pariuri tenis

Pariuri tenis

  februarie 6, 2023

Se ştie foarte bine că lumea pariurilor este una extrem de vastă, existând o mulţime de posibilităţi şi de sporturi. De această dată, ne vom îndrepta atenţia către pariuri tenis, acestea bucurându-se de o popularitate destul de mare. Tenisul este unul din sporturile preferate ale pariorilor, deoarece este foarte spectaculos şi se desfăşoară într-o viteză pe alocuri ameţitoare. 

Indiferent de perioada anului, aproape că nu există zi în care să nu poţi miza pe o partidă de tenis. Acest lucru se datorează faptului că există foarte multe turnee, de diferite nivele, de aici şi numărul mare de meciuri disponibile. În caz că nu ştiai, şi fratele mai mic al tenisului de câmp se bucură de o foarte mare popularitate. De aceea, poţi vedea mai multe detalii despre tenis de masă pe site-ul nostru.

Tenis – informaţii generale

Dacă vrem să vorbim despre pariuri tenis, este esenţial să ştim şi anumite detalii importante despre acest sport. Astfel, vei putea înţelege mai bine care sunt implicaţiile acestui fenomen. Tenisul atrage foarte mulţi spectatori şi se diferenţiază de multe alte sporturi prin respectul care este prezent atât pe teren, cât şi în tribune. Nu degeaba s-a spus de foarte multe ori despre tenis că este un sport pentru gentlemani.

Tenisul a luat naştere la sfârşitul secolului XIX, în Marea Britanie. Iniţial, suprafaţa pe care se juca era iarba. Odată cu trecerea timpului şi cu evoluţia jocului au mai apărut şi alte suprafeţe, fiecare având caracteristici diferite. Drept dovadă, în ziua de azi avem 4 turnee de Grand Slam, acestea reprezentând cele mai înalte scene alte tenisului mondial. Fiecare din aceste 4 turnee are o suprafaţă de joc diferită. La Australian Open, avem suprafaţă dură, la Roland Garros avem zgură, la Wimbledon avem iarbă, iar la US Open din nou suprafaţă dură.

Jocul pe suprafeţele menționate anterior poate fi diferit, de aceea este nevoie să ştim aceste informaţii înainte de a plasa pariuri tenis. Sunt foarte mulţi jucători care sunt specializaţi pe o anumită suprafaţă, dar care pot întâmpina probleme pe o alta. De exemplu, suprafaţa dură este cea mai rapidă, iar iarba este cea mai lentă. După cum am spus, înainte de a paria este foarte important să vezi unde se joacă, deoarece foarte mulţi jucători se simt în largul lor doar când joacă în anumite circumstanţe. Dacă doreşti ceva şi mai detaliat, îţi recomandăm reguli tenis de câmp, având posibilitatea să afli şi mai multe lucruri despre acest sport.

Tipuri principale de pariuri tenis

Acum că ştii ce presupune tenisul şi care sunt principalele reguli, este nevoie să ştii şi care sunt principalele tipuri de pariuri tenis. Iată-le!

  • Pariu pe câştigător – este cel mai popular tip de pariu, deoarece este şi cel mai la îndemână. Poţi paria 1 pentru victoria jucătorului considerat gazdă şi 2 pentru victoria jucătorului considerat oaspete; 
  • Pariu pe total game-uri – este un tip de pariu unde poţi miza pe numărul de game-uri care se vor disputa în meci, fiind sub forma sub/peste. De exemplu, ţi se dă pariul sub 24.5 game-uri. Asta va însemna că pentru a câştiga în meci vor trebuie să se dispute maximum 24 de game-uri. La peste 24.5 game-uri vor trebui să se joace cel puţin 25 de game-uri pentru a avea un pariu câştigător; 
  • Pariu handicap game-uri – este un tip de pariu asemănător cu handicapul de la fotbal. De exemplu, vei avea un anumit jucător care să înceapă jocul cu un dezavantaj virtual de -3.5 game-uri. Dacă vei miza pe acest pariu, jucătorul respectiv va trebui să câştige la o diferenţă de minimum 4 game-uri, atunci când acestea se vor aduna la sfârşitul tuturor seturilor; 
  • Pariu pe câştigător şi total game-uri – este un pariu de tip combo, unde poţi îmbina două tipuri de pariuri. Astfel, poţi alege câştigătorul meciului, dar şi numărul de game-uri. De exemplu, la pariul 1 & peste 21.5 game-uri, pentru a câştiga este nevoie ca jucătorul considerat gazdă să învingă şi să se dispute cel puţin 22 de game-uri; 
  • Pariu pe câştigător set – este un tip de pariu în care poţi miza pe jucătorul care va câştiga setul 1/setul 2/setul 3 şi aşa mai departe. Este tot sub forma 1 sau 2, iar pentru a avea un pariu câştigător este nevoie ca jucătorul pe care ai pariat să câştige setul respectiv, restul partidei fiind irelevant.

Cum joci la pariuri tenis?

Dacă am discutat despre principalele tipuri de pariuri tenis, este timpul să afli şi cum poţi plasa bilete gata să îţi aducă premii consistente. Va fi nevoie să urmezi doar câţiva paşi simpli, aşa că hai să vedem care sunt aceştia!

  1. Alege cazinoul online unde doreşti să joci şi intră pe site-ul lor. Dacă nu ai deja cont, va fi nevoie să urmezi doar câteva instrucţiuni simple pentru crearea unuia;
  2. La secţiunea sport, selectează tenisul. Vei avea numeroase evenimente disponibile pentru pariere;
  3. În această situaţie, va trebui să alegi evenimentul pe care doreşti să pariezi, iar mai apoi tipul de pariu. Dacă ai posibilitatea, urmăreşte meciul pentru a vedea cât de inspirat ai fost!

Unde joci la pariuri tenis online?

Văzând care sunt cele mai importante pariuri tenis, dar şi cum joci, este momentul să afli şi unde poţi juca online. Este foarte important să îţi alegi cazinouri de încredere şi care să fie licenţiate la ONJN. Printre recomandările noastre se află Superbet, Betano, Netbet, Casa Pariurilor, 888 Casino, Winner, dar sunt multe alte cazinouri la care ai putea juca. Dacă doreşti să afli mai în detaliu ce presupune o ofertă de pariere, avem pentru tine pariuri sportive 888 Sport. Suntem siguri că vei găsi şi alte lucruri interesante acolo!

Concluzii

În final, sperăm că toate aceste informaţii legate de pariuri tenis au fost cât se poate de clare. De asemenea sperăm că te vor ajuta în viitor să plasezi cele mai tari bilete. Cu toate acestea, te sfătuim să joci cât mai responsabil. Nu paria sume de bani pe care nu îţi permiţi să le pierzi. Îţi dorim mult noroc!