EGT producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran Zodiac Wheel gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Zodiac Wheel

Producator

EGT

Rating

4/5 - 55 voturi

Și tu crezi că viitorul tău este scris în stele? Dacă da, acum ai ocazia să și dovedești acest lucru. Zodiac Wheel este un joc online în care astrologia este tema principală. Acest joc face parte din categoria de jocuri EGT gratis așa că este oportunitatea ta să înveți cum funcționează. Joacă Zodiac Wheel gratis pe Jocpacanele.ro!

Grafica și atmosfera din Zodiac Wheel gratis!

Îți vorbeam despre astrologie cu un motiv întemeiat. Vei reuși să câștigi premiul cel mare în acest joc numai dacă vei reuși să descifrezi secretele stelelor. Va trebui să te transpui în pielea unui astronom iscusit, iar dacă nu vei reuși, grafica jocului va face acest lucru pentru tine. Ecranul de joc va fi umplut de detalii legate de știință care urmărește viitorul stelelor și a simbolurilor astrologice. Background-ul este plin de stele și simbolurile zodiacului.

Absolut fiecare simbol respectă o temă de astrologie și vei găsi foarte interesant faptul că pe tamburii tăi vor ateriza simboluri ce reprezintă astrologi celebri, obiecte folosite în măsurarea distanțelor stelare și te vei întâlni chiar și cu un telescop. Acest joc din gama de jocuri EGT gratis nu are o melodie pe fundal ceea ce face atmosfera mai liniștită, dar are efecte muzicale la fiecare rotire și cu fiecare ocazie când nimerești o combinație câștigătoare sau un simbol special.

Încearcă mai multe jocuri de păcănele clasice!

Rata de returnare a câștigurilor și liniile de plată de la jocuri EGT gratis

Dacă ai încredere în zodiacul tău, atunci nu vei fi dezamăgit nici de Zodiac Wheel gratis. Astrele s-au aliniat astfel încât RTP-ul acestui joc să nu te lase să închei o partidă de gambling fără măcar un câștig substanțial. Datorită procentului destul de mare de 96.55% pe care acest joc îl returnează tuturor jucătorilor pe termen lung, tamburii vor genera mereu combinații câștigătoare. Nu trebuie decât să îți pui la punct o strategie de gestiune a bugetului pe care ești pregătit să îl folosești.

În ceea ce privește liniile de plată, acestea sunt în număr de 5 și nu vor putea fi schimbate, ceea ce înseamnă că jocul se desfășoară în regim fix. Nu va trebui să îți faci griji și pentru această setare din joc. Cele 5 linii de plată sunt organizate în mod clasic, pe 5 tamburi, fiecare tambur având un număr de simboluri care se rotesc pe fiecare. Nu mai depinde decât de norocul tău pentru a putea câștiga sumele mari.

Cum va trebui să joci corect Zodiac Wheel gratis

Zodiac Wheel gratis este un joc clasic deci respectă regulile cu care te-ai obișnuit. Înainte de a începe să te joci, trebuie să îți setezi pariu, acesta poate să difere de la un joc la altul, dar depinde și de bugetul pe care tu îl ai pregătit pentru joc.

Pentru a seta pariul pe rotire trebuie să mergi în partea de jos a ecranului și să găsești butonul special conceput pentru acest lucru. Ecranul de joc din Zodiac Wheel este puțin mai difreit decât la alte jocuri egt gratis. Ai un buton special în partea dreaptă a ecranului unde vei putea vedea detalii despre tabel de plăți, funcții speciale, linii de plată, pariu și chiar și moneda.

Dacă ai setat un buget, ai ales pariul pe care vrei să îl faci pe fiecare rotire, ești pregătit să apeși butonul verde de Spin de pe ecran.

Simbolurile din Zodiac Wheel gratis

După ce am testat gratuit jocul și am observat că nu trece nicio rundă fără să primim măcar un premiu, am fost mai atenți la tabelul de plăți. Balanța de bani tot creștea și am fost curioși de ce plăți oferă fiecare simbol din Zodiac Wheel gratis.

Un avantaj al acestui joc de la EGT este că poți vedea bugetul și în euro, astfel, cele mai mici simboluri, adică cele de pe cărțile de joc, A, K, Q, J oferă plăți de până la 200 de euro atunci când ești în pariu maxim.

  • Telescopul oferă plăți de până la 1000 de euro
  • Giroscopul oferă plăți de până la 400 de euro
  • Simbolul de femeie oferă plăți de 1000 de euro
  • Astrologul oferă plăți de până la 6000 de euro.

Funcții speciale și runde bonus din jocuri EGT gratis

Rundă specială de dublaj se va activă imediat ce ai realizat o combinație câștigătoare. Apasă butonul de “Gamble” și ghicește culoarea cărților de joc. Acest lucru îți va dublă câștigul.

Zodiac Wheel gratis are 2 simboluri Scatter care nu oferă runde gratuite, dar te vor umple de bani. Primul simbol oferă plăți de până la 1000 de euro în pariu maxim, iar cel de-al doilea oferă până la 200 de euro și poate ateriza oriunde pe tamburii 1, 3 și 5.

Simbolul Wild este reprezentat de un disc astrologic și poate înlocui toate simbolurile exceptându-le pe cele de Scatter.

Concluzie

Dacă te simți norocos, Zodiac Wheel va face și lucrurile să se îndeplinească. Astrele și astrologii sunt de partea ta și îți oferă runde speciale, Scatters, simboluri Wild și 4 tipuri de jackpot.

Joacă Zodiac Wheel gratis pe Jocpacanele.ro!

Mai multe jocuri de la EGT:

Alte sloturi


Classic Fruits
3.1/5 - 21 voturi
African Stampede
3/5 - 12 voturi
Mythic Maiden
4.7/5 - 3 voturi
Yum Yum Powerways
3.9/5 - 8 voturi
Tower of Power
3.6/5 - 34 voturi
Aurora
4.3/5 - 6 voturi