pariuri futsal

Pariuri futsal: ce trebuie să știi?

  februarie 27, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 14 decembrie 2023

La pariuri futsal poți dobândi câștiguri suplimentare frumoase, atunci când aplici strategii profitabile și ai un strop de noroc. Fotbalul de sală, cunoscut și ca futsal, are numeroși fani, existând chiar și campionate mondiale la care poți paria. Din acest articol vei afla cum să pariezi la acest tip de sport și unde ai posibilitatea aceasta.

Dar fii la curent și cu setul de reguli fotbal și cu opțiunile de pariere disponibile pentru a profita de ele pe deplin cu altă ocazie.

Pariuri futsal – câteva informații generale

Când joci la pariuri futsal vei vedea că multe reguli ale sportului sunt asemănătoare cu cele ale fotbalului pe iarbă. Diferența maximă este că se joacă în interior, într-o sală. Își trage originile din America de Sud, din Brazilia și Uruguay. Asociația Internațională de Futsal a fost înființată în 1971. Câțiva ani mai târziu, în 1989, jocul a fost preluat de FIFA, adaptând setul de reguli futsal competițiilor pe care le organizează.

În mod similar vei acționa la fotbal, urmărind, eventual, un ghid pariuri fotbal pentru a fi la curent cu cele mai importante informații referitoare la variantele de pariere disponibile.

Știai că?

Asociația Mondială de Futsal a fost înființată în 2002, aceasta fiind organizația care promovează sportul la ora actuală. Au loc competiții la nivel local, național și internațional. Multe evenimente competiționale vor fi găsite spre pariere pe site-ul caselor de pariuri online.

Tipuri de pariuri futsal

Informațiile esențiale referitoare la pariuri futsal sunt tipurile de bilete pe care le poți pune. Altfel spus, este important să știi ce tipuri de pariuri ai la dispoziție în portofoliul caselor de pariuri online. Hai să vedem ce variante ai, în mod obișnuit:

 • Câștigător – este cel mai comun întâlnit tip de pariu cu cote futsal bune. În cadrul acestui tip de pariu se va decide ca una din cele două echipe să fie câștigătoarea partidei. Vei câștiga doar dacă scorul meciului nu este egal. Chiar și unele condiții speciale duc la un pariu câștigător, mai exact, când echipa pe care ai susținut-o obține câștigul prin lovituri de departajare sau prelungiri.
 • Total de goluri – în cadrul acestui pariu vei miza pe un număr total pe meci. Pentru că jocul este ușor diferit de fotbal, la jocuri futsal pot fi înscrise mai multe goluri, să spunem o medie de 5 sau 6 pe meci. Pariul îți permite să mizezi pe numărul total de goluri care vor fi date în cadrul meciului de ambele echipe. Mulți operatori îți dau opțiunea de pariuri futsal pe total goluri oaspeți sau total goluri gazde, de exemplu. Când pariezi pe golurile unei echipe, verifică ce palmares are pentru a cunoaște cum se comportă pe teren și cât de des marchează.
 • Prima repriză – acest tip de pariuri sportive futsal îți permite să alegi cum crezi că se încheie prima repriză. Ai posibilitatea plasării mizelor pe egalitate sau avantajul oaspeților ori al gazdelor. Mai poți paria și pe numărul total de goluri care vor fi date în prima repriză.
 • Victorie fără egal – pariezi că gazdele sau oaspeții vor câștiga partida. Dacă scorul este egal la finalul timpului regulamentar de joc, atunci miza la pariuri futsal se returnează deoarece pariul va fi considerat nul.

La ce competiții poți pune pariuri futsal?

Ai opțiuni în ce privește plasarea de pariuri futsal online. Prima și cea mai importantă este Campionatul Mondial care are loc o dată la patru ani. Din doi în doi ani are loc Campionatul European, etapele sale fiind prezente în portofoliul caselor de pariuri de marcă din țară.

Unii operatori includ partide din campionatele din întreaga lume, mai des din campionatele europene, la care te uiți pentru a învăța cum se joacă futsal. La nivel global, Brazilia este țara cu cele mai importante competiții și meciuri și cu cele mai multe trofee. La nivel european se distinge Spania cu două titluri mondiale.

Oferta de pariuri futsal online este variată, existând următoarele opțiuni de pariere:

 • 1 – echipa gazdă câștigă meciul
 • X – partida se termină egal
 • 2 – oaspeții câștigă meciul.

Mai poți plasa pariuri futsal șansă dublă cu cote mai mici, dar probabilități mai mari de câștig:

 • 1x – victorie pentru echipa gazdă sau egal după cele două reprize
 • X2 – egal sau victorie pentru echipa oaspete
 • 12 – câștigă una din cele două echipe la finalul rundei

Unde pui pariuri futsal online?

Imediat cum înțelegi ce tipuri de pariuri futsal ai la dispoziție, vei vrea să afli unde pui biletele. Din fericire, nu mai este necesar să mergi la agențiile fizice, deoarece casele de pariuri online îți facilitează considerabil munca.

La pariuri sportive NetBet, Maxbet, eFortuna sau Betano ai opțiuni variate în ce privește tipurile de pariu disponibile. Citește recenziile de pe Joc Păcănele care trec în revistă cele mai importante case de pariuri din România pentru a alege o favorită. Apoi, îți faci cont urmând simplele instrucțiuni și ești gata de pariat. Mai rămâne să-ți alegi echipele favorite și să depui biletul câștigător!

Cum pui un bilet la pariuri futsal?

Hai să vedem cum faci să plasezi un bilet la pariuri futsal ca să ai parte de câștiguri la terminarea meciului:

 • Intri în contul de jucător pe care îl ai la casa de pariuri dorită;
 • Selectezi secțiunea de Pariuri pentru a ajunge la sporturile disponibile;
 • Alegi Futsal pentru a vedea ce meciuri disponibile există;
 • Selectezi tipul de pariu pe care îl pui pe bilet futsal;
 • Completezi cu miza și trimiți biletul;
 • Privești meciul pentru a trăi adrenalina momentului și a vedea dacă ai avut dreptate și te alegi cu câștiguri substanțiale în urma strategiei aplicate.

Concluzie

Înainte de a plasa pariuri futsal, efectuează o analiză a echipelor participante și a palmaresului lor. Găsești aceste informații chiar pe site-urile caselor de pariuri, la statistici. Îți urăm succes la parierea pe futsal, acest joc energic și profitabil. Trage cu ochiul și la câteva promoții Netbet, căci poți avea parte de surprize frumoase din când în când. Și nu uita că poți pune și pariuri cricket – un alt joc captivant și plin de adrenalină. Mult succes!

Autor