Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
the wild machine demo online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Wild Machine

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.6/5 - 10 voturi

Păcănelele de la cunoscutul dezvoltator Pragmatic Play au avut întotdeauna o calitate extrem de ridicată. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a prezice cum va fi următorul produs și nici care va fi calitatea. Din fericire, The Wild Machine demo este suficient de bună pentru a fi pusă în categoria pozitivă. Așadar, pregătește-te de un joc ca la aparate extrem de atractiv.

În acest articol îți vom prezenta tot ce este nevoie să știi despre această păcănea, iar astfel te vei putea bucura pe deplin de ea și de funcțiile sale. Cu siguranță la sfârșitul acestui articol îți vei dori să apeși butonul de spin, în căutarea celor mai tari combinații câștigătoare. Principala sursă de inspirație a jocului sunt experimentele științifice efectuate de către un profesor trăsnit. Dacă dorești să încerci o păcănea în aceeași notă, avem pentru tine Reel Attraction gratis.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
94,51%5×540Wild, ScatterRoata norocului
The Wild Machine demo are o structură diferită față de marea majoritate a jocurilor ca la aparate, putând fi observate 5 role și 5 rânduri, însoțite de 40 de linii de plată. Volatilitatea este la un nivel ridicat, iar asta înseamnă că slotul va plăti ceva mai rar, însă vei avea șanse mai mari de a obține câștiguri importante într-o perioadă scurtă de timp. Rămânând la capitolul plăți, trebuie menționat că RTP-ul are o valoare de 94,51%.

The Wild Machine demo – informații generale

The Wild Machine demo este un produs marca Pragmatic Play, după cum am menționat în startul articolului. Acest fapt garantează atât calitatea, cât și elementele extrem de moderne pe care le vei întâlni. Plățile sunt la un nivel foarte bun și ai posibilitatea să te bucuri de premii consistente. Pe lângă jocul de bază, poți beneficia și de o specială foarte generoasă, însă în aceste detalii vom intra ceva mai târziu.

Tematica păcănelei este inspirată dintr-o lume științifico-fantastică, plină de experimentele unui savant țicnit. În sprijinul acestei tematici, vin și elementele grafice foarte moderne și foarte bine optimizate pentru orice fel de dispozitiv. Și că tot veni vorba de elemente grafice moderne, îți prezentăm o altă păcănea cu o astfel de caracteristică, și anume Mysterious free.

The Wild Machine demo – cum joci?

Deși la prima vedere The Wild Machine gratis poate părea mai puțin prietenoasă din punct de vedere al ecranului principal, vei observa că nu este deloc așa. Haideți să vedem ce pași trebuie urmați pentru a juca această păcănea. 

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca jocul să se încarce. 
 2. Odată ce The Wild Machine demo s-a încărcat, este esențial să setezi valoarea pariului pe care dorești să joci. Aceasta poate varia între 0,80 și 400 de credite. 
 3. Dacă ai urmat acești pași, mai rămâne doar să apeși butonul de spin. De asemenea, poți folosi și funcția de Joc Automat.

The Wild Machine gratis – simboluri și plăți

Păcăneaua The Wild Machine demo prezintă o gamă largă de simboluri, acest lucru datorânu-se și structurii sale inedite. Este absolut necesar să cunoaștem care sunt acestea și cu cât va plăti fiecare, pe o miză de 10 credite.

 • Inimă. Romb, Trefă, Pică – 3x(1,00), 4x(5,00), 5x(25,00), 7x(125,00); 
 • Cheie – 3x(2,50), 4x(6,00), 5x(37,50), 7x(187,50); 
 • Busolă – 3x(2,50), 4x(9,00), 5x(42,50), 7x(225,00); 
 • Ghiozdan – 3x(2,50), 4x(12,50), 5x(50,00), 7x(300,00); 
 • Recipient cu poțiune – 3x(5,00), 4x(25,00), 5x(62,50), 7x(375,00); 
 • Carte – 3x(5,00), 4x(37,50), 5x(125,00), 7x(500,00); 
 • Profesorul – 3x(12,50), 4x(50,00), 5x(250,00), 7x(1750,00) 

The Wild Machine demo – speciale

Pe lângă simbolurile din jocul de bază, păcăneaua The Wild Machine demo are și simboluri speciale care îți oferă o șansă în plus de a câștiga. Haideți să vedem care sunt acestea. 

 • Simbolul Scatter – declanșează modul Roata Norocului și apare pe roalele 2, 3 și 4;
 • Simbolul Wild – 3x(12,50), 4x(100,00), 5x(250,00), 7x(1750,00), Acesta înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatterului.

Roata norocului poate oferi în mod direct premii în bani la The Wild Machine demo sau poate declanșa modul de rotiri gratuite. Înaintea rotirilor gratuite va trebui să alegi între două opțiuni: fabrica de aur sau fabrica de diamante. În timpul modului fabrica de aur vei beneficia de 8 rotiri gratuite, iar în timpul fabricii de diamante vei primi 5 rotiri gratuite. 

Dacă te atrag păcănelele cu speciale, îți recomandăm 3 Secret Cities gratis, un alt joc extrem de interesant.

Unde poți juca The Wild Machine online pe bani reali?

Dacă te-ai jucat The Wild Machine free pe site-ul nostru, cu siguranță te-ai obișnuit cu toate aspectele acestei păcănele. Din acest moment, putem spune că ești gata să joci pe bani reali și să obții cele mari câștiguri. În România, cazinoul care îți oferă această posibilitate este Netbet, un jucător foarte important pe piața de la noi. Pe lângă păcănele, aceștia au și o ofertă foarte bogată de pariuri sportive, pariuri virtuale și multe altele. 

Concluzii

În încheiere, putem afirma că The Wild Machine demo este o păcănea foarte spectaculoasă, atât datorită graficii, cât și datorită structurii și a plăților. Asigură-te că nu vei rata ocazia de a da spin și de a te putea bucura de cele mai consistente câștiguri. Îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


Rock Vegas
3.4/5 - 8 voturi
Amazing Stars
3.9/5 - 20 voturi
Blirix’s Workshop 
3.5/5 - 11 voturi
Davinci Diamonds
2/5 - 1 voturi
The Nutcracker
3/5 - 3 voturi
Wild Bots
3.8/5 - 6 voturi