Magnum Bet pariuri sportive

Magnum Bet pariuri sportive

  iulie 5, 2023

În acest articol vei afla tot ce ai nevoie despre Magnum Bet pariuri sportive și nu numai. Vom discuta despre secțiunea de sport, pe ce evenimente poți paria, care sunt cele mai populare meciuri și multe altele.

magnumbet logo
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 3300 RON + 700 Rotiri Gratuite

La înregistrare, te poți bucura și de un Bonus Sport Magnum Bet. Dacă ești fan al pariurilor gratuite, dă click pe „Profită acum” și află mai multe!

Magnum Bet pariuri sportive: Pe ce poți paria? 

Portofoliul cu evenimente este unul bogat în secțiunea Magnum Bet pariuri sportive. Nu e deloc surprinzător, având în vedere că este un cazino relativ nou. Trebuie să concureze cu alți operatori, oferind diversitate, dar și cote bune. Zis și făcut!

La Magnumbet oferta este una dintre cele mai bogate. Găsești evenimente din lumea fotbalului, evident, dar ai și alte sporturi disponibile. Tenis, baschet, handbal și hochei pe gheață sunt doar câteva dintre cele mai căutate la noi, în România. 

Dar tocmai pentru că îți vorbeam de diversitate, să nu te surprindă faptul că vei vedea și Magnum Bet pariuri sportive la aceste sporturi:

 • Baseball;
 • Tenis de masă;
 • Cricket;
 • Formula 1;
 • Golf;
 • Motorbike;
 • Darts.

Sunt mai puțin populare, dar este foarte interesant să ai un bilet cu diverse evenimente. Și, în loc să intri pe Magnumbet verificare bilet, mai degrabă vei urmări aceste meciuri live, încercând să înțelegi cum funcționează sportul. Vezi, de exemplu, cum poți pune pariuri pe golf!

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, pe Joc Păcănele găsești cam de toate. De exemplu, avem un articol cu reguli Darts care te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine cum se calculează punctajul.

Magnumbet ro pariuri sportive: Fotbal

Revenind la Magnum Bet pariuri sportive, hai să vorbim puțin despre sporturile populare pe care românii pariază mereu. Vom începe, evident, cu fotbalul. Ajuns pe această pagină, un click pe categoria fotbal va deschide un șir de variante.

În funcție de evenimentele disponibile, vei vedea cum totul este încadrat pe categorii logice, astfel încât să nu te pierzi printre evenimente. Dacă pagina cu pariuri Magnum Bet n-ar fi aranjată astfel, te-ai rătăci categoric printre meciuri pentru că sunt așa de multe.

Categoriile de Magnum Bet pariuri sportive pe fotbal sunt după ligi, după țări și după cluburi. Le poți filtra, astfel încât să vezi numai ce te interesează. Iată și câteva exemple de categorii:

 • Campionatul European;
 • UEFA Champions League;
 • Calificări EURO;
 • Amicale;
 • Cupa Mondială;
 • Țări: Anglia (Premier League, League One, League Two), Spania (Copa del Rey), Germania (Bundesliga 1, Bundesliga 2), Italia (Serie A, Serie B).

În fine, ți-ai făcut o idee deja. Deci clar nu ai cum să te pierzi, mai ales dacă ești cunoscător.

Pariuri Magnum Bet: Tenis

Lucrurile nu stau prea diferit nici în această secțiune de Magnum Bet pariuri sportive. Evenimente de pariuri tenis sunt la fel de bine categorisite după cum urmează:

 • ATP;
 • WTA;
 • Grand Slam;
 • ITF Masculin;
 • ITF Feminin.

Și, bineînțeles, lista ar putea să continue. Dar asta depinde foarte mult de câte evenimente sunt disponibile. Un lucru e sigur, întotdeauna vei avea cu ce să-ți faci un bilet. 

Iar dacă ești în drum spre casă sau oriunde altundeva și evenimentul pe care voiai să pariezi a început deja, stai fără grijă! Există și secțiunea de pariuri live Magnumbet unde, nu numai că poți paria pe meciurile în plină desfășurare, dar pe unele poți să le și urmărești.

Magnumbet verificare bilet

Odată ce ai ajuns în secțiunea de Magnum Bet pariuri sportive, e simplu să-ți faci un bilet. Iată ce trebuie să faci pas cu pas:

 1. Cauți evenimentele în secțiunea cu sporturi;
 2. Alegi meciurile pe care vrei să pariezi;
 3. Dai click pe cota care reprezintă pariul tău (ex: solist, ambele marchează etc);
 4. Stabilești miza totală;
 5. Apeși pe online sau agenție.

Da, ai această opțiune de a face bilet pentru agențiile Magnumbet! Acestea sunt răspândite în toată țara, așa că poți trăi experiența de a pune un bilet pe viu.

După ce ai pus biletul, fie că e vorba de fizic sau online, ce-ți mai rămâne de făcut este să urmărești evenimentele ca să vezi dacă ai ieșit câștigător. Dacă n-ai timp să faci asta, intră pe Magnumbet verificare bilet! În pagina de pariuri sportive, undeva în dreapta ai secțiunea „VERIFICĂ”. Fiecare bilet are un cod unic pe care îl poți introduce și vei primi un sumar cu statusul fiecărui eveniment.

Cam atât despre verificare bilet Magnum Bet, hai să vedem ce beneficii mai ai în această secțiune!

Magnum Bet pariuri sportive: bonusuri și cote extra

Așa cum îți spuneam, la Magnum Bet pariuri sportive te poți bucura și de bonusuri pe cinste. Mai nou, cazinourile nu recompensează doar jucătorii de păcănele, ci au început să iasă și bonusuri de sport. Ți-am menționat despre el la începutul articolului și vrem să-ți reamintim că o astfel de promoție poate fi foarte avantajoasă.

Gândește-te doar ce beneficii îți poate aduce, de exemplu, un free bet sau un pariu fără risc. Îți poți face un bilet mai îndrăzneț care are un câștig foarte mare, dar dacă nu-ți iese, primești miza înapoi și o poți folosi pe un alt bilet.

De asemenea, Magnumbet pariuri sportive are și o secțiune care se numește Cota Extra. Aici, anumite evenimente dintr-o zi primesc o cotă mai mare ca să-ți dea un boost la cota finală, mărindu-ți și câștigul potențial.

Concluzii

Dacă ești fan meciuri de fotbal, tenis și așa mai departe, Magnum Bet pariuri sportive este locul perfect pentru tine. Ai evenimente din întregul univers sportiv, dar și cote mărite. Așa că, ce mai stai pe gânduri? Deschide-ți cont, pariază și intră pe Magnumbet verificare bilet să vezi dacă ai câștigat!