NetEnt producator pacanele

800 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
Wild-Wild-West

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Wild West

Producator

NetEnt

Rating

Wild Wild West este un joc de pacanele gratis inspirat de vestul sălbatic. Jocul este creat de NetEnt și atrage atenția încă de la prima privire. Interfața sa este plină de culoare, iar simbolurile sunt mari și bine delimitate. Jocul are elemente speciale și atrage câștiguri mari. Încearcă-l și te vei convinge singur!

Joacă pacanele gratis pentru a exersa

Wild Wild West spune o poveste western într-un ecran cu benzi desenate. Sunetul pare a fi inspirat de muzica lui Johnny Cash, iar personajele prind viață pe măsură ce se rotesc rolele.

Butoanele sunt simple. Butonul de start este cel mare și rotund, așezat central. Vei vedea alături de acesta butoanele pentru a regla pariurile, cu săgeți. Dacă apeși pe butonul “i” din partea stângă vei găsi tabela de plată. Acolo se află regulile jocului, pe larg.

Simbolurile cele mai valoroase sunt tâlharii. Există de asemenea și simboluri standard de cărți de joc. Simbolul wild este marcat tocmai prin acest cuvânt. Simbolul scatter este un seif cu un șeptar pe el. 3 simboluri scatter îți aduc runda bonus cu 10 rotiri gratuite. Dacă prinzi 4 scatteri ai 20 de rotiri, iar dacă prinzi 5 ai 30 de rotiri. În timpul acestor rotiri se activează simboluri wild suplimentare, speciale. Aceste simboluri se activează aleatoriu. Poți prinde simboluri wild extensibile, simboluri wild cu multiplicatori sau simboluri wild care se plimbă de role.

Există de asemenea și o rundă bonus specială, în care primești un număr de credite. Runda se activează atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri bonus. Simbolul bonus este reprezentat de seiful auriu. Atunci când începe runda, ești dus pe un ecran separat. Acolo poți alege un seif, iar în funcție de noroc primești un anumit număr de credite.

Jocul este foarte dinamic și plin de elemente speciale. Încearcă și tu acest joc de pacanele gratis și pregătește-te pentru cel pe miză reală! Jocul pe bani reali are o rată de plată de 97%, așa că se lasă cu premii mari!

Alte sloturi


100000 Pyramid
Mythic Maiden
Hansel & Gretel
Warlords
Crazy Cows
Fruit cocktail