alege simplu: Da sau Nu. Odată plasat pariul, nu mai rămâne decât să urmărești meciul pe care ai jucat și să vezi dacă predicția ta a fost una corectă.

Tipuri de pariuri GG

Acum că ai aflat ce înseamnă GG propriu-zis și cum poți plasa un astfel de pariu, este nevoie să îți expunem și alte informații. Trebuie să știi că există mai multe tipuri de pariuri GG. Nu-ți face griji, ți le vom prezenta pe toate. Hai să vedem care sunt acestea!

 • GG și 3+ – ambele echipe înscriu și se marchează cel puțin 3 goluri în meci; 
 • GG și 4+ – ambele echipe înscriu și se marchează cel puțin 3 goluri în meci; 
 • GG sau 3+ – ambele echipe înscriu sau se marchează cel puțin 3 goluri în meci; 
 • GG sau 4+ – ambele echipe înscriu sau se marchează cel puțin 3 goluri în meci; 
 • GG în prima repriză – ambele echipe marchează în prima repriză a meciului; 
 • GG în oricare repriză – în oricare repriză din meci ambele echipe vor marca; 
 • 1X2 și GG – rezultat final și ambele echipe marchează, după cum urmează: 1 și GG înseamnă că echipa gazdă va câștiga, iar ambele formații înscriu. X și GG la pariuri înseamnă că meciul se va termina la egalitate, iar ambele echipe vor marca. Dar ce înseamnă GG și 2? Ei bine, reprezintă faptul că ambele echipe înscriu, iar oaspeții vor câștiga; 
 • Șansă dublă și GG – 1x și GG = echipa gazdă nu pierde meciul, iar ambele echipe înscriu. 12 și GG = una dintre echipe va câștiga, iar ambele vor marca. X2 și GG = echipa oaspete nu va pierde meciul, iar ambele echipe înscriu.

Concluzii

Iată că am ajuns și la final! Ți-am prezentat ce înseamnă GG și cum mai poate fi combinat acest tip de pariu cu altele. Astfel, ai la îndemână numeroase posibilități de pariere, ce se pot dovedi profitabile. Dacă dorești cote avantajoase și evenimente care mai de care mai atractive, poți plasa pariuri Superbet. Poți face acest lucru atât pe site, cât și din aplicație, așa că totul va fi extrem de accesibil. Iar dacă ai un bilet GG, dar una dintre echipe nu mai are timp să dea un gol, vezi că ai putea să apelezi la funcția cash out. Îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Autor