Superavantaj Superbet

Superavantaj Superbet – ce trebuie să știi?

  aprilie 13, 2023

Cu toții știm cum este să plasezi un bilet la pariuri și să ai emoții până în ultimul minut. Ei bine, Superavantaj Superbet este soluția. De multe ori se poate întâmpla ca într-un meci să aibă loc multe evenimente imprevizibile. Tocmai de aceea, poți fi pus în situația în care dintr-un moment în care totul părea să meargă în direcția potrivită, să te trezești cu surprize neplăcute pe final.

Tocmai de aceea, în acest articol îți vom prezenta Superavantaj Superbet. Această funcție îți oferă șansa ca pariul tău să fie câștigător dinaintea finalului. Probabil că în acest moment te întrebi și cum te poți bucura de asta.

Nu-ți fă griji! Pe parcursul acestui articol îți vom da toate informațiile de care ai nevoie. Așadar, acest subiect nu va mai avea niciun secret față de tine.

Ce înseamnă Superavantaj Superbet?

Ei bine, după cum am spus, cu Superavantaj Superbet, ai ocazia de a bifa un pariu câștigător, înainte de finalul meciului. Spre exemplu, să spunem că ai plasat un bilet la pariuri Superbet, pe fotbal. Dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga un meci va avea un avans de două goluri în orice moment al meciului, pariul va fi considerat câștigător. Este o funcție foarte atractivă, fără nicio îndoială. Astfel, indiferent de rezultatul final, inclusiv dacă echipa pe care ai mizat nu va reuși să câștige meciul, pariul tău va fi tot câștigător.

Foarte important de menționat este că Superbet Super Avantaj este disponibil în cele mai multe cazuri doar la pariurile pre-match, plasate fie online, fie în agenții. Singura competiție care beneficiază de superavantaj și la pariurile live online este campionatul de fotbal al României, SuperLiga. De asemenea, trebuie să mai știi că vor fi luate în considerare atât biletele de tip single, cât și cele acumulator, precum și cele de tip sistem. Mai multe meciuri cu superavantaj pot fi pe același bilet.

De asemenea, poți beneficia de această funcție și la alte sporturi, precum volei, baschet, hochei, tenis și handbal. Ceva mai încolo îți vom prezenta și cum poți fi câștigător la aceste sporturi.

Cum poți beneficia de Superbet Superavantaj?

Acum că ai aflat ce presupune Superavantaj Superbet, este foarte important să știi și cum poți beneficia de această ofertă. Trebuie să știi că pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt foarte simpli. Totul va fi foarte intuitiv și accesibil pentru orice jucător. Așadar, să nu ne mai lungim și să vedem ce este de făcut pentru a beneficia de superavantaj.

  1. În primul rând, trebuie să intri pe site-ul cazinoului sau în aplicația Superbet. Dacă nu ai deja un cont, îți poți crea unul în câteva minute. Tot procesul de înregistrare va fi unul foarte rapid.
  2. Apoi, accesează secțiunea de pariuri sportive și mergi la sportul/ evenimentele tale preferate. Poți vedea care sunt meciurile eligibile pentru Super Avantaj Superbet. Deasupra acestora va scrie dacă vei beneficia de această ofertă. 
  3. Ultimul pas este să plasezi biletul. După cum ți-am spus și mai sus, biletele pot fi atât single, cât și acumulate. Pariurile plasate pot fi plasate pe pariurile de tip 1, 1x, x2 sau 2.

Superavantaj – cum funcționează?

După cum am menționat anterior în acest articol, poți beneficia de Superavantaj Superbet la următoarele sporturi: fotbal, baschet, hochei, handbal, tenis și volei. În cele ce urmează îți vom prezenta cum merge această funcție, la fiecare sport în parte. Hai să vedem!

  • Fotbal –  Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. Superavantajul este disponibil pariurile pe câștigător, precum 1 sau 2, dar și la pariurile de tip șansă dublă, precum 1x sau x2; 
  • Baschet – Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 18 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. La acest sport, Superavantaj este disponibil doar la pariurile pe câștigătorul jocului (1 sau 2);
  • Tenis – Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final. Pentru tenis, funcția este disponibilă doar la pariurile pe câștigătorul jocului (1 sau 2);
  • Volei – Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. Superavantaj Superbet este disponibil doar la pariurile pe câștigătorul meciului(1 sau 2); 
  • Handbal – Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. Funcția este disponibilă doar la pariurile pe rezultatul final, de tip 1 sau 2; 
  • Hochei pe gheață – Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final. Superbet Superavantaj pe hochei este disponibil doar la pariurile pe câștigătorul meciului ( de tip 1 sau 2).

Concluzii

Într-un final, putem spune că funcția Superbet Superavantaj este una foarte atractivă pentru toți pariorii. Factorul imprevizibil din sport, poate să-și facă simțită prezența oricând. De aceea, pariază și fii câștigător cu această funcție! Îți dorim mult noroc și nu uita să joci responsabil!