Premii Superbet Club

Premii Superbet Club – ce poți câștiga?

  septembrie 6, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 7 februarie 2024

Știai cât de multe premii Superbet Club faine poți primi? Ei bine, dacă nu erai conștient, acest program de fidelitate este unul super avantajos. Pe lângă beneficiile uzuale pe care le ai, de această dată Superbet îți mai aduce alte câteva șanse la niște cadouri pe măsură. Iar după cum vei putea vedea în articolul nostru, participarea este super simplă, nefiind ceva ce nu ai mai făcut până acum. 

Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Dacă ești curios și doritor să descoperi promoția, citește detaliile prezentate în continuare! Iar dacă vrei să înțelegi mai bine acest sistem de fidelitate, aruncă un ochi și pe articolul nostru despre Club Superbet!

Ce e de știut despre campania cu premii Superbet Club?

Ce poate însemna această campanie cu premii Superbet Club, decât că operatorul vrea să te premieze și mai mult decât o face deja. După cum bine știi, vorbim despre un club de fidelitate, care vine deja cu o serie de avantaje. Dar Superbet a considerat că un plus de entuziasm prin cadrul extragerii acesteia nu ar strica. Și nu ar fi rele nici mai multe cadouri prin care să-ți mulțumească că ești alături de ei. 

Totuși, nu trebuie să uiți că nimic nu ar fi posibil fără a face primul pas de a-ți crea un cont Superbet. Pe parcurs ajungi să faci parte și din clubul de fidelitate, iar apoi poți participa la o promoție ca cea pe care o prezentăm acum. Mai exact, ea se desfășoară în perioada 6 septembrie – 18 decembrie 2023. Ce mai trebuie să știi este că extragerea care va împărți premiile norocoșilor va fi pe 20 decembrie 2023. Așadar, în preajma sărbătorilor de iarnă vei avea ocazia să te bucuri de mai multe cadouri decât te așteptai. De asemenea, poți avea parte și de un pariu șansă Superbet, dar asta în orice perioada a anului.

Cum participi pentru câteva cadouri Super Club Superbet?

Așa cum am zis și mai sus, să participi la această promoție cu premii Superbet Club nu implică ceva ce nu ai mai făcut până acum. Chiar și așa, mai jos vei putea vedea pașii pe care îi ai de urmat pentru a fi eligibil la extragere. Iată despre ce e vorba!

1
Pariază

Pur și simplu, faci ce îți place ție cel mai mult, adică să pariezi. Și nici nu contează dacă alegi să pui pariuri în agenții Superbet sau online, pe site-ul operatorului, pentru că ambele variante sunt acceptate.

2
Scanează

Intră pe club.superbet.ro și înscrie biletele pe care le-ai plasat până la momentul respectiv. Astfel, intri automat în concurs.

3
Câștigă

Tot ce mai trebuie să faci este să repeți procesul de mai sus de câte ori vrei tu (pentru că asta înseamnă mai multe șanse de câștig), iar apoi să ai răbdare până la extragerea din decembrie.

Premii Superbet Club – mai multe detalii

Vei fi surprins să vezi ce premii Superbet Club mărețe vei avea de câștigat. De aceea, în continuare îți vom oferi mai multe detalii despre fiecare tip de premiu în parte. Și, bineînțeles, vom începe cu cel mai mare, pentru că acesta este și cel mai râvnit. Plus că ai nevoie de informații suplimentare la un asemenea cadou cum va fi cel prezentat în cele ce urmează. Deci, zicem să nu mai pierdem vremea și să trecem la ce te interesează cu adevărat!

Superbet Club apartament

Primul și cel mai important de pe lista cu premii Superbet Club este apartamentul. Da, ai citit bine! Superbet oferă în cadrul acestei extrageri un apartament care va fi numai al tău. Mai exact, vorbim despre o locuință la etajul 9 din corp CT 3 din cadrul OneCotroceni Park localizat în Municipiul București, Str Sergent Nutu Ion, Nr. 44, Sector 5. Suprafața acestuia este de 61,90 m.p. și este alcătuit din 2 camere și dependințe, împreună cu terasă în suprafață de 6,70 m.p.. 

ȘTIAI CĂ

Valoarea apartamentului ajunge la suma de 158.043,90 euro.

Ce mai poți primi de la Superbet Club?

Acum că ți-am vorbit despre cadoul măreț din seria de premii Superbet Club, e timpul să acordăm puțină atenție și celorlalte surprize pe care le poți primi. Deși nu ajung la nivelul acelui apartament superb, suntem siguri că tot vor avea un impact mare asupra ta și te vor entuziasma. Iată la ce ne referim!

  • Două mașini BMW: acestea sunt modelul X4 XDrive20d și vin în culoarea Roșu Aventurine metalizat. Suma unui astfel de autoturism Superbet BMW este de 60.088,86 euro, dar având în vedere că se vor oferi două mașini de acest fel, suma va crește la 120.177,72 euro.
  • Trei vouchere pentru excursii: mai exact, aceste vouchere vor fi valabile pentru excursii pe un stadion europea. Un voucher pentru o excursie Club Superbet Ro va fi valabil între 01.01.2024 – 31.12.2024 și are valoarea de 5.000 euro. 
  • 2023 vouchere Super Club: ultimul premiu pe care îl poți câștiga în această extragere sunt voucherele la Clubul Superbet. Un voucher Superbet vei vedea că este în valoare de 100 RON.

Concluzii

Luând în considerare aceste premii Superbet Club e cam greu să te dezlipești acum de site-ul cazinoului sau de agenții. Ba chiar vei putea pune bilete și din aplicația Superbet, pentru a-ți fi mai ușor. Totuși, deși recunoaștem entuziasmul tău, nu uita că nu strică niciodată să joci responsabil. Așadar, te încurajăm să te distrezi, dar să-ți cunoști limitele totodată. Mult succes!

Autor
Andra

Editor