...

Wild Beach Party

Autor: Gabi

Actualizat: 13 februarie 2024

wild beach party demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
wild beach party demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (1 vote)
Structură
7×7
Linii de plată
Cluster
RTP
96,53%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Martie 2022
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Vino și tu la petrecerea exotică din Wild Beach Party demo! În articolul de astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai incitante păcănele de la Pragmatic Play. Jocul are grila de 7X7 și vine la pachet cu o mecanică ce garantează spectacol. Nu este nici pe departe singurul aparat cu o astfel de temă. Chiar furnizorul mai are Club Tropicana online, un alt joc pus pe distracție.

Wild Beach Party demo – aspecte generale

Wild Beach Party demo are o grafică care te pune imediat în starea de petrecere. O veste bună este aceea că nu mergi singur la distracție. În dreapta ecranului de joc te asistă o fată care se bucură la fiecare rundă câștigătoare. 

La Wild Beach Party gratis te răcorești cu fructe suculente. Faci combinații de minim 5 fructe de același fel pe poziții adiacente și vei avea parte de plată. De asemenea, ca să te joci la aparat, este simplu de tot. Setezi pariul cu butoanele – și +, apoi pornești runda cu butonul de spin sau cu tastele SPACE sau ENTER. Și pe mobil te bucuri de aceeași experiență de 5 stele. Totuși, butonul de setare pariu este ilustrat prin monede.

Wild Beach Party free este un joc des întâlnit la cazinouri și frecventat de numeroși jucători. Poți să-l joci și tu pe bani reali la Superbet, Betano, Netbet, Maxbet, Mr Bit sau SlotV. Află cum faci înregistrare Superbet și începe distracția la jocurile de păcănele!

Wild Beach Party slot – plăți

Așa cum am spus, Wild Beach Party demo plătește în grupuri de minim 5 simboluri identice. Acestea trebuie să fie vecine pe orizontală și diagonală și se pot găsi oriunde pe ecran. Plătește în cascadă, deci fructele care fac parte din combinații câștigătoare sunt eliminate. Locul lor este luat de altele, care și ele la rândul lor îți pot aduce noi câștiguri. Cele mai mari valori ale simbolurilor sunt în clustere de minim 15:

 • Ananas: 150x miza;
 • Mure: 100x miza;
 • Mere: 90x miza;
 • Banane: 80x miza;
 • Portocale: 60x miza;
 • Pere: 40x miza;
 • Afine: 20x miza.

Wild Beach Party online are un RTP foarte bun de 96,53%, iar volatilitatea este ridicată. Plățile sunt mai rare, dar vin în cantități enorme. 

Wild Beach Party demo – caracteristici speciale

Wild Beach Party demo are simboluri speciale și o secvență bonus captivantă, cu multe șanse de premii. Iată ce acordă jocul:

 • Simbolul Wild: înlocuiește simbolurile standard în grupuri și apare aleatoriu în locul unei combinații câștigătoare. De asemenea, vine cu un multiplicator de câștig x2. Dacă va contribui la alte plăți, poate reapărea sau nu pe o poziție a unui simbol câștigător. În cazul în care va reapărea, va avea multiplicatorul dublat. Valorile multiplicatorilor sunt: x2, x4, x8, x16, x32, x64, x128, x256. Multiplicatorii se aplică numai câștigurilor din care simbolul Wild face parte.
 • Simbolul Scatter: plătește pe orice poziții, fără să fie nevoie de grupuri cu simboluri adiacente. Apare de maxim 7 ori și oferă până la 100x miza totală. De asemenea, declanșează secvența cu runde gratuite.
 • Rotiri gratuite: la 3, 4, 5, 6 și 7 Scatter, primești 10, 12, 15, 20 și respectiv 25 runde gratuite. Simbolurile Wild apar mai des după combinații câștigătoare și încep cu multiplicatorul x3 și se triplează la o reapariție. Astfel, valorile posibile ale multiplicatorilor sunt: x3, x9, x27, x81, x243 și x729. 3 sau mai multe Scatter acordă 5 runde suplimentare.
 • Cumpără runde bonus: apasă pe butonul din stânga ecranului și plătește 100x miza totală pentru jocul bonus. Cumperi o rundă care garantează minim 3 Scatter pe grilă, dar pot fi mai multe.

Concluzii

Wild Beach Party demo acordă plăți peste medie și te distrează. Vino la petrecere și dă cât mai multe spin-uri, ca să te delectezi cu o atmosferă exotică! Este disponibil și pe bani reali la o sumedenie de cazinouri. Continuă aventura ta pe plajă cu Tiptop Bikini Fruits gratis, un alt joc spectaculos plin de divertisment. Mult succes!

Alte păcănele recomandate

Igrosoft
Garage
3.3/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Gold Party
4.5/5 – (2 votes)
Playson
Solar Temple
3.8/5 – (5 votes)
Rubyplay
Christmas Fortune
3.8/5 – (9 votes)
Autor