...
șansă Winner

Despre șansă Winner

  iunie 13, 2023

Autor: Gabriel

Actualizat: 25 ianuarie 2024

Deși ne plac păcănelele, pariurile sportive reprezintă și ele o sursă foarte căutată de distracție. De aceea, astăzi vom vorbi despre șansă Winner! Cu siguranță ai pus cel puțin un bilet în viața ta, iar la final te-ai gândit că este o experiență extrem de antrenantă. Să urmărești meciurile și să aștepți golul izbăvitor poate fi o senzație de-a dreptul fantastică. Fie că vei pierde, fie că vei câștiga, cu siguranță aceste sentimente te vor atrage și vei dori să joci din nou. 

logo winner casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2200 RON + 680 Rotiri Gratuite

Dacă ești un parior cu experiență, atunci știi cum este să pierzi un bilet la limită, pe ultimul eveniment. Mai mult ca sigur, în astfel de momente, vei fi cuprins de frustrare. Cu toții merităm noi oportunități în viață. Ei bine, acest principiu se aplică și în pariurile sportive, iar cu șansă Winner ai această ocazie. Pierzând la limită nu este niciodată plăcut. Așadar, jucând la pariuri Winner, vei înlătura cât ai clipi poveștile de acest gen. Nu vei mai auzi niciodată expresia „Am pierdut doar pe un meci!”. Tocmai de aceea, îți recomandăm să fii cât mai atent la acest articol! 

Ce înseamnă pariu șansă la Winner? 

După cum am spus, frustrarea de a pierde un bilet foarte bun doar pe un singur meci este una foarte mare. Cu siguranță ai mai auzit până acum de pariu șansă Winner. Cu toate acestea este posibil ca la momentul respectiv să nu-i fi acordat foarte multă atenție. Nu-i nicio problema! Cu acest articol ne dorim să îți expunem toate detaliile importante legate de acest subiect. Important este doar să fii cât mai pe fază, iar la final nu vei mai avea nicio nelămurire. 

După cum ți-ai dat deja seama, de șansă Winner te poți bucura atunci când vei pierde un bilet pe un singur meci. Așadar, prin acest pariu șansă vei primi 10% din câștigul net pe care biletul îl avea, împărțit la cota evenimentului pe care ai pierdut. La prima vedere, nu pare ceva extraordinar. Cu toate acestea, în cele mai multe dintre cazuri, îți poți recupera banii pe care i-ai mizat. Practic, ți se va oferi o nouă șansă de a avea un bilet câștigător. Totuși, dacă vei întâmpina anumite probleme la acordarea winner pariu șansă, nu uita că ai la dispoziție diferite metode de contact Winner.

Cum poți beneficia de șansă Winner? 

În secțiunea anterioară a articolului ți-am explicat ce oferă la bază șansă Winner. În cele ce urmează, îți vom expune principalele detalii ale acestei promoții. Pe lângă asta, vei afla și cum poți fi eligibil 100% pentru a primi acel procent din eventualul câștig. La urma urmei, este foarte important să cunoști aceste detalii. Astfel, vei ști că nu-ți va scăpa nimic. 

Este necesar să îți creezi un cont activ la Winner, dacă vei dori să joci online și să profiți de șansă. De asemenea, ai parte de această caracteristică și dacă vei juca într-o agenție fizică. Așadar, să nu ne mai lungim și hai să vedem care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești! 

  1. Numărul minim de evenimente pe care trebuie să-l ai pe bilet este de 11. 
  2. Pentru a beneficia de Winner șansă trebuia ca absolut toate meciurile de pe bile să aibă o cotă minimă de 1.25. 
  3. Dacă vei pierde pe un singur eveniment, vei primi 10% din valoarea totală a eventualului câștig, care se va împărți la cota evenimentului pe care ai pierdut. 
  4. În cazul în care un eveniment sau mai multe primesc cota 1, atunci șansă Winner rămâne valabil, dar se raportează la noul câștig. Evenimentele primesc cota 1 atunci când vor fi amânate și nu se vor putea disputa în următoarele 48 de ore. Un alt caz în care poți primi cota 1 la un eveniment este atunci când pariezi că un jucător va marca, iar acesta nu va juca nici măcar un minut. 

Winner șansă – alte informații

Așadar, până în acest moment ți-am oferit cele mai relevante informații legate de șansă Winner. Cu toate acestea, există și alte aspecte suplimentare pe care ar trebui să le știi. Acestea îți pot influența experiența de joc, așa că nu ar trebui trecute prea ușor cu vederea.

  • Dacă te axezi pe jocul online, fie pe site, fie pe aplicația Winner, trebuie să oferi datele tale personale reale, atunci când creezi contul; 
  • Termenii și condițiile pentru fiecare tip de bonus care poate fi acordat sunt reglementate în Regulamentul General pentru Bonusuri, care este adus la cunoștința clientului în momentul notificării și sunt disponibile pe platforma de joc online; 
  • Indiferent de tipul campaniei de acordare a bonusurilor, toate bonusurile sau promoțiile se supun termenilor și condițiilor specifice fiecăreia; 
  • Anumite bonusuri pot fi acordate doar unor clienți sau grupuri de clienți, conform unor campanii de marketing personalizate, stabilite prin decizii interne la nivelul Organizatorului. În cazul de față nu putem spune că este valabil acest aspect. 

Concluzii

Acum că am ajuns la final, îți dorim să nu experimentezi niciodată să pierzi pe ultimul meci. Deși, acum, cu șansă Winner ai o plasă de salvare, ce îți poate permite să redevii câștigător. Îți dorim mult noroc și cât mai mult spor!

Autor