NetEnt producator pacanele

150 Rotiri Gratuite la Păcănele EGT

Prinde Oferta Unibet
ecran wild wild west gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Wild West

Producator

NetEnt

Rating

5/5 - 3 voturi

Cu Wild Wild West gratis vei trăi periculos ca în Vestul Sălbatic! Încearcă și tu acest slot distractiv și spectaculos care îți va oferi ore în șir de senzații tari. În acest articol, vom discuta mai multe despre jocul de păcănele pentru a-ți face o introducere. Astfel, vei ști la ce să te aștepți când vei începe să te joci. Vom vorbi despre grafică, tematică, simboluri, plăți, funcții și modul de joc. Dacă îți place acest slot, mai încearcă și alte păcănele cu speciale demo pe Joc Păcănele!

Wild Wild West gratis, un joc în care descoperi comorile Vestului Sălbatic

După cum poți vedea din Wild Wild West gratis, acesta este un joc cu o grafică excelentă, care te introduce în lumea Vestului Sălbatic de la primele runde. Câștigurile mari aduc animații pe măsură, cu împușcături în aer în semn de sărbătorire.

Grafica – iar aici includem simbolurile tematice, fundalul și alte ferestre ale funcțiilor speciale –  este făcută în stilul benzilor desenate. De asemenea, parte din tematică sunt și butoanele, lucru pe care nu prea îl întâlnești la alte jocuri. Având în vedere că NetEnt este dezvoltatorul acestui joc, nu surprinde, ei au obiceiul să acorde o atenție sporită detaliilor și experienței de joc. 

Totuși, Wild Wild West NetEnt nu este numai despre tematică. Câștigurile sunt peste media păcănelelor online, iar rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,7%. Structura jocului rămâne una clasică, cu 3 rânduri și 5 coloane, ceea ce îl face ușor de jucat chiar și de începători.

Wild Wild West slot: simboluri și plăți

După cum poți vedea și în Wild Wild West gratis, jocul are simboluri tematice și simboluri clasice. Jocul de păcănele Wild Wild West are 10 linii de plată, iar acestea se plătesc de la stânga la dreapta, dacă 3 simboluri de același fel se află pe o linie de plată. Ele aduc următoarele plăți:

  • Femeia cu pistol: până la 5.000 de credite;
  • Bărbatul cu pistol: până la 3.000;
  • Tâlharii: până la 2.000;
  • Inimă neagră și inimă roșie: până la 1.000;
  • Trefla și rombul: până la 800.

Mai sunt și alte metode de plată, dar despre aceste funcții speciale vom discuta în cele ce urmează. Totuși, dacă îți place cum NetEnt jonglează cu simbolurile și plățile în jocurile lor, poți încerca și alte sloturi de la acest producător. De exemplu, Dazzle Me gratis poate fi jucat la noi, pe Joc Păcănele.

Wild Wild West online gratis: funcții speciale

Ce face Wild Wild West gratis cu adevărat spectaculos sunt funcțiile și simbolurile speciale:

  • Simbolul Wild: reprezentat simplu prin WILD, acesta substituie toate simbolurile, cu excepția simbolului Scatter. Aduce până la 5.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: este reprezentat de cifra 7, iar minim 3 simboluri îți aduc runde gratuite.
  • Runde gratuite: seria conține unul dintre cele 4 simboluri Wild disponibile – depinde ce îți pică la roata norocului: obișnuit, expanding, x2 multiplier și spreading. Un astfel de simbol va apărea aleatoriu pe rolele 1-3 în fiecare rundă.
  • Pick and Click: este un simbol reprezentat de seif și se activează când apare de 3 ori, pe rolele 1, 3 și 5. Trebuie să faci click pe unul dintre simboluri pentru a primi banii din seif – sunt destui de mulți, cu x5 – x50 din valoarea mizei.

Wild Wild West gratis: cum joci?

Modul de joc la Wild Wild West gratis este extrem de simplu. Butonul de spin se află jos, în centru. În stânga acestuia, se găsește butonul de joc automat, unde poți selecta și numărul de runde. Miza o poți seta din butonul Miză Max, dacă dorești pariul maxim și/sau din nivel și valoarea fisei.

Butonul de informații se găsește în stânga jos, iar aici afli mai multe despre regulile jocului, funcții, simboluri și alte aspecte esențiale. Dacă aceste detalii nu ți se par suficiente, puțin mai jos ai la dispoziție butonul „?”, de unde poți afla mai multe.

Concluzii

Wild Wild West gratis este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de păcănele de la NetEnt. Este rar să găsești un slot care să plătească bine și să fie și interactiv, de aceea, îl poți juca și pe bani. Sunt multe promoții cazinouri online de care merită să profiți și care îți vor maximiza șansele de câștig!

Alte sloturi


Captain Venture: Treasures of the Sea
3.7/5 - 3 voturi
Crazy Birds
3.7/5 - 6 voturi
Aztec Luck
3/5 - 10 voturi
Scrolls of Ra
4.1/5 - 7 voturi
Joker Wild Blaster
5/5 - 1 voturi
Giant’s Gold
5/5 - 2 voturi