club superbet

Club Superbet

  iulie 22, 2022

În Club Superbet meciurile se trăiesc altfel. Jucătorii înscriși se bucură de promoții exclusive, dar și alte avantaje când pun bilete. Iar noi avem o veste bună! Să intri în Superclub este foarte simplu. Și, odată ce te-ai înscris, bonusurile de fidelitate nu vor înceta să vină. Citește articolul nostru și vei afla cum profiți, dar și ce beneficii te așteaptă!

Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Și, dacă încă nu ți-ai făcut un cont prin înregistrare Superbet online, atunci acum e timpul! Vei putea pune pariuri pe internet, vei putea juca păcănele și jocuri de cazino, iar acest cont merge mână în mână cu cardul Club Superbet. Începe cu un click pe butonul din caseta de mai sus!

Club Superbet – despre programul de fidelitate

Programul de loialitate de la acest cazino poartă numele de Club Superbet. Deci, e un loc special, pentru cei care joacă mai mult la pariuri sportive Superbet și restul de jocuri oferite. După cum îți poți imagina, când ești în club poți profita de mai multe beneficii. Și e simplu să intri!

Pentru Club Superbet vei avea nevoie de un card. De asemenea, îți mai trebuie un cont de jucător. Pentru înregistrare avem un articol întreg, separat, care îți va prezenta toate detaliile. Dar, despre cum iei cardul îți zicem imediat!

Card de fidelitate Superbet – pași de activare

După cum spuneam, ca să intri în Club Superbet vei avea nevoie de un card. Este foarte ușor să îți faci unul, iar totul începe cu un scurt drum în agenția ta preferată. Hai să vedem!

 • Mergi într-o agenție: Pentru a începe această activare card Superbet, va trebui să mergi într-o agenție. Odată ajuns acolo, va trebui să-i spui operatorului că vrei cardul și să te înscrii în club.
 • Furnizează datele operatorului: Odată ce ai făcut solicitarea Club Superbet, va trebui să dai numărul de telefon operatorului. Vei primi un SMS pentru confirmare, la care vei răspunde cu „DA”.
 • Intră în club: Acum, pentru ultimul pas de intrare în Superbet Club, trebuie să-i dai operatorului numele întreg și CNP-ul tău. Vei mai primi un SMS, la care trebuie să răspunzi cu „START”.

Și gata! După cei trei pași de mai sus, operatorul îți va înmâna un card membru Superbet. Ce poți face cu acesta îți vom spune în cele ce urmează. Dar, înainte de asta, vrem să știi că poți oricând apela la ajutor din partea cazinoului prin contact Superbet. Indiferent ce problemă ai avea, personalul din echipa de suport e gata să te ajute.

Club Superbet – ce avantaje sunt?

Acum că știi cum activezi cardul și cum intri în Club Superbet, e timpul să afli motivul pentru care ai face asta. Sau, mai bine zis, motivele, deoarece sunt o grămadă de avantaje aici. Știm că am mai zis asta, dar încă nu am detaliat. De aceea, vom dedica următoarele două secțiuni beneficiilor din Superclub!

Card membru Superbet – promoții speciale

Când ești membru Club Superbet poți profita de oferte speciale. Există o gamă întreagă de promoții valabile doar pentru membrii clubului. Ele se schimbă mai mereu, deci nu îți vom putea spune exact numele ofertelor de acum. Dar, ce putem face e să-ți zicem ce premii aduc ele, în general.

Păi, aceste promoții Superbet speciale pot fi cu rotiri gratuite, bani bonus și multe altele. Dar, pentru că sportul e specialitatea cazinoului, vei găsi ceva mai multe oferte cu bani care se pot folosi doar la pariuri, freebeturi și pariuri fără risc. De asemenea, în Club Superbet mai poți lua oferte care măresc cotele sau îți aduc super avantaje la bilete. Tot cu acest card poți intra în tombole speciale, cu super premii, la care participă numai membrii clubului.

De exemplu, dacă ești un membru Club Superbet, de ziua ta vei primi un voucher de 20 RON. Poți folosi suma aceasta în agenție, pentru a pune un bilet pe echipa ta preferată.

Superbet Club – ce mai poți face cu cardul?

Beneficiile care vin din a fi membru Club Superbet nu se opresc la promoții. Pe lângă ofertele exclusive, cardul se poate dovedi a fi folositor printr-o mulțime de alte lucruri. Iată doar câteva dintre ele!

 • Când îți faci card poți primi un bonus de 25 RON instant.
 • Dacă ai un card, atunci îl poți folosi în loc de buletin de fiecare dată când pui un bilet în agenție.
 • Poți verifica statusul voucherelor și biletele înregistrate din secțiunea de club de oriunde și oricând, folosind aplicația Superbet.
 • Printre bonusurile speciale activate cu Superbet card de fidelitate se află și unul pentru vaccinare. Tot ce îți trebuie este cardul și o dovadă de vaccinare, iar cazinoul te răsplătește cu 50 RON bonus.
 • Când ești membru Superbet Club, pierderile nu sunt chiar pierderi. Poți primi bani înapoi în procent de până la 5% din pierderile nete înregistrate.

Club Superbet – alte informații

Deci, te-am convins să devii membru Club Superbet? Noi sperăm că da! Programul de loialitate are o grămadă de avantaje, iar acestea nu se rezumă numai la bonusuri. Totuși, noi vrem să fii 100% informat când joci la cazino. De aceea, îți vom prezenta și o scurtă listă cu detalii despre card și club.

 • Club Superbet este un program de loialitate. Deci, cu cât joci mai mult, cu atât mai multe avantaje vor fi. Dacă nu găsești toate ofertele la care te așteptai din prima, joacă în continuare și ele vor apărea cu siguranță!
 • În prezent, mai toate promoțiile pe care le accesezi cu cardul sunt pentru sport. Până la urmă, acesta e specificul cazinoului. Dar, asta nu înseamnă că pe viitor nu va fi și un bonus fidelitate Superbet la păcănele!
 • Nu poți alimenta sau face plăți cu cardul. Acesta te va ajuta să accesezi beneficii legate de plată și, poate, să câștigi mai mult, dar nu vei putea pune bani pe el.
 • Cardul Club Superbet trebuie actualizat de fiecare dată când îți schimbi datele. Pentru asta, poți să mergi în agenție, așa cum ai făcut și când ai luat cardul.

Concluzii

În concluzie, dacă îți place să pui bilete la pariuri sportive și vrei să ai mai multe beneficii, intră în Club Superbet! Să-ți faci un card de fidelitate este foarte ușor, iar avantajele ce urmează vor face să merite drumul până în agenție. Te vei putea bucura de promoții speciale, valabile doar în club și de multe alte beneficii. Știm că sună bine, de aceea acum o să-ți mai spunem doar distracție plăcută!