pariuri baseball

Ghid pariuri baseball

  ianuarie 10, 2023

Autor: Diana

Actualizat: 13 noiembrie 2023

Acest articol îţi va prezenta tot ce este nevoie să ştii despre pariuri baseball. Sportul se află în top 10 la nivel mondial în ceea ce priveşte numărul de practicanţi, deci vorbim despre ceva cu foarte multă relevanţă. Baseball-ul se bucură de foarte multă popularitate mai ales pe continentul american, dar şi în zona Asiei de Est. În ţări precum Japonia, Puerto Rico sau Cuba, baseball-ul este unul dintre cele mai populare sporturi şi în ceea ce priveşte audienţa.

Dacă eşti pasionat de pariuri, dar mai presus de asta de sport în general, cu siguranţă ar trebui să vezi articolul cum joci rugby de pe blogul nostru. Toate aceste informaţii au rolul de a te ajuta să înţelegi mai bine ce presupune fiecare sport în parte, fiind de mare ajutor şi atunci când pariezi. Deci, aruncă un ochi pe ele și fă-ți viața mai ușoară!

Detalii generale despre baseball

Dacă vrei să vorbim despre pariuri baseball, trebuie mai întâi să ştii unele lucruri de bază despre acest sport. Deşi la o primă vedere poate părea complicat, vei descoperi într-un final că totul este foarte accesibil pentru toată lumea.

Baseball-ul este un sport de echipă în care elementul principal este lovirea unei mingi, cam de mărimea uneia de tenis, cu bâta. Din această cauză, este asemănat de multe ori cu sporturi precum cricketul. Cea mai importantă competiţie de baseball de pe planetă este Major League Baseball, campionatul nord-american.

Este una dintre cele mai importante competiţii sportive din Statele Unite, alături de NBA, NHL şi NFL. Pe lângă asta, acest sport începe să se bucure de o oarecare popularitate şi în România, având câteva zeci de echipe înfiinţate. Dacă vrei să afli mai multe despre acest sport, poţi vedea regulament baseball.

Tipuri principale de pariuri baseball

Iată-ne ajunşi şi la punctul culminant al acestui articol! Acum îţi vom arăta principale tipuri de pariuri baseball. Vei vedea că dinamica nu se schimbă deloc, iar procesul de pariere va fi acelaşi ca la celelalte sporturi. Să trecem la subiect şi să vedem care sunt acestea!

  • Pariul pe câştigătorul meciului – de tip 1×2, unde 1 – gazdele câştigă, X – rezultat de egalitate, 2 – oaspeţii câştigă.
  • Total Run-uri – se referă la numărul total de run-uri, adică procedeul prin care se marchează, alergând în jurul celor 3 baze, până se ajunge la baza casă. Sunt de tipul sub/peste, unde sub 6.5 înseamnă că echipa respectivă va trebui să aibă cel mult 6 run-uri, iar peste 6.5 înseamnă că echipa respectivă va trebui să aibă cel puţin 7 run-uri.
  • Pariul handicap – este acel tip de pariu în care una din echipe va începe meciul cu un avantaj virtual, ipotetic. Sunt de forma H1 -1.5, acest lucru însemnând că echipa favorită ar trebui să câştige meciul la diferenţă de minimum 2 puncte pentru ca pariul să fie câştigător. H1 -2.5 înseamnă că echipa favorită va trebui să câştige la o diferenţă de minimum 3 puncte şi tot aşa.
  • Pariu pe primele 5 inning-uri – Inning-urile sunt practic acele 9 reprize în care este împărțit meciul.  Este un pariu tot de tip 1×2, doar că se va referi la rezultatul înregistrat după primele 5 inning-uri, rezultatul final nefiind relevant.
  • Total Hits – se referă la numărul de lovituri care vor fi trimise peste gard, fiind astfel înscrise puncte. Sunt tot de forma sub/peste ca la pariul cu numărul total de run-uri.

Cum joci la pariuri baseball?

Să joci la pariuri baseball este foarte simplu şi nu este cu nimic diferit faţă de alte sporturi. Va trebui să urmezi câţiva paşi simpli pe care ţi-i vom prezenta. Hai să vedem despre ce e vorba!

  1. Intră pe site-ul casei tale de pariuri preferate, unde ai deja un cont, bineînțeles;
  2. Dacă nu ai bani în cont, va trebui să efectuezi o depunere pentru a putea plasa un bilet;
  3. Mergi la secţiunea Sport, iar de acolo va trebui să cauţi Baseball;
  4. Odată ajuns acolo, tot ce mai trebuie să faci este să alegi un eveniment şi tipul de pariu pe care doreşti să-l joci. Odată plasat biletul la pariuri baseball, va trebui doar să mai aştepţi deznodământul.

Unde joci la pariuri baseball online?

Acum că ai aflat care sunt tipurile de pariuri baseball şi cum plasezi un bilet, mai rămâne să ştii unde poţi paria. La noi în ţară avem foarte multe case de pariuri profesioniste şi de încredere, licenţiate şi la ONJN. Baseball-ul, la fel ca fotbalul, baschetul sau tenisul are potenţialul de a-ţi oferi cote foarte avantajoase.

Printre casele de pariuri unde poţi juca se numără Superbet, Unibet, Netbet şi Betano. Totul rămâne într-un final la alegerea ta, toate fiind nişte variante viabile. Totuşi, dacă vrei mai multe informații, avem pentru tine pariuri Superbet, unde poţi vedea în detaliu mai multe posibilităţi de pariere, dar şi promoţii şi bonusuri bune de luat în seamă.

Concluzii

Într-un final ai ajuns să ştii tot ce era nevoie despre pariuri baseball! Ai oportunitatea de a juca pe cele mai tari meciuri şi a te bucura de cote şi câştiguri extraordinare. După cum am spus, deşi nu se bucură de cea mai mare popularitate la noi în ţară, este un sport care nu trebuie să lipsească din portofoliul tău de pariere. Îţi dorim mult noroc!

Autor