pariuri Winner

Pariuri Winner

11 dec. 2021

Știm că ești pe un site de păcănele gratis. Totuși, nu ne putem abține și, din când în când, mai prezentăm și alte distracții. Cum e cazul de azi, în care vom vorbi despre un super bonus pariuri Winner și despre această gamă din site-ul operatorului. Asta pentru că nu strică să mai încercăm și ceva nou!

Bonus Sport La Înregistrare

Până La 700 RON bani bonus + 100 RON Free Bet + 25 Rotiri Gratuite

Pune cât mai multe bilete norocoase! Fă-ți cont la Winner și ia un super bonus în bani, freebeturi și rotiri gratuite!

Profită acum
jocpacanele noroc

În prezent avem un bonus pariuri Winner foarte avantajos. Desigur, vorbim de o ofertă destinată jucătorilor noi, ce constă în până la 700 RON bani bonus + 100 RON Free Bet. Despre înregistrare Winner am mai vorbit, deci hai să vedem câte ceva despre bonus, apoi niște informații despre gamă!

Bonus pariuri Winner: ce ofertă ai acum?

Cum am zis și anterior, acum ai un bonus pariuri Winner de până la 700 RON, plus un free bet și niște rotiri gratuite. Oferta este, de fapt, un pachet de bun venit, oferit pe etape – la primele 3 depozite pe care le faci. 

În ce constă acest bonus la pariuri sportive Winner, mai exact?

Iată cum se acordă bonusul la pariuri Winner, pe etape!

  • Faci prima depunere de până în 200 lei. Vei primi bonus de 100% și un free bet Winner Pariuri Online în valoare de 25 de lei. Deci, depui, să zicem, 50 lei, ai încă 50 gratis și un free bet. 
  • Faci a doua depunere de până la 200 de lei. Vei primi tot 100% din valoarea depusă plus un free bet tot de 25 RON. Deci, depui încă 100, să zicem, și ai 100 lei bonus plus încă un free bet și 25 de free spins.
  • Faci a treia depunere, de până la 300 de lei. Acum vei primi bonus 100% și un free bet mai mare, de 50 de lei. Deci, dacă depui suma maximă de 300, ai acum 100 RON cadou și free betul la pariuri Winner.

În total, dacă e să calculezi, vei vedea că acest bonus pariuri sportive Winner este foarte mare. Poți obține din partea cazinoului suma maximă de 700 de lei și free beturi, deci ai șanse să câștigi foarte mult. Citește despre depunere Winner și asigură-te că faci ce trebuie!

Cum iei bonusul Winner pariuri sportive?

Pașii prin care iei acest bonus la pariuri Winner sunt simpli, extrem de simpli. Iată ce trebuie să faci!

Accesează pagina ofertei

Dă click pe butonul din această pagină, care te va duce direct la pagina bonusului Winner Pariuri Online.

Fă-ți cont de jucător

Caută butonul de înregistrare, dă click pe el și completează formularul. Îți recomandăm să îți verifici și contul după.

Fă prima depunere

După ce ai și contul validat, începe să faci depuneri. Ține cont de cele de mai sus și de faptul că depunerea minimă este de 20 lei.

Tot dacă nu ai cont la acest cazino, îți spunem: există și o super ofertă bonus de bun venit Winner Cazino. Constă în bani bonus și free spins, fiind perfectă pentru jucătorii de slots machines. 

Bonus Sport Winner: condiții

Fiecare bonus la pariuri Winner sau la casino are cerințe specifice. Îți recomandăm ca, înainte să revendici promoția, să citești bine T&C ei. Despre oferta Winner pariuri sportive fotbal prezentată mai sus, iată câteva informații!

  • Bonusul este oferit în 3 etape, la depuneri de cel puțin 20 de lei. 
  • Banii bonus au condiții de rulaj de 6x.
  • Câștigurile generate din freebet-uri au condiții de rulaj de 3x.
  • Pentru bonusurile în bani la pariuri Winner rulajul poate fi făcut prin pariuri prematch, dar și prin cele live. Pentru free beturi, la rulaj participă doar pariurile prematch. 
  • Rulajul trebuie îndeplinit în cel mult 3 zile. De asemenea, free beturile trebuie activate tot în 3 zile de la primire.

Gama de pariuri Winner: ce trebuie să știi?

Când vorbim de pariuri Winner, le luăm în calcul și pe cele clasice, dar și pe cele live. De aceea, în cele ce urmează îți vom spune câteva cuvinte despre ambele secțiuni, însă separat. Asta pentru că dacă te interesează una nu e musai să te intereseze și cealaltă. Hai să vedem!

Pariuri Sportive Winner Bet

Secțiunea de pariuri Winner clasică este, cu siguranță, pe placul tuturor pasionaților de fotbal. E șmecher că în prezent putem pune bilete pe echipele favorite online, fără să fie nevoie să ne deplasăm în agenții. Iar la Winner Bet Online avem o ofertă bună pe sport, ce ne permite să ne distrăm de acasă și să câștigăm bani frumoși.

În secțiunea pariuri sportive Winner putem pune bilete pe o sumedenie de sporturi, de la fotbal la tenis, baschet, handbal și lista poate continua. Desigur, cea mai generoasă ofertă rămâne secțiunea Winner pariuri fotbal, unde chiar avem ce alege. La acest cazino putem plasa pariuri inclusiv pe MMA, Bandy, Formula 1 și FloorBall, deci nu este de mirare faptul că este atât de popular pe internet.

Winner Live Betting

Putem, tot online, plasa și pariuri Winner Live. Secțiunea Live Betting de pe platforma operatorului de jocuri de noroc este splendid concepută, ușor de accesat și intuitivă. Când zicem Live Betting nu ne referim însă la Cazino Live Winner. Cea din urmă secțiune cuprinde jocuri de cazino live, cum ar fi ruletă sau blackjack. 

În gama pariuri sportive Winner live poți pune juca tot pe sporturi populare. Doar că nu e vorba de pariuri prematch, ci de cele live, care îți oferă o cu totul altă experiență. De exemplu, poți paria live pe fotbal, pe tenis, pe handbal sau chiar darts.

Concluzii

În cazul în care nu ai cont la acest operator, ia oferta bonus pariuri Winner și începe acum jocul! Crearea contului e un proces simplu, ce-ți cere doar câteva minute. Bonusul de bun venit sport Winner este avantajos, oferindu-ți atât bani cadou, cât și free beturi. Joacă acum în una dintre cele mai bune case de pariuri online!