Novomatic producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran Ultra Hot Deluxe gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Ultra Hot Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

3.8/5 - 29 voturi

Dacă dorești un joc de păcănele clasic, trebuie neapărat să încerci Ultra Hot Deluxe gratis! Mai tradițional de atât nici că nu poți să găsești! În acest text, îți vom prezenta câteva aspecte generale despre acest joc de păcănele pentru a-ți face o imagine cât mai clară despre el. Dacă liniile câștigătoare fierbinți vor fi pe placul tău, îți recomandăm și Sizzling Hot slot, un joc similar, dar și cu elemente mai noi.

Ultra Hot Deluxe gratis, jocul care învie tradiția

Imaginile vorbesc de la sine despre Ultra Hot Deluxe gratis. Tematica este clasică, cu fructe și șeptari, iar structura de 3 role și 3 rânduri amintește cel mai mult de acele aparate mecanice de la începutul păcănelelor.

Novomatic, compania care a creat jocul, a reușit să recreeze atmosfera de odinioară și să o pună într-un context modern. Jocul de păcănele Ultra Hot Deluxe online este de asemenea făcut să fie ușor de înțeles de oricine, deci este perfect pentru începătorii care abia învață să se joace. Sunt foarte puține setări pe care le poți personaliza și de asemenea, funcțiile și simbolurile sunt menținute cât mai simple cu putință.

Așadar, îți spunem de la început să nu te aștepți la ceva „extravaganțe” precum simboluri Wild sau Scatter, deci nici runde gratuite sau alte condiții speciale. În schimb, liniile de plată aduc câștiguri mari, peste nivelul celorlalte, tocmai pentru a compensa lipsa. De aceea, are o rată de plată (coeficientul RTP) decentă, de 95,17% și o volatilitate medie, deci așteaptă-te la câștiguri destul de dese.

Păcănele Ultra Hot Deluxe free: simboluri și plăți

După cum vei vedea și la Ultra Hot Deluxe gratis, sunt destule simboluri. Jocul are în schimb numai 5 linii de plată. Plata simbolurilor este următoarea:

  • Șeptari: până la 75.000 de credite;
  • Stele: până la 20.000;
  • Bar Bar: până la 6.000;
  • Prune, Portocale, Lămâi: până la 4.000;
  • X: până la 4.000;
  • Cireșe: până la 500.

Simbolurile din Ultra Hot Deluxe free se plătesc de la stânga la dreapta și este nevoie să fie 3 simboluri similare pe aceeași linie. Dacă toate cele 9 poziții sunt ocupate de același simbol de fructe, atunci câștigul primește un multiplicator x2.

Păcănele online Ultra Hot Deluxe free: funcții speciale

Așa cum am menționat anterior și după cum poți vedea și tu cu Ultra Hot Deluxe gratis, jocul nu are foarte multe funcții. Deși nu are runde gratis sau simboluri Wild, Scatter sau altele, are funcția Gamble. După fiecare câștig, ai opțiunea să joci această funcție sau să colectezi plata. Dacă alegi prima variantă, atunci va trebui să alegi culoarea unei cărți dintr-un pachet clasic de 52.

Dacă ghicești, atunci câștigul tău se va dubla. Totuși, există și un risc în această funcție din Utra Hot Deluxe free, de aici și numele: dacă nu ghicești culoarea cărții care este selectată aleatoriu, atunci vei pierde tot câștigul din rundă.

Ultra Hot Deluxe gratis: cum joci?

Jocul Ultra Hot Deluxe gratis este extrem de simplu. Singura opțiune care îți dă spațiu de manevră este selectarea mizei din butoanele – și +, pe care le găsești în mijloc, sub role. Butonul de spin este în dreapta, iar lângă acesta, găsești butonul Gamble pe care îl poți apăsa atunci când câștigi runda.

În partea cealaltă a jocului de păcănele Ultra Hot Deluxe online, în stânga, există și un buton de redare runde automate (Autoplay), dacă dorești să nu mai intervii. Poți apăsa oricând pe același buton (care acum este „Stop”) pentru a opri seria de runde. În dreapta acestuia, ai la dispoziție câteva informații generale despre simboluri, linii de plată și reguli.

Concluzii

După cum poți vedea foarte clar din Ultra Hot Deluxe gratis, jocul este făcut să fie cât mai simplu cu putință. Dar asta nu înseamnă că nu e distractiv, chiar și așa, fără să-ți ia ochii cu tot felul de animații! 

De fapt, este printre opțiunile principale ale nostalgicilor jocurilor clasice de păcănele. Dacă acesta ți-a plăcut, încearcă și alte jocuri Novomatic demo de pe Joc Păcănele! Toate sunt gratis, deci le poți încerca pe toate!

Alte sloturi


Christmas Megaways
4/5 - 9 voturi
Oil Company 2
3.9/5 - 14 voturi
Battle Maidens Cleopatra
4.4/5 - 10 voturi
Sweet Alchemy
4.2/5 - 5 voturi
Rain Balls
3.5/5 - 6 voturi
Super Lion
2.7/5 - 8 voturi