pariuri sportive superbet

Cote bune la pariuri sportive Superbet Online

  iunie 16, 2022

Autor: Gabi

Actualizat: 15 mai 2024

Chiar dacă suntem mari fani păcănele, astăzi vom discuta despre pariuri sportive Superbet. De ce? Pentru că și aici este tot vorba de noroc, dar și de distracție. Cazinoul îți pune la dispoziție un portofoliu imens de evenimente sportive. Iar noi îți vom spune tot ce trebuie să știi despre subiect.

Superbet Romania
Bonus Pariuri Sportive

500 RON Sport

Începem cu câteva informații generale despre pariuri sportive Superbet, după îți prezentăm sporturile participante, pașii prin care pui un bilet și cum îl verifici. Iar, înainte de toate, dacă nu ai un cont, începe cu înregistrarea și un bonus de bun venit Superbet!

Pariuri sportive Superbet – informații generale

Plasarea de pariuri sportive Superbet n-o să-ți dea bătăi de cap. E simplu! Dacă totuși n-ai mai pariat până acum, nu-ți face griji. Noi suntem aici ca să te îndrumăm. Totul este extrem de ușor.

Când ajungi pe pagina principală Superbet pariuri sportive, vei vedea care sunt evenimentele sportivă din ziua curentă. Desigur, poți filtra rezultatele astfel încât să-ți afișeze și meciuri din zilele ce urmează. Dacă vrei ca totul să fie cât mai comod, ai o super aplicație Superbet disponibilă atât pe Google Play, cât și pe App Store.

Să zicem că vrei să mizezi pe evenimente care se desfășoară doar în weekend. Din partea de sus a ecranului, cu un singur click, selectezi ziua și data, iar evenimentele afișate vor fi doar din acea zi.

Dacă ești un adevărat parior, nu uita să te înscrii în Club Superbet. Vei profita de o mulțime de avantaje, precum: oferte exclusiviste, promoții, dar și un card de fidelitate ce-ți va oferi o grămadă de beneficii. Intră pe link-ul de mai sus, citește toate informațiile pe care ți le-am oferit și nu ezita să devii un profesionist în pariurile sportive!

Superbet pariuri sportive – pe ce poți juca?

Poți plasa pariuri sportive Superbet pe aproape orice eveniment. Multe dintre biletele din România sunt făcute pe meciuri de fotbal. Dar, pariurile nu înseamnă doar fotbal. Poți să ai un bilet diversificat cu mai multe evenimente, din mai multe categorii de sport.

De exemplu, poți avea un bilet ce cuprinde evenimente de fotbal, tenis, rugby, badminton sau chiar și eSports. Dar, hai să vedem care sunt cele mai populare sporturi!

Superbet îți oferă o gamă variată de pariuri sportive. Noi ne-am înregistrat pe site-ul operatorului și am plasat câteva bilete. Am fost plăcut surprinși să vedem câte opțiuni de pariere erau disponibile. Am pariat pe tenis, fotbal, volei, rugby, dar și multe alte sporturi interesante. În plus, din ce am observat, operatorul oferă cote bune evenimentelor, deci ne-a fost mult mai ușor să alegem pe ce să pariem.

cote pariuri superbet

Superbet pariuri fotbal

Vom începe prin a discuta despre pariuri sportive Superbet la fotbal. Evenimentele de aici vor fi împărțite pe țări. În funcție de cum sunt programate, meciurile de fotbal îți vor fi listate în ordinea importanței. Primele vor fi întotdeauna cele din România. După care vor urma și alte țări cunoscute cum ar fi Spania, Germania, Franța sau Anglia. La rândul lor, fiecare țară poate avea mai multe ligi. Când vrei să mizezi pe fotbal Superbet, vei avea asigurată o clasificare corectă a meciurilor în funcție de țară și ligă.

Dar, nu doar țările cunoscute sunt prezente în oferta Superbet fotbal. Vei găsi și echipe din țări mai puțin active în acest sport cum ar fi Oman, Rwanda sau Tanzania. Pe scurt, ai la dispoziție cam tot ce înseamnă fotbal.

Pariuri Superbet tenis

Tenisul este al doilea cel mai popular sport din România, iar asta e valabil și pentru pariuri sportive Superbet. Și aici lucrurile sunt afișate la fel de simplu ca la fotbal. Totul este pe categorii specifice tenisului. Vei întâlni turnee ATP, Challenger, ITF bărbați, ITF femei și nu numai.

Atât la fotbal, cât și la tenis vei avea inițial afișate pariurile simple, unde poți alege rezultatul final din respectiva partidă. Dacă vrei să vezi mai multe tipuri de pariuri, cum ar fi șansa dublă sau scor corect, va trebui să apeși pe eveniment. După, lista se va extinde și vei avea mult mai multe variante de a paria.

Pariuri Superbet eSports

Dacă vrei să ai un bilet cu pariuri sportive Superbet, iar el să fie cât mai diversificat poți adăuga și evenimente din box, MMA sau darts. Dar, dacă ești un gamer înrăit sau doar îți place să urmărești cum se joacă alții, poți să mizezi și pe jocuri video.

Gama de pariuri sportive Superbet se extinde până la Counter Strike: Global Offensive, DOTA2, LoL, FiFA, Rainbow Six și altele. Sunt turnee multiplayer la care participă jucători profesioniști, iar tu poți paria pe cel care crezi că va câștiga. Opțiunile pentru bilete sunt ceva mai restrânse în această categorie, dar e tot la fel de distractiv!

Pariuri sportive Superbet – cum pui un bilet?

Acum că știi care-s tipurile de competiții, e timpul să afli cum faci pariuri sportive Superbet. Procesul nu este deloc complicat, așa că îți vom spune pe scurt, în 4 pași. Dar, înainte de toate, ai nevoie de un cont. Dacă nu ai unul, recomandăm să-ți faci unul acum. Nu numai că te vei distra de minune cu păcănele, jocuri de masă și pariuri, dar vei primi și un bonus aniversar Superbet. Așadar, odată ce ai intrat în cont, pentru a paria, urmează pașii de mai jos!

  1. Consultă oferta Superbet: alege meciul/meciurile
  2. Cote Superbet: apasă cota pe care vrei să pariezi pentru fiecare meci
  3. Stabilește miza: scrie cât vrei să pariezi pe bilet
  4. Finalizează: Apasă pe butonul „Pregătire Bilet”

Superbet pariuri online – finalizarea biletului

Ultimul pas din plasarea unui bilet de pariuri sportive Superbet îți oferă două posibilități. E vorba de finalizare, iar tu poți alege exact cum vrei să joci. Iată care-s variantele!

  • Poți alege să generezi un cod unic. Cu el vei merge într-o agenție Superbet și vei primi biletul în format fizic.
  • A doua variantă este total online. Vei folosi banii din cont pentru a paria, iar câștigul vine tot în cont. Deci, trebuie să fii înregistrat. Îți amintim că avem un ghid special pentru creare cont Superbet, unde detaliem întregul proces.

Verificare bilet Superbet

Ai plasat un bilet de pariuri sportive Superbet și vrei să-i vezi statusul? Poți face asta în secțiunea de verificare a biletului. Identifici seria unică a biletului, iar platforma îți va arăta statusul fiecărui eveniment. Evident, asta în online. Așa e și mai rapid.

Totuși, nu e singura opțiune. Îți poți verifica biletul și în agenții, dar trebuie să știi seria unică a biletului. Bine, probabil că cea mai distractivă opțiune e să urmărești chiar meciul pe care ai mizat. Astfel, te bucuri de întreaga experiență de pariuri sportive Superbet.

Important

Că tot vorbeam despre verificarea biletelor, vezi că la acest operator ai și un beneficiu interesant pe nume Superbet Superavantaj! Vei bifa câștigarea unui eveniment cu mult înainte de finalul partidei dacă se îndeplinesc anumite condiții. Citește ghidul nostru pentru mai multe informații!

Concluzie

E simplu să plasezi pariuri sportive Superbet. Ai o mulțime de evenimente din peste 10 categorii de sport, deci ai de unde alege. Și, mai mult de atât, secțiunea de promoții e plină de oferte pentru pariuri. Așadar, câștigurile tale pot fi sporite sau, cine știe, poate chiar salvate. Mult noroc!

Autor