virtuale Baumbet

Pariuri virtuale Baumbet

  decembrie 1, 2022

Autor: Diana

Actualizat: 26 februarie 2024

Secţiunea de virtuale Baumbet este numai bună în momentele în care competiţiile sportive sunt întrerupte, iar tu doreşti să te bucuri în continuare de experienţa de a paria. Îţi garantăm că vei descoperi o plajă largă de jocuri virtuale care mai de care mai atractive. Nu vei avea timp să te plictiseşti şi te vei bucura de aceleaşi trăiri ca atunci când joci orice tip de pariu cu care eşti familiar. Dacă ai anumite rețineri sau nelămuriri, nu ar trebui să îţi faci griji, deoarece vei afla tot ce este nevoie din acest articol!

logo fundal alb Betano
Bonus Cu Depunere

Până La 1000 RON

La fel ca orice alt tip de pariu, acesta poate fi plasat inclusiv de pe telefon. Aşadar, pariurile virtuale Baumbet pot fi oricând şi oriunde cu tine. Dacă deja sună ofertant, nu mai aştepta şi mergi pe promoţii Baumbet, unde poţi descoperi și surprizele acestui cazino online pentru jucătorii săi!

Virtuale Baumbet – ce poţi juca?

Secţiunea virtuale Baumbet este împărţită în mai multe subdiviziuni, care în cea mai mare parte sunt reprezentate de diferitele sporturi pe care poţi paria. La fel ca şi la pariurile sportive, poţi plasa un bilet doar pe sportul tău preferat sau le poţi combina după bunul plac, în funcţie de ceea ce simţi. Totodată, vei avea şi posibilitatea de a plasa mai multe bilete simultan, sporindu-ţi şansele de câştig.

Important de ştiut este că aceste evenimente sunt generate 100% de computer şi concepute doar în spaţiul virtual. Trebuie să ai în vedere acest lucru, deoarece există foarte multe variabile la mijloc, iar rezultatele sunt generate la rândul lor de către un computer, fiind vorba de un anumit algoritm.

Total asemănător secţiunii de pariuri sportive Baumbet, toată experienţa este un balans între noroc şi analiză. La sfârşitul zilei, cel mai important este să pariezi responsabil, iar totul să fie doar o altă sursă de distracţie pentru tine. Acestea fiind spuse, urmează să descoperim cele populare şi atractive jocuri din segmentul pariuri virtuale Baumbet.

Curse de cai şi de câini Baumbet

În mod evident, din seria virtuale Baumbet nu aveau cum să lipsească bine cunoscutele curse de cai şi de câini. Cele două tipuri de evenimente au în comun faptul că ambele se desfăşoară la perioade scurte de timp, ceea ce poate spori interesul. Pe cealaltă parte, cursele de câini au un număr de competitori egal cu 6, în timp ce la cursele de cai participă 10 competitori. 

La aceste curse ai diferite opţiuni de pariere. În mod clar poţi miza pe calul sau câinele tău să câştige cursa, alegându-l după numărul cu care concurează. Alte combinaţii disponibile pentru acest tip de eveniment virtual Baumbet sunt alegerea primilor 2 clasaţi sau chiar şi alegerea competitorilor care se vor urca pe podium. Este bine de ştiut că în aceste cazuri nu contează ordinea clasării.

Pariuri Virtuale Baumbet BetBalls

Betballs este un concept destul de popular şi cu siguranţă nu face excepţie nici pe virtuale Baumbet. Principiul jocului este unul destul de simplu. Tu va trebui să alegi 6 numere din totalul de 48. În timpul jocului, 35 de numere sunt extrase succesiv, în runda premium 40. Te vei putea bucura de câştig doar dacă toate numerele pe care le-ai ales au fost extrase. Valoarea câștigului va fi egală cu produsul dintre miză şi numărul de serie pe care se extrage ultimul număr pariat.

La BetBalls Baumbet există două tipuri de pariuri – pariuri generale şi pariuri speciale. Pariurile generale sunt:

 • Pariu pe o singură variantă  – cu 6 numere;
 • Pariu cumulat mai multe variante – a câte 6 numere;
 • Pariu sistem – diferite combinaţii.

Discutând despre pariurile speciale, pe Baumbet virtuale acestea sunt de tipul: mai multe numere pare/ impare, primu număr sub…, al doilea număr sub…, suma primelor 5 numere sub…, suma primelor 5 numere peste…, culoarea primei bile extrase. Foarte important de menţionat este că miza minimă este de 1 RON, iar câştigul maxim ce poate fi obţinut este de 100.000 RON.

Pariuri virtuale Keno Baumbet

Un alt tip de joc foarte popular pe virtuale Baumbet este Keno. Cu siguranţă numele acestuia nu îţi este străin. Este un joc foarte atractiv şi distractiv, care poate să îţi aducă sume frumoase.

Extragerea la Keno Baumbet are loc odată la 6 minute. Odată începută o extragere, nu mai poţi plasa mize decât pe următoarea. Aceasta se realizează cu ajutorul unui generator de numere aleatorii, în două urne. Iniţial, din prima urnă se extrag fără returnare 20 de numere câştigătoare, iar mai apoi din a doua se extrage aşa-zisul număr Risk. Acesta se alege dintre 1, 2, 3, 5 şi 10. Pe Baumbet pariuri virtuale, Keno are mai multe tipuri de pariuri: 

 • Keno system;
 • KenoAll In;
 • KenoNo Draw;
 • Pariuri speciale.

Pentru o experienţă asemănătoare jocului Keno, îţi recomandăm să vizitezi pe site-ul nostru articolul despre bingo Baumbet. Acolo vei afla tot ce este nevoie despre acest joc.

 Motocross şi Curse Nascar Baumbet

Pentru pasionaţii de motorsport, virtuale Baumbet sare în ajutor. Bine de ştiut că este vorba doar despre simularea unei competiţii de acest gen. Acest joc are un format de cursă, aşadar opţiunile de pariere pot fi destul de uşor de intuit. Astfel, tipurile de pariu pe aceste curse sunt:

 • Pariu pe câştigător – mizezi pe participantul care va câştiga cursa;
 • Locul 2 – participantul selectat va termina pe locul 2;
 • Locul 1-2 – participantul selectat va termina pe unul din primele două locuri;
 • Locul 1-3 – participantul selectat va ocupa un loc pe podium;
 • Primii 1-2 – participanţii selectaţi vor termina pe primele 2 locuri, în ordinea exactă pe care ai ales-o;
 • DUO – participanţii selectaţi vor termina cursa pe primele 2 locuri, ordinea fiind neimportantă;
 • Primii 3 – participanţii aleşi trebuie să termine pe primele 3 locuri, în ordinea exactă pe care ai ales-o;
 • TRIO – participanţii selectaţi vor termina cursa pe primele 3 locuri, ordinea fiind irelevantă.

După finalul fiecărei curse la virtuale Baumbet, va fi afişat un tabel cu ordinea sosirii participanţilor.

Virtuale Baumbet – cum joci?

Acum că ştii jocurile de care secţiunea virtuale Baumbet dispune, e timpul să afli şi cum se joacă.

 1. Intri pe site-ul cazinoului şi apeşi pe creare cont Baumbet;
 2. Odată ce ai creat contul, dai click pe Virtual Games şi vei vedea o listă cu acestea;
 3. Acum, va trebui să alegi jocul pe care doreşti să-l încerci;
 4. După alegerea jocului, poţi plasa un bilet în funcţie de proprietăţile fiecăruia;
 5. Setezi miza, dai click pe Plasare pariu şi distracţia poate începe!

Acest proces este unul foarte simplu, iar odată finalizat poţi să profiţi la maximum de virtuale Baumbet. Procesul nu este cu nimic diferit faţă de cel de pariere clasică, aşa că totul va fi foarte la îndemână şi rapid.

Concluzii

Pe final, suntem siguri că rubrica virtuale Baumbet ţi-a captat atenţia. Înarmat cu toate aceste informaţii, tot ce mai rămâne de făcut este să te distrezi pariind pe aceste jocuri. Cu toate acestea, încurajăm jocul responsabil, aşa că încearcă să fii cât mai cumpătat. Distracţie plăcută!

Autor