Club Casa Pariurilor

Club Casa Pariurilor – avantaje ale programului

  septembrie 14, 2022

Autor: Gabi

Actualizat: 16 mai 2024

Ai auzit de club Casa Pariurilor? Este noul program de fidelitate al operatorului, iar astăzi îți vom povesti exact ce presupune. Dacă urmărești des articolele noastre, știi deja că în secțiunea de recenzii cazinouri online găsești tot felul de ghiduri utile pentru fiecare operator, așa cum este și cel de azi. Rămâi cu noi până la sfârșit și vezi ce oferă Casa Pariurilor XXL jucătorilor fideli!

Casa Pariurilor
Bonus Cu Depunere

Până La 2200 Rotiri Gratuite

Club Casa Pariurilor – informații generale

Deși, de cele mai multe ori articolele noastre se învârt în sfera păcănelelor, noul club Casa Pariurilor ne-a atras atenția. Așa că ne-am gândit că și pe tine te-ar putea interesa. Totuși, acest program de loialitate nu are nimic de-a face cu sloturile, ci are la baza pariurile pe sport.

Iar dacă te întrebi ce este de fapt un program de fidelitate la cazinouri, gândește-te ca la o recompensă din partea operatorului pe care o primești. Practic, cazinoul îți mulțumește pentru faptul că ești loial prin puncte sau premii. Asta presupune că ai trecut deja prin procesul de deschidere cont Casa Pariurilor. În următoarea secțiune, totul va fi mai clar. Hai să vedem!

Practic, la Casa aduni puncte de loialitate la fiecare bilet plasat. Poți vedea câte puncte ai adunat în contul tău de jucător. De asemenea, punctajul apare și pe biletele tale. Dacă ai ales excludere la pariuri, nu poți primi astfel de recompense.

Casa Pariurilor Club – ce trebuie să faci?

Întregul sistem de fidelizare al noului club Casa Pariurilor funcționează pe bază de puncte. Ce trebuie să faci, de fapt, este să pariezi pe evenimentele tale favorite și atât. Lași punctele să se adune după care poți să le folosești, deci este destul de simplu.

Programul și punctele de fidelitate Casa Pariurilor sunt disponibile pentru jucătorii înregistrați și le poți aduna indiferent de cum alegi să joci – pre match, live sau jocuri virtuale.

Cum aduni puncte la Club XXL Casa Pariurilor?

Dacă vrei să simți că faci parte din noul club Casa Pariurilor și să profiți în totalitate de avantajele loialității tale, atunci trebuie să ții cont de câteva aspecte. Orice bilet îți poate oferi 1 punct dacă pariezi cu miza de minim 5 lei. Totuși, poți face mai multe puncte doar dintr-un bilet. De exemplu, dacă ai un bilet pe care mizezi 50 de lei, atunci vei primi 10 puncte. 

Din nou, poți aduna puncte indiferent de cum alegi să joci, la orice tip de pariu, după cum urmează:

Program de loialitate Casa Pariurilor – alte informații despre puncte

Pe lângă cum aduni punctele la club Casa Pariurilor, e bine să știi că mai sunt câteva informații despre acestea. Mai exact, există un număr limitat de puncte pe care le poți obține într-o singură zi. 

În cazul în care obișnuiești să pariezi mult, află că la un moment dat e posibil ca numărul lor să nu mai crească, tocmai pentru că ai depășit acea limită. Nu-ți face griji, ar însemna să joci o grămadă numai într-o zi ca să se întâmple asta!

La fiecare dintre cele 3 categorii pe care ți le-am menționat mai sus poți obține câte 500 de puncte, ceea ce înseamnă că într-o singură zi poți acumula un total de 1500.

  • Pariurile pre match – maxim 500 de puncte pentru bilete cu cotă minimă 3.00
  • Pariurile live – maxim 500 de puncte pentru bilete cu cotă minimă 2.00
  • Pariurile virtuale – maxim 500 puncte per bilet.

Nu uita că miza minimă trebuie să fie de 5 lei indiferent de tipul de pariu pe care îl alegi! Bine, asta doar dacă vrei să aduni puncte la XXL Casa Pariurilor.

Club Casa Pariurilor – cum folosești punctele?

Adevăratul avantaj la club Casa Pariurilor este felul în care poți consuma punctele de fidelitate. Acestea pot fi folosite în 2 feluri:

  • Prima variantă este să folosești punctele ca bani reali atunci când vrei să plasezi un nou pariu. În acest caz 50 de puncte înseamnă 1 leu. 
  • Cea de-a doua opțiune pe care o ai este să cumperi bonusuri de tip Cotă Mărită. Sunt două astfel de bonusuri, una de 20%, iar cealaltă de 50%. Aceste bonusuri vor apărea în lista doar atunci când vei avea numărul suficient de puncte așa că nu te speria dacă nu vezi opțiunile încă!

Ca să cumperi o cotă mărită cu 20% te va costa 80 de puncte și vei putea aplica bonusul pe un pariu pre match cu minim 5 evenimente și cota minimă de 1.40/selecție. La un pariu cu bonus 20% poți miza maxim 100 RON.

În cazul în care vrei să cumperi o cotă mărită cu 50%, te va costa 40 de puncte. Vei putea folosi bonusul pe un pariu pre match cu cel puțin 8 evenimente și o cotă minimă de 1.40/selecție. La fel ca cel de mai devreme, miza maximă este de 100 RON.

Concluzii

Acest sistem de fidelitate pe care îl găsești la club Casa Pariurilor este foarte interesant, mai ales dacă îți place să pui bilete pe evenimente. Punctele se obțin ușor, iar felul în care le poți utiliza este extrem de convenabil. Nu uita că poți pune bilet la orice tip de eveniment, iar ca totul să fie și mai ușor, folosește aplicația Casa Pariurilor! Mult noroc!

Autor