Pariu șansă Superbet

Ce înseamnă pariu șansă Superbet?

  aprilie 11, 2023

Știi că păcănelele sunt întotdeauna pe primul loc în sufletul noastre. Totuși, și pariurile sportive joacă un rol foarte important în industrie și nu putem trece peste o funcție ca pariu șansă Superbet. Atât cotele ofertante cât și meciurile din orice sport reprezintă un punct de atracție extraordinar. Dacă nu te-ai prins deja, în acest articol ne vom axa pe pariuri, anume pe o anumită parte destul de interesantă a acestora.

Îți vom prezenta toate particularitățile unui pariu șansă Superbet online. Vei afla ce presupune, cum se calculează, dar și cum te poți bucura de acesta. Tocmai de aceea este foarte important să nu ratezi nicio informație din cele ce urmează.

Atenție

Acestea îți vor folosi în cazul în care dorești să joci un bilet la pariuri Superbet. Acestea fiind spuse, fii pe fază, deoarece totul va fi doar în favoarea ta!

Ce este un pariu șansă Superbet?

Dacă ești familiar cu pariurile sportive, atunci cu siguranță știi că sentimentul de a pierde un bilet foarte bun, pe un singur meci, nu este deloc plăcut. Tocmai de aceea, pariu șansă Superbet este o alternativă excelentă. Dacă nu ai mai auzit până acum de asta, nu-i nimic. Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie, iar într-un final, cu siguranță vei atras de această funcție. Totodată, te vei putea bucura de experiența de pariere cu ceva mai puțină presiune și adrenalină decât de obicei. Este normal având în vedere existența acestei plase de siguranță.

Ei bine, Superbet pariu șansă își va face simțită prezența atunci când biletul tău este necâștigător. Totuși, trebuie să menționăm că doar în cazul în care un singur meci a fost necâștigător, vei putea beneficia de această funcție.

De asemenea, pariu șansă Superbet este disponibil atât pentru biletele plasate în agențiile fizice, cât și pentru cele plasate online.

Cum poți beneficia de Superbet pariu șansă?

Ceva mai sus ți-am prezentat ce presupune pariu șansă Superbet. Acum rămâne să afli și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea beneficia de acesta. Toate aceste detalii sunt extrem de importante. Pot exista momente când crezi că ți se cuvine să te bucuri de această facilitate, doar pentru că ai un singur meci necâștigător pe bilet. Ei bine, aceasta este o condiție necesară, dar nu suficientă. Chiar și așa, n-ar trebui să-ți faci nicio grijă! În cele ce urmează, îți vom expune toate detaliile pe care trebuie să le știi. Începem?

  1. Mergi în agenție, joacă direct din browser sau din aplicația Superbet, un bilet cu cel puțin 11 evenimente. 
  2. Joacă un bilet simplu, fără combinații de tip sistem. 
  3. Este 100% necesar ca toate evenimentele de pe bilet să aibă o cotă de minim 1,30. 
  4. Ultima condiție este că nu poți pierde mai mult de un meci de pe bilet pentru a beneficia de această facilitate.

Calcul pariu șansă Superbet

Pentru a te bucura de opțiunea pariu șansă Superbet, trebuie să îndeplinești condițiile de care îți spuneam mai sus, dar este important să știi și care este calculul. Atunci când pierzi un singur eveniment pe bilet, câștigi o sumă egală cu 10% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut. Ca să înțelegi mai bine, iată un exemplu!

Exemplu

Dacă ai un bilet simplu cu 11 evenimente și câștig potențial de 150.000 de lei și ai pierdut un singur meci care avea cota 2.00, atunci câștigi 150.000 de lei / 2.00 / 10, adică 7.500 de lei!

Superbet pariu șansă – alte informații

Până acum, ți-am oferit cele mai importante detalii legate de pariu șansă Superbet. Ne dorim ca totul să fie clar, ca într-un final să te și bucuri de aceast avantaj. Informațiile adiționale pe care ți le vom oferi vor avea rolul să îți consolideze cunoștințele vizavi de acest subiect. Să nu mai pierdem vremea și să vedem care sunt aceste informații!

  • Pe lângă pariul șansă, agențiile Superbet îți pun la dispoziție și alte aspecte foarte atractive. Printre acestea se numără și terminalele Supertouch. De asemenea, poți efectua atât depuneri, cât și retrageri din agențiile fizice Superbet; 
  • Superbet își rezervă dreptul de a anula orice Bonus sau orice alt Premiu Superbet al oricărui Utilizator, atunci când există suspiciunea rezonabilă că Utilizatorii au încălcat Regulile Superbet; 
  • Bonusurile sau câștigurile pot fi retrase numai după îndeplinirea cerințelor minime definite în termenii și condițiile specifice. În caz contrar, Bonusurile vor fi anulate împreună cu toate câștigurile ce decurg din acestea;
  • La calcularea câștigurilor de la pariul șansă nu se aplică grila de bonusare descrisă la Super Bonus. Dacă unul sau mai multe evenimente primesc cotă 1, conform regulamentului în vigoare, atunci pariul șansă este în continuare valabil, dar Superbet se va raporta la noul câștig posibil de pe bilet.

Apropo! Ai mai multe beneficii atunci când pui bilete la acest operator. De exemplu, Superavantaj Superbet este unul dintre ele. Poți să marchezi un eveniment ca fiind câștigător, cu mult înainte ca meciul să se termine. Trebuie doar să fie îndeplinite anumite condiții. Citește mai multe dacă te-am făcut curios!

Concluzii

În final, putem spune că pariu șansă Superbet este o funcție foarte atractivă Îți poate oferi o oarecare consolare după pierderea unui bilet consistent. Nu uita că este important să citești regulamentul pe care cazinoul îl pune la dispoziție. Regulile se pot schimba și este bine să fii la curent cu toate informațiile. Dacă ești interesat să-ți deschizi un cont la acest operator, sfatul nostru este să arunci o privire peste jocurile de păcănele Superbet. Este o secțiune foarte bogată în care vei găsi atât jocuri clasice, cât și sloturi noi care merită încercate! Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc!