Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran wild walker gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Walker

Producator

Pragmatic Play

Rating

3/5 - 5 voturi

Ia parte la războiul împotriva zombilor cu jocul Wild Walker gratis pe Joc Păcănele! Ai șansa să testezi toate funcționalitățile Wild Walker slot și să te distrezi de minune cu un aparat captivant. Articolul de față îți va face o mică introducere în toate aspectele jocului. Vei vedea mai multe despre simboluri, funcții speciale și reguli. Dacă dorești și ceva mai simpatic, încearcă și The Dog House gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,55% 5×3 25 Wild, Bonus Rotiri Gratuite, Wild Expandat

Wild Walker gratis, invazia cu zombi care îți aduce nenumărate câștiguri

Wild Walker gratis este inspirat din serialul The Walking Dead și urmărește povestea unor supraviețuitori. Este un joc în cu o grafică excelentă, foarte detaliată. Vei găsi simboluri tematice, precum două personaje, un bărbat și o femeie, care luptă împotriva zombilor. Mai găsești un savant și o savantă, un pistol și eprubete. Desigur, nu lipsesc nici zombi. 

Funcțiile speciale ale jocului sunt în strânsă legătură cu tematica, așa cum vei vedea într-o altă secțiune. Nu numai că Wild Walker online este un joc distractiv, ci și este ușor de jucat. De aceea, este un joc tematic ideal și pentru începători. Simplitatea lui este dată și de structura clasică, de 5 role și 3 rânduri. Totuși, numărul de role poate crește până la 8 în anumite condiții.

Wild Walker demo este creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai renumiți dezvoltatori de jocuri de noroc online. Sunt cunoscuți pentru jocurile lor tematice inedite, iar Wild Walker slot nu dezamăgește. Rata de câștig teoretic este de 96,55%, mai mare decât media jocurilor. Așadar, așteaptă-te la plăți consistente.

Wild Walker online: simboluri și plăți

Simbolurile Wild Walker gratis plătesc de la stânga la dreapta, pe cele 25 de linii de plată. Este nevoie de minim 3 simboluri similare pentru a genera plată. Acestea aduc următoarele câștiguri maxime:

  • Savantul: până la 200.000 de credite;
  • Războinicul: până la 140.000;
  • Savanta: până la 100.000;
  • Războinica: până la 60.000;
  • Pistolul: până la 40.000;
  • Eprubetele: până la 30.000;
  • A, K, Q și J: până la 10.000.

Wild Walker Pragmatic Play: funcții speciale

În afară de plățile consistente menționate mai sus, Wild Walker gratis are multe simboluri și funcții speciale:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin zombi. Este extins pe toată rola și apare mereu, aleatoriu, pe una dintre role. Substituie toate simbolurile. Aduce plăți de până la 3.000 de credite.
  • Simbolul Bonus: apare pe toate rolele, iar 3 simboluri dau 8 runde gratuite care încep de la primul nivel. 4 simboluri declanșează 8 runde gratuite care încep de la nivelul 2. 
  • Runde gratuite: este o funcție progresivă pe 4 niveluri. La nivelul 1, jocul începe cu cele 5 role cunoscute și un singur simbol Wild care se plimbă de la o rolă la alta. Dacă apar 3 simboluri Bonus oricând pe parcursul celor 8 runde, se deblochează nivelul 2 și se acordă încă 2 runde gratis. Deblocarea nivelului 2 duce și la deblocarea celei de a șasea role care conține în că un zombi ca simbol Wild. Vei avea astfel două simboluri Wild expandate. Progresia nivelurilor continuă în acest mod până la nivelul 4.

Wild Walker gratis: cum joci?

La fel ca la orice joc Pragmatic Play, și Wild Walker gratis se poate juca fără probleme. În partea dreaptă jos, ai la dispoziție butoanele pentru joc. Setezi pariul și joci manual și automat. 

În partea din stânga la Wild Walker Pragmatic Play, este afișat creditul și valoarea pariului. Dacă apeși în acea zonă, poți schimba din bani în fise și invers.

Și mai în stânga, găsești butonul de informații. Aici găsești detalii despre regulile, simbolurile și funcțiile speciale ale Wild Walker demo.

Concluzii

Apocalipsa cu zombi îți poate aduce numeroase câștiguri cu Wild Walker gratis. Încearcă și tu acest aparat captivant, care are o grafică demnă de jocurile video! Dacă ai dezvoltat o pasiune pentru jocurile acestui furnizor, avem o veste excelentă pentru tine! Pe Joc Păcănele, poți încerca multe păcănele Pragmatic Play, care mai de care mai inedite!

Alte sloturi


The Good, The Bad and The Ugly
3.4/5 - 11 voturi
Ducks till Dawn
3/5 - 5 voturi
Wicked Circus
5/5 - 2 voturi
Astro The Great Race
3.1/5 - 8 voturi
Rumpel Wildspins
4/5 - 3 voturi
Branded Megaways
2.4/5 - 7 voturi