EGT producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Zodiac Wheel gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Zodiac Wheel

Producator

EGT

Rating

Ești un fan înrăit al horoscopului și vrei să afli cum stai cu norocul? Atunci te invit să te joci chiar acum unul dintre cele mai bune păcănele EGT. Vorbim despre Zodiac Wheel gratis. Joacă-te în varianta demo și acumulează experiența de care ai nevoie în mediul online printr-o singură apăsare de buton. Nu vei avea nimic de pierdut și vei putea experimenta adrenalina și suspansul unui joc de noroc online gratuit.

Totuși, dacă ești nou în ceea ce privește jocurile de noroc, este important să știi cum să te joci și care sunt cele mai bune simboluri. Citește cu atenție rândurile de mai jos pentru a afla cele mai picante detalii legate de jocul Zodiac Wheel.

Cum mă joc?

Pentru a putea începe să te joci, trebuie să îți alegi miza cu care să pariezi. Aceasta poate fi de: 5,10, 25, 50 sau 100 de credite. După ce ai făcut acest pas, trebuie să apeși pe butonul pe care este inscripționata suma mizei depuse pe rotire și să îl apeși. Astfel vei activa rolele şi vor începe rotirile.

Cei care nu vor să rotească manual, pot opta oricând pentru caracteristica specială Autoplay. Aceasta are rolul de a roti rolele în mod automat, până când se consumă miza.

Dacă jucătorul va avea un câștig, se va activa caracteristica Gamble. Aici, fiecare premiu poate să fie multiplicat dacă se ghicește culoarea cărții de joc puse cu fața în jos. Trebuie să se aleagă dintre roșu sau negru. Dacă se va ghici greșit, câștigul este anulat și jucătorul redirecționat către pagina principală a jocului.

Ce simboluri găsesc în Zodiac Wheel gratis?

Cel mai bun simbol al acestui joc este cel Wild. Poate fi recunoscut prin intermediul unei pictograme circulare care înglobează toate simbolurile zodiacului. El apare doar pe rolele cu numărul 2,3 și 4 și poate să înlocuiască fiecare simboluri cu excepția celor Scatter.

Ceea ce diferențiază acest lot de altele este prezența pictogramelor Scatter. Primul este reprezentat de o carte specială care poate să ofere un maxim de  10.000 de credite jucătorilor norocoși. Al doilea simbol scatter este semnalat prin intermediul unei hărți ce poate să apară oriunde pe rolele cu numărul: 1, 3 și 5 – oferă posibilitatea de a câștiga maxim 2000 de monezi pentru 3 simboluri identice prinde.

Pe lângă aceste pictograme, jucătorii se vor putea întâlni și cu un astrolog, o vrăjitoare, obiecte prețioase sau litere și cifre.

Este important de menționat faptul că jocul Zodiac Wheel are o caracteristică progresivă. Te sfătuiesc să te joci pe cele mai mari mize pentru a putea avea șansa de a intra în cursa pentru marele Jackpot.

Verdict

Jocul Zodiac Wheel gratis înglobează misterul, adrenalina și suspansul unei lumi astrologice care așteaptă să fie descoperită în detaliu de tine. Încearcă-l și tu demo și află dacă zodia ta este cea mai norocoasă!

Alte sloturi


Hugo 2
Chicago
5 Dazzling Hot
Bumper Crop
Jimi Hendrix
BlackJack