cei mai buni pariori din lume

Care sunt cei mai buni pariori din lume?

  martie 21, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 17 noiembrie 2023

Ești fan al jocurilor de noroc și al pariurilor? Atunci, cel mai probabil, te interesează și care sunt cei mai buni pariori din lume! Fie că îi cunoști și îi idolatrizezi deja sau nu, astăzi vei afla mai multe detalii despre ei și despre reușitele lor. Te vom pune la curent cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a te considera un adevărat iubitor la pariurilor.

Dar dacă pe lângă pariuri îți mai plac și păcănelele, atunci trebui să știi că la noi pe site avem top păcănele cu șeptari și multe altele pe care le poți încerca după ce citești acest articol. Așa că, haide să nu mai pierdem timpul și să trecem direct la subiect!

Top cei mai buni pariori din lume

Pentru a-ți face un tur prin ceea ce urmează să discutăm, inițial îți vom prezenta care sunt cei mai buni pariori din lume, după care vom trece la jucătorii faimoși români. Nici nu am fi putut încheia altfel!

Îți vom spune care sunt sumele pe care aceștia au reușit să le strângă de-a lungul carierei lor până în momentul de față, la ce turnee au luat parte, ce brățări și câte au câștigat și multe altele. Că tot vorbeam de turnee, când te plictisești poți arunca un ochi pe turnee Mr Bit pentru un plus de distracție. Dar până atunci, citește în continuare pentru a afla mai multe despre subiectul de azi!

Antonio Esfandiari

Primul pe lista noastră cu cei mai buni pariori din lume este Antonio Esfandiari, un iranian în vârstă de 40 de ani, care a trecut de la practicarea magiei la jocul de poker online. Se poate spune că această tranziție l-a condus către mai multe victorii. Cunoscut online sub numele de Antonio „Magicianul”, face omagiu acestui nume câștigând nu mai puțin de 27 de milioane de dolari premii în bani pe parcursul carierei. Acesta este deținătorul a trei brățări WSOP, dar și a două titluri globale, lucru ce demonstrează că Antonio Esfandiari este printre cei mai buni pariori profesioniști.

Zee Justin

Zee Justin, un american în vârstă de 34 de ani, care face și el parte din cei mai buni pariori din lume, este bine cunoscut în comunitatea jocurilor de noroc online. Acesta a uimit comunitatea de poker online cu sumele sale amețitoare de bani câștigate până acum. Cea mai mare victorie, în valoare totală de peste 45 de milioane de dolari, a fost înregistrată în 2018, când a reușit să câștige 10 milioane de dolari jucând poker No Limit Hold’em. Ce mai trebuie să știi despre el este că dorește să obțină primul său titlu mondial, fiind deja liderul a trei turnee WSOP.

Phillip Hellmuth Jr.

Phillip Hellmuth Jr. este un alt nume pe care îl putem găsi pe lista cu cei mai buni pariori din lume. Acesta este un jucător de poker de renume, fiind prezent în articolul nostru de azi datorită celor 15 brățări WSOP, 57 de apariții în finala turneelor internaționale și câștigurilor de 23 de milioane de dolari. Poate fi considerat un jucător volatil, chiar și la vârsta de 55 de ani, fiind inclus în „Poker Hall of Fame” de către Organizația Internațională de Poker în 2007 ca unul dintre cei mai mari contribuitori ai jocului (WSOP).

Erik Seidel

Erik Seidel este un jucător american de poker în vârstă de 60 de ani, care nu numai că face parte din generația mai mare a jucătorilor de poker, dar face parte și din cei mai buni pariori din lume. Acesta are un CV de poker foarte impresionant, care include nu mai puțin de:

  • 8 brățări WSOP
  • 1 campionat mondial de poker atât pe continentul american, cât și pe cel european
  • 35 de participări la mesele finaliștilor

Sumele acumulate din poker ajung la un total uluitor de 33 de milioane de dolari.

Steve O’Dwyer

Steve O’Dwyer este un jucător american care joacă cel mai des în Europa. Două titluri europene se adaugă la un titlu deja câștigat și împreună măresc premiul în bani al acestui concurent cu peste 20 de milioane de dolari. Majoritatea plăților apar în turneele mai mari de poker, pe care le consideră ca fiind o necesitate pentru jucătorii care doresc să-și îmbunătățească gestionarea emoțiilor. Deși de cele mai multe ori Steve O’Dwyer, unul dintre cei mai buni pariori, joacă în Europa, acesta participă des și în competiții ce au loc în Asia.

Cei mai buni pariori din România

Având în vedere că până acum am vorbit despre cei mai buni pariori din lume, ar fi cazul să trecem și la câțiva jucători români faimoși. Dacă ești fan al pariurilor și al jocurilor de noroc, atunci este posibil sa mai fi auzit până acum de următoarele nume:

  • Daniel Negreanu
  • Alexandru Papazian
  • Mihai Manole

Daniel Negreanu poate fi considerat cel mai bun parior din lume, având în vedere sumele uriașe câștigate de acesta. Datorită pokerului a reușit să strângă 35 de milioane de dolari, fiind pe primul loc din acest punct de vedere, până când a fost detronat de Zee Justin în urmă cu un an. Chiar și așa, acesta rămâne cel mai tânăr câștigător de brățară WSOP, la vârsta de 23 de ani.

De Alexandru Papazian putem spune că este primul român care a reușit să câștige o brățară WSOP, aflându-se printre primii 200 de jucători ai lumii. Cu o sumă de 4 milioane de dolari strânsă până la momentul actual, acesta are un viitor frumos în față. Și Mihai Manole se bucură de peste 3 milioane de dolari, ultimul său câștig de 200.000 de dolari fiind revendicat chiar în Las Vegas. Dacă vrei să mai descoperi și alte legende, citește despre cei mai buni jucători de poker.

Concluzii

Deși cei mai buni pariori din lume precum Zee Justin sau Daniel Negreanu s-au făcut ușor remarcați prin câștigurile lor impresionante, ceilalți pariori nu trebuie trecuți cu vederea. Iar dacă vrei să devii chiar tu un parior de temut, ce zici de câteva pariuri eSports Rainbow Six? Îți urăm mult succes!

Autor
Andra

Editor