pariuri golf

Pariuri golf: reguli și sfaturi de pariere

  februarie 24, 2023

Golful este unul din cele mai populare și profitabile sporturi individuale, deci îl găsești și ca opțiune pentru pariuri golf. Este cunoscut la nivel mondial și jucat atât de plăcere, cât și pentru premiile surprinzătoare oferite câștigătorului în diferite turnee. Ai opțiunea plasării de bilete la competiții precum PGA sau European Tours pe întreaga durată a anului.

Deci, hai să vedem cum poți plasa un bilet pe câștigători la pariuri sportive Betano și la alte case de pariuri online din România. Asta ca să știi unde te îndrepți după ce citești acest articol!

Pariuri golf – câteva date esențiale

Înainte de a descoperi ce pariuri golf găsești la casele de pariuri autohtone, este bine să afli câte ceva despre specificațiile sportului. Pentru că golful este văzut drept un sport exclusivist, nu vei vedea prea mulți jucători locali participând la competiții televizate. Nici nu vei găsi prea multe terenuri de golf în țara noastră, dar ele există, așa că poți testa pentru a vedea care este atracția sportului.

Regulamentul la golf se înțelege ușor, pentru că fiecare jucător activează individual. Cele 18 trasee cu găuri oferă multe opțiuni de răsturnări spectaculoase de situație. Jocul se desfășoară lovind mingea cu crosa pentru a o trimite în gaură. Cu cât aceasta ajunge în gaură cu mai puține lovituri, cu atât este jucătorul mai aproape de victorie.

Urmărește câteva competiții externe de golf pentru a învăța cum se joacă golf și după îți va fi mai ușor să urmărești meciurile înainte de a pune un pariu. De obicei, vei găsi pe site-uri dedicate evenimentele cele mai importante de la nivel internațional. Tot aici vei descoperi informații utile și statistici ajutătoare atunci când vrei să pui pariuri golf.

Atunci când simți nevoia de o schimbare, citește câte ceva despre pariuri hochei pe gheață, pentru a putea pune bilete și la acest sport.

Tipuri de pariuri golf

Hai să vedem ce tipuri de pariuri golf poți să plasezi la casele de pariuri din țară. Vei descoperi o mulțime de opțiuni interesante și ofertante. Iată cu ce tipuri de bilete vei jongla:

 • Câștigătorul turneului – cel mai important pariu, care nu va lipsi din niciun portofoliu al caselor de pariuri care dispun de opțiuni de pariere la joc golf. Îl vei alege pe jucătorul care crezi că are cele mai mari șanse să câștige turneul. Cu cât cota sportivului este mai mică, cu atât mai mare este probabilitatea ca acesta să iasă victorios. Cotele sunt stabilite de casele de pariuri conform unor statistici. Asta nu înseamnă neapărat că nu pot avea loc surprize. Pariul este atractiv pentru că șansele fiecărui sportiv se pot schimba pe durata turneului.
 • Duel între jucători – vei paria că un jucător din doi se clasează deasupra celuilalt la finalul turneului. Pentru a crea o strategie eficientă, trebuie să petreci suficient timp pentru a te documenta privitor la fiecare jucător în parte. Cel care a câștigat în trecut la golf mai multe turnee are șanse mai mari să câștige în continuare.
 • Câștigător prima rundă – printre tipurile de pariuri mai dinamice și la care afli rezultatul mai repede se află acesta. Vei miza pe câștigătorul primei runde. De regulă, primul câștigător devine favorit în topuri. Așa că ai asta în vedere când participi la pariuri golf.
 • Gaură cu gaură – ai cote golf dinamice pentru că pariul poate fi plasat în timp ce se desfășoară partida. Pui pariul live, urmărind modul în care se comportă sportivii pe teren. Vei paria pe numărul de lovituri care crezi că vor fi date la o gaură. O alternativă sunt găurile câștigate. Pentru ca miza ta să fie validă, trebuie ca măcar un jucător să finalizeze o gaură.

Unde plasezi pariuri golf online?

După ce ai aflat ce tipuri de pariuri golf poți plasa, mai trebuie să afli unde pui biletele. Ești inspirat, informat și dorești să profiți de o strategie nouă. La casele de pariuri ai opțiunea de a plasa diferite tipuri de pariuri golf online.

Printre operatorii cei mai cunoscuți din industrie se află Betano, Maxbet, Casa Pariurilor, eFortuna și Sportingbet. Ei au portofolii generoase de sporturi, care includ golf și minigolf. Și plasarea de pariuri se face repede, în câteva mișcări. Îți spunem imediat cum. Apoi urmărești cu încredere turneul și vezi cât de bună a fost strategia ta.

Cum pui un bilet la pariuri golf?

Ești interesat de cum plasezi biletele la pariuri golf? Îți spunem noi chiar acum. Totul pornește de la alegerea unei case de pariuri online.

 • Selectezi o casă de pariuri. Te poți informa puțin de pe site-ul nostru pentru a vedea care operator se potrivește mai bine nevoilor tale.
 • Apoi îți faci cont sau te loghezi în cont, dacă ai deja unul.
 • Te duci la Sporturi, apoi la golf sport. Analizezi cotele și pui un bilet.
 • Alegi suma și apoi trimiți biletul. Îți mai rămâne să urmărești turneul pentru a vedea cât de bine joacă golf sportivul tău preferat și dacă strategia ta la pariat dă roade.

Aceiași pași îi urmezi și atunci când plasezi bilete la pariuri crichet, un alt sport găsit în portofoliile caselor de pariuri online.

Ce să mai urmărești când pui pariuri golf?

De câteva lucruri este bine să ții cont când plasezi pariuri golf:

 • Consultă statisticile privitoare la fiecare jucător, deoarece golful nu este un sport în echipă. Doar activitatea individuală a sportivului contează, după cum vei vedea din regulament golf.
 • Locația desfășurării turneului are importanță. Unii sportivi au o performanță mai bună pe anumite terenuri, raportat la organizare și la particularitățile terenului.
 • Și condițiile meteo pot schimba finalul unui turneu. Vântul și căldura pot afecta precizia loviturilor.
 • Evită pariurile pe reveniri extraordinare ale jucătorilor care au început prost un turneu. Rare sunt ocaziile în care setul de reguli golf îl ajută pe sportiv să revină în top până la finalul turneului.

Concluzie

Sperăm că acest ghid de pariuri golf îți este de folos pentru momentul în care vei dori să pui și tu un bilet. Cine știe? Poate descoperi o cu totul nouă pasiune pentru acest sport. Iar în pauze, delectează-te cu jocuri de masă sau ca la aparate la Baumbet Casino