pariuri rugby

Pariuri rugby

  februarie 3, 2023

Cu acest articol, ne propunem să te punem în temă cu tot ceea ce înseamnă pariuri rugby, de la tipuri de pariu, la cum și unde joci. Rugby-ul este extrem de popular în multe ţări din emisfera sudică a planetei, precum Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, chiar şi Argentina. Şi în Europa, rugby-ul are parte de destulă atenţie, mai ales în ţările britanice, dar şi în ţări precum Franţa sau Italia.

Discutând despre pariuri, în rugby sunt numeroase evenimente, deoarece pe lângă competiţiile internaţionale, avem şi foarte multe întreceri interne. Practic, nu vei duce niciodată lipsă de meciuri pe care să pariezi. Dacă eşti pasionat de pariurile sportive, avem pentru tine şi pariuri fotbal american, un sport care împrumută câteva elemente din rugby.

Rugby – informaţii generale

Pentru a avea o idee mai clară despre pariuri rugby, va trebui să ai şi o oarecare idee despre tot ce presupune acest sport. Vei observa că este un sport ce poate oferi un spectacol asemănător cu cel al fotbalului. Entuziasmul publicului este şi el la acelaşi nivel, aşa că discutăm despre un sport foarte popular şi cu o mare tradiţie în spate.

Rugby-ul îşi are originile încă din secolul XIX, în Marea Britanie, atunci fiind înfiinţată şi prima federaţie. Tot în acea perioadă a avut loc şi primul meci internaţional, între Scoţia şi Anglia, în prezent fiind una dintre cele mai mari rivalităţi din acest sport. De-a lungul timpului s-au schimbat diverse reguli, totul ducând la evoluţia fenomenului în forma în care îl ştim astăzi.

La momentul actual avem Rugby Union şi Rugby League, regulile jocului fiind în principiu aceleaşi, dar totuşi existând şi câteva diferenţe fundamentale. În cazul Rugby Union, fiecare parte este formată din 15 jucători și 7 înlocuitori. În timp ce în Rugby League fiecare parte are 13 jucători și 10 înlocuitori. Practic, în Rugby League este mai multă uzură fizică, deoarece aceeaşi suprafaţă de joc va trebui acoperită de mai puţini jucători. Dacă doreşti să afli mai multe detalii legate de regulile acestui sport, poţi citi reguli la jocul de rugby, pe blogul nostru.

Tipuri principale de pariuri rugby

Această secţiune este probabil cea mai importantă din acest articol. Este momentul să aflăm care sunt principalele tipuri de pariuri rugby. Să nu ne mai pierdem în detalii şi să trecem direct la subiect!

  • Pariu pe câştigătorul partidei – pariu de tip 1×2, unde 1 înseamnă victoria gazdelor. X înseamnă egal, iar 2 înseamnă victoria oaspeţilor; 
  • Şansă dublă – sunt pariuri sub forma 1x, x2 sau 12. Pe scurt, 1x presupune ca echipa gazdă să nu piardă meciul. X2 presupune ca echipa oaspete să nu piardă, iar 12 presupune ca meciul să nu se termine la egalitate; 
  • Pariu handicap – atunci când o echipă este favorita clară a unui meci, iar cota la victorie nu este una prea ofertantă, poţi încerca acest tip de pariu. De exemplu, îl găsim sub forma H1 -4.5, unde acest lucru înseamnă că echipa favorită va câştiga meciul la o diferenţă de cel puţin 4 puncte; 
  • Total puncte – este un pariu pe care îl găsim sub forma sub/peste. Spre exemplu, dacă ţi se dă un pariu de sub 40,5 puncte, acest lucru înseamnă că va fi nevoie să se marcheze maximum 40 de puncte pentru a avea un pariu câştigător. Dacă vei avea un pariu de peste 40,5 puncte, va fi nevoie să se marcheze minimum 41 de puncte pentru ca pariul să fie unul reuşit;
  • Interval puncte marcate – este tot un pariu legat de numărul de puncte. De exemplu, în cazul în care ai intervalul 28-34 puncte. Vei avea un pariu câştigător dacă se vor marca minimum 28 de puncte şi maximum 34.

Cum joci la pariuri rugby?

Pentru a ajunge să plasezi un bilet pe pariuri rugby, va fi nevoie să urmezi câţiva paşi extrem de simpli. Hai să vedem cum poţi plasa un bilet!

  1. Mai întâi este nevoie să ai un cont activ la un anumit cazino online. Dacă nu ai un cont activ, vei fi la doar câteva click-uri distanţă de a face asta. 
  2. Caută secţiunea Sport, iar mai apoi va trebui să găseşti Rugby-ul. 
  3. Odată găsit Rugby-ul, va trebui să alegi un meci şi un tip de pariu. Mai apoi poţi plasa biletul şi să vezi cât de inspirat ai fost.

Unde joci la pariuri rugby online?

Odată pus la curent cu pariuri rugby, este foarte bine să ştii şi care sunt cazinourile care îţi oferă cele mai diverse tipuri de pariuri şi cele mai avantajoase cote. Nu trebuie să fii îngrijorat în vreun fel. Toate aceste cazinouri sunt licenţiate la ONJN, acest lucru garantând pentru integritatea lor. 

Vei putea juca pariuri rugby în cazinouri precum Betano, Superbet, Netbet sau Winner. Pentru o analiză mai detaliată, poţi vedea pe site-ul nostru pariuri Winner. Astfel, vei descoperi informaţii interesante şi toate posibilităţile de pariuri, dar şi alte detalii despre bonusuri şi oferte. 

Concluzii

Ți-am expus mai toate informaţiile despre pariuri rugby. Acum eşti pregătit să plasezi bilete cu cele mai bune cote şi să obţii cele mai tari câştiguri. Fii cumpătat, analizează evenimentele pe care doreşti să pariezi şi, cel mai important, nu uita să joci responsabil. Îţi dorim mult noroc!