pariuri cricket

Pariuri cricket: unde și cum pui bilete

23 feb. 2023
Rate this post

Poți câștiga și tu venituri suplimentare cu câteva pariuri cricket bine plasate. Sportul cricket cunoaște popularitate ridicată în special în zonele cu populație britanică, fiind unul din evenimentele sportive de origine aristocrată. Acum începe să apară tot mai des în listele caselor de pariuri online. Așadar, continuă să citești pentru a afla cum plasezi bilete la pariuri Unibet și alți operatori online la acest sport.

Pariuri cricket – câteva informații generale

Cricketul se joacă la nivel național și internațional. Printre evenimentele de cricket live la care plasezi bilete se află Jocurile Olimpice, T20 International Series, Commonwealth Games și ICC Cricket World Cup Super League.

Ai văzut deja în portofoliul unor case de pariuri online opțiuni de pariuri cricket, unul din sporturile anonime pentru țara noastră. Deși nu cunosc românii prea multe despre el, cricketul este un sport popular în unele părți ale lumii.

Este jucat încă din secolul 16, debutând în Anglia. Datorită influenței Imperiului Britanic, a ajuns în toate colțurile lumii, prinzând popularitate în zonele pe care englezii le stăpâneau. Și în prezent se joacă des, fiind bine dezvoltat la nivel național în organizația Comunitatea Națiunilor formată din țări independente care au făcut parte din Imperiul Britanic.

Un joc relativ similar, de care poți profita pentru a obține venituri pentru distracție, este hocheiul. Înțelegerea regulilor te va ajuta atunci când dorești să plasezi bilete, iar informațiile necesare le poți obține dintr-un scurt ghid pariuri hochei.

Tipuri de pariuri cricket

Printre informațiile esențiale necesare pentru a activa la pariuri cricket se află cele referitoare la tipurile de pariu disponibile. Există mai multe opțiuni, fiecare casă de pariuri online alegând câte variante îți pune la dispoziție. Hai să vedem care sunt cele mai frecvente piețe de pariu din țară:

 • Câștigătorul turneului – acest tip de pariuri cricket se plasează pre-meci, așa că îl vei vedea în listele caselor de pariuri de dinainte de începutul competiției. Fiecare echipă va primi înainte de începerea turneului o cotă referitoare la șansele de câștig. Dacă respectiva cotă e mai mică, șansele sunt mai mari ca acea echipă să câștige turneul. Înainte de a plasa un pariu la jocuri cricket, te informezi privitor la echipă și jucătorii ei, la istoricul lor și la forma de joc de dinainte de meci.
 • Câștigătorul meciului – aceste pariuri cricket pot fi plasate înaintea meciului sau în timpul acestuia. Dacă scorul final este egal, pariul va fi anulat și îți recuperezi banii. Este posibil ca uneori scorul să fie decis de arbitri, potrivit setului de reguli crichet, însă tu câștigi doar dacă echipa pe care ai pariat câștigă la puncte.
 • Cel mai bun lansator sau batman – mizezi pe cel mai bun batman al jocului pre-meci (înaintea meciului) sau live. La pariurile pre-meci poți paria pe cel mai bun jucător al întregului turneu iar la pariuri cricket online live pariezi pe batman-ul meciului. Lucrurile stau la fel când mizezi pe cel mai bun lansator sau bowler. Pentru a avea cele mai bune șanse, informează-te cu privire la istoricul jucătorilor înainte de a pune biletul.

Alte 3 tipuri de pariuri crichet

 • Pariul de tip over – aceste tipuri de pariuri cricket sunt disponibile doar live. Este un pariu de tip sub/peste, tu mizând pe numărul de run-uri dintr-o anumită porțiune de timp. La varianta over x total run par/impar mizezi pe numărul corect par sau impar de run-uri totale dintr-o perioadă.
 • Pariu pe eliminare – în acest caz pariezi pe modul de eliminare al primului jucător sau al următoarei persoane excluse din joc. La aceste oferte te bazezi pe propria intuiție sau urmărești câteva partide pentru a vedea cum se joacă crichet și care sunt modalitățile de eliminare cele mai frecvente.
 • Pariu pe run-uri – este vorba despre un tip de pariuri cricket live. Poți paria pe numărul total de run-uri din primele seturi sau pe numărul total de run-uri ale unui singur jucător pe durata meciului. Există și pariuri pe sportivul care va înscrie cele mai multe run-uri la joc cricket.

Unde pui pariuri cricket online?

De îndată ce știi ce tipuri de pariuri cricket ai la îndemână, tot ce mai trebuie să afli este unde poți paria. Din fericire, ai tot felul de opțiuni online, din confortul propriului cămin. Majoritatea caselor de pariuri și jocuri de noroc cu reputație bună din țara noastră includ acest sport în portofoliul lor.

Poți plasa bilete la cricket la Maxbet, eFortuna sau Casa Pariurilor, printre altele. La Conti Cazino pariuri live poți pune bilete și în timp ce se desfășoară partida, la fel ca la alte cazinouri ce au astfel de opțiuni de pariere live.

Acțiunea de înregistrare a biletului îți ia doar câteva minute. Mai întâi intri în contul de jucător al casei de pariuri alese (sau îți faci cont, dacă nu ai). Apoi te duci la secțiunea de Pariuri și alegi Crichet. Selectezi evenimentul dorit, alegi cotele și pui miza, după care înscrii biletul. Te uiți la meci sau aștepți rezultatul cricket pariuri pentru a vedea cât ai câștigat.

Sfaturi pentru pariuri cricket online

La pariuri cricket nu este întotdeauna simplu să anticipezi cine va câștiga deoarece vor avea loc meciuri între echipe de valori similare. Totuși, pentru a-ți spori șansele, ține cont de aceste aspecte:

 • Condițiile meteo sunt un factor important în desemnarea echipei câștigătoare. În multe cazuri, vizitatorii sunt cei care trebuie să se adapteze condițiilor de mediu.
 • Terenul pe care se desfășoară meciul are importanță, deoarece echipa gazdă îl cunoaște mai bine și poate avea rezultate mai bune acasă.
 • Pariul pe favoritele certe este preferabil, în ciuda cotelor mai mici la criket pariuri sportive. Ele au un lot mai experimentat și evoluează constant la fel de bine.
 • Consultă statisticile înainte de a crea o strategie de pariere la crichet. Fii informat cu jucătorii, punctele lor forte și cele slabe, precum și cu evoluția echipelor.
 • Compară cotele caselor de pariuri și reputația lor pentru a te bucura de cotele dorite. Vezi niște păreri Maxbet sau Conti Cazino pentru a decide mai ușor care operator merită încrederea ta.

Concluzie

Pentru a-ți diversifica opțiunile, lista de pariuri cricket poate fi o opțiune demnă de luat în calcul. Urmărește câteva meciuri și petrece câteva clipe înarmându-te cu informații privitoare la joc, pentru a nu fi surprins de ce se întâmplă pe teren. Îți vei forma o strategie câștigătoare în câteva ore. Apoi intră pe platformele caselor de pariuri online pentru a vedea turneele disponibile.