...
pariuri hochei

Pariuri Hochei pe Gheață – GHID

  ianuarie 9, 2023

Autor: Diana

Actualizat: 13 noiembrie 2023

În acest articol îţi vom prezenta cele mai importante informaţii legate de pariuri hochei pe gheaţă, acesta fiind în topul celor mai populare sporturi din lume. Astfel, nu-i de mirare că se află şi în topul preferinţelor pariorilor. După cum am spus, acest articol îţi va oferi informaţii preţioase, cum ar fi: cum pariezi pe acest sport, care sunt tipurile principale de pariuri, dar şi unde poţi paria.

Trebuie să ştii că, pe lângă hochei, există şi alte sporturi din acest spectru care pot beneficia de un interes sporit din partea pariorilor. Pentru mai multe detalii, poţi arunca un ochi pe pariuri sporturi de iarnă, pe blogul site-ului nostru. Suntem siguri că vei găsi şi alte sporturi pe placul tău şi că vei obţine câştiguri importante urmărind îndrumările noastre!

Detalii despre hochei pe gheaţă

Probabil te întrebi de ce este nevoie să ştii unele detalii ale acestui sport. Ei bine, îţi vom spune noi! Este necesar să cunoști anumite aspecte, cel puţin la un nivel general, deoarece te vor ajuta să înţelegi mai bine subiectul pariuri hochei pe gheaţă.

În primul rând, trebuie să ştii că hocheiul pe gheaţă este un sport de echipă, foarte apreciat şi urmărit în toată lumea. Se bucură de foarte multă popularitate atât în Europa, cât şi pe continentul American. În Europa, de-a lungul timpului, echipele din Rusia, Cehia sau din ţările scandinave au fost mereu la înălţime în competiţiile importante.

În America de Nord avem NHL, liga nord-americană de hochei, reprezentând un punct de reper la momentul actual. Totuşi, dacă eşti interesat şi de alte sporturi, îţi recomandăm articolul reguli fotbal, de pe site-ul nostru. Tot aici poţi vizita şi articolul cum joci hochei pe gheaţă, pentru mai multe detalii legate de elementul central al acestui articol.

Tipuri principale de pariuri hochei pe gheaţă

Casele de pariuri îţi pun la dispoziţie multiple variante atunci când vine vorba de pariuri sportive. Astfel, când vorbim despre sportul pe care îl aprofundăm astăzi, vom avea numeroase posibilităţi care mai de care mai interesante pentru tine ca parior. Fără să mai stăm pe gânduri, hai să vedem care sunt principalele tipuri de pariuri hochei pe gheaţă!

  • Rezultat timp regulamentar – este probabil cel mai popular tip de pariu pe hochei. Este sub forma 1×2, exact ca la celelalte sporturi. 1 este pentru victoria echipei gazdă, X este pentru egal, iar 2 este pentru victoria echipei oaspete. 
  • Rezultat inclusiv prelungi şi lovituri de departajare – este un pariu sub forma 1 sau 2, deoarece la finalul unei partide trebuie să existe o câştigătoare, neexistând varianta unui rezultat de egalitate. 
  • Total goluri meci – după cum o spune denumirea, poţi paria pe numărul golurilor marcate într-un meci. De cele mai multe ori regăsim acest tip de pariu sub forma sub/peste. De exemplu sub 5.5 goluri va însemna că trebuie să se marcheze maximum 5 goluri în meci pentru ca pariul să fie câştigător. La peste 5.5 goluri, trebuie să se marcheze minimum 6 goluri pentru a câştiga.

Alte tipuri de pariuri pe hochei

  • Pariuri handicap – de cele mai multe ori sunt jucate de către pariori atunci când în meci există o favorită clară, iar cota pe o victorie simplă nu este cea mai ofertantă. Pariul Handicap presupune ca echipa favorită să înceapă meciul cu un dezavantaj virtual de goluri. Sunt regăsite sub forma H -1.5, H -2.5 şi aşa mai departe. H -1.5 înseamnă că echipa favorită va trebui să câştige partida la o diferenţă de minim 2 goluri.
  • Scor corect – acest tip de pariu hochei presupune să mizezi pe scorul corect cu care se va termina o partidă. Este destul de greu de ghicit, dar îţi poate aduce un profit foarte mare.
  • Pariuri combo – aceste pariuri pe hochei presupun să pariezi pe câştigătoarea meciului şi pe numărul de goluri marcate. De exemplu, avem un pariu de 1 peste 5.5 goluri. Acest lucru înseamnă că echipa gazdă va câştiga meciul şi se vor marca cel puţin 6 goluri în meci.

Cum joci la pariuri online hochei pe gheaţă?

Să joci la pariuri sportive hochei este foarte simplu şi la îndemână pentru toată lumea, indiferent de casa de pariuri. Pentru a plasa un bilet este nevoie să faci următoarele lucruri:

  1. Intri pe site-ul casei de pariuri unde doreşti să plasezi biletul. Dacă nu ai un cont, îţi poţi creea foarte simplu unul, urmând nişte instrucţiuni simple. 
  2. În mod clar este nevoie să ai fonduri în balanţa contului, fiind nevoie să efectuezi o depunere. 
  3. Mergi la secţiunea de sport, iar apoi la hochei pe gheaţă. Selectezi evenimentul pe care doreşti să pariezi şi tipul de pariu. 
  4. Alegi suma pe care doreşti să mizezi şi plasezi biletul. Tot ce mai rămâne de făcut este să urmăreşti jocul și să vezi dacă rezultatul final va fi exact cum ai prezis.

Unde joci la pariuri hochei pe gheaţă online?

Trecând prin toate subiectele de până acum, probabil te-ai întrebat şi unde poţi juca la pariuri hochei pe gheaţă. Suntem aici să îţi oferim răspunsurile de care ai nevoie. Sunt multe case de pariuri care au în oferta lor hocheiul şi oferă cote avantajoase şi posibilităţi diverse de pariere.

Printre variantele unde poţi juca sunt: Superbet, Unibet, Netbet sau Betano. Toate acestea sunt case de pariuri foarte importante pe piaţa din România, fiind de încredere din toate punctele de vedere. Dacă doreşti să afli mai multe detalii despre asta şi dacă eşti interesat şi de alte feluri de pariuri, îţi recomandăm articolul pariuri Betano. Pe lângă posibilităţile de pariere, poţi descoperi şi bonusuri sau oferte avantajoase pentru tine.

Concluzii

Acum că ştii cele mai importante detalii legate de pariuri hochei pe gheaţă, eşti gata să plasezi bilete pe acest sport. Ai ocazia să alegi cele mai tari meciuri, să pui ce fel de pariuri doreşti şi să fii gata pentru cele mai tari câştiguri. Îţi dorim mult noroc, iar cel mai important, nu uita să joci responsabil!

Autor