cash out la pariuri

Ce este funcția de cash out la pariuri?

Funcţia de cash out la pariuri este una care a căpătat din ce în ce mai multă apreciere din partea jucătorilor de la an la an. Aceasta îţi permite să închizi un pariu aflat în desfăşurare înainte de terminarea acestuia. În schimb poți primi un procent din premiul total. Suma respectivă oferită poate să difere în funcţie de şansele de câştig ale pariului de la momentul acela.

Ce înseamnă cash out la pariuri?

Această funcţie de cash out la pariuri poate fi utilizată atât în cazul pariurilor single, cât şi în cazul biletelor cu mai multe evenimente. Sunt multe evenimente sportive la care poţi folosi cash out. Este posibil atât din browser, pe site-urile caselor de pariuri, cât şi din aplicaţiile mobile. Dacă doreşti să descoperi şi alte sporturi care merită atenţia ta, avem pe blog articole despre pariuri futsal, pariuri fotbal etc.

Ce înseamnă cash out la pariuri mai concret? De exemplu, dacă ai plasat un pariu de peste 2.5 goluri, în meci e necesar să se marcheze 3 goluri. Să spunem că ne aflăm la 20 de minute distanţă de finalul meciului, iar până la momentul ăla s-au marcat 2 goluri. Dacă urmăreşti meciul, iar ritmul de joc şi calitatea jocului nu îţi dau speranţe că se va mai marca şi golul care să te facă triumfător, poţi folosi funcţia cash out la pariuri. În acest caz, rămâne la latitudinea ta dacă doreşti să reinvesteşti banii tot pe acea partidă sau pe alt eveniment, pentru a-ţi recupera valoarea mizei.

Cash out la pariuri pe bilete cu mai multe meciuri

După cum am menţionat anterior, poţi folosi funcţia cash out la pariuri atât pe bilete single match, cât şi pe bilete cu mai multe meciuri. De cele mai multe ori, pariorii aleg să joace bilete cu evenimente mutiple. Principala cauză este că sunt atraşi de câştigurile mai consistente pe care acestea le pot oferi.

De exemplu, dacă ai plasat un bilet pre match, cu 10 evenimente, iar din acestea primele 9 au fost câştigătoare, casa de pariuri îţi va oferi o sumă destul de bună pentru a închide pariul. Totul va depinde doar de tine dacă vei dori să mergi până la capăt.

Sfaturi despre cash out la pariuri

În această secţiune a articolului ţi-am pregătit câteva trucuri pe care le poţi folosi pentru ca funcţia de cash out la pariuri să fie şi mai eficientă.

  • Ai grijă ca primele evenimente de pe bilet să aibă cote mai mari decât celelalte. Dacă acestea vor fi câştigătoare şi mai rămân pe bilet doar meciurile cu cotele mai mici. În acest caz, valoarea cash out pariuri va fi mult mai apropiată de câştigul total; 
  • Pariază două bilete cu mai multe partide: unul exclusiv pe favoriţi şi unul exclusiv pe echipele cotate cu şansa a doua. Există posibilitatea ca biletul cu favoriţi să îţi ofere un profit, chiar dacă acesta nu va fi cel mai mare. Pe de altă parte avem şi posibilitatea ca pe biletul pe echipe cu șansa a doua să apară rezultate surprinzătoare. În acest caz, funcţia de cash out îţi poate oferi un profit destul de consistent. 
  • Un alt sfat ar fi să pariezi sume mici de bani, pe bilete cu cote astronomice, cum se obișnuiește în cazinouri cu agenţii stradale. Evident, şansele să câştigi vor fi destul de mici, dar, cu toate acestea, nu se ştie niciodată ce turnură va lua totul. Astfel, dacă vei plasa un bilet de genul, ai face bine să fii pe fază la absolut toate meciurile. Dacă după câteva partide totul decurge bine, te poţi folosi de cash out la pariuri pentru a obţine profit.

Cash out – ce se întâmplă când lipsește?

Probabil că ai mai jucat şi ai observat că în anumite momente funcţia de cash out la pariuri este indisponibilă, şi cu siguranţă te-ai întrebat care sunt cauzele. Ei bine, atât în cazul pariurilor live, cât şi în cel al pariurilor pre match, nu poţi opri pariul mereu. Asta deoarece, de cele mai multe cazuri, în meci e pe cale să se întâmple sau s-a petrecut ceva notabil. Aceste evenimente pot schimba cursul evenimentului, dar şi soarta biletului tău.

De exemplu, când se opreşte cash out la pariuri sportive, ori una dintre echipe este extrem de aproape, ori deja a marcat un gol. Ori s-a dictat un penalty în meci, ori s-a acordat un cartonaş roşu! După cum am spus, toate acestea sunt schimbări care au puterea de răsturna situaţia într-un meci. De asemenea, în aceste situaţii şi cotele vor fi blocate. Aşadar în acel interval de timp nu se pot plasa pariuri pe evenimentul respectiv. Tot ce îţi putem spune să faci în aceste momente este să aştepţi până cotele vor fi deblocate, iar valoarea cash out va fi recalculată.

Concluzii

Dacă eşti pasionat de acest tip de pariere online, cu siguranţă ar trebui să cunoşti ce înseamnă cash out. Aşadar, ţi-am oferit toate informațiile de care ai nevoie. Sperăm şi că totul a fost pe înţelesul tău. Îţi dorim mult noroc şi nu uita să joci responsabil!

Dacă dorești și o sugestie de casă de pariuri cu ofertă generoasă pe sporturi, îți recomandăm cu drag pariuri Winner. Operatorul este mai nou pe piața din online. Cu toate acestea este foarte generos atât pe partea de jocuri de noroc, cât și pe cea de oferte. Aruncă un ochi și pe recenzia Winner pentru a te convinge!