EGT producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

The Story of Alexander

Producator

EGT

Rating

Ești îndrăgostit de culturile popoarelor antice? Dacă le îndrăgeşti şi tu la fel de mult precum o facem și noi, atunci îți va plăcea la nebunie jocul de păcănele The story of Alexander gratis.

Cum să pariezi

În primul rând, jucătorul trebuie să își selecteze numărul de linii pe care vrea să parieze. Apoi, trebuie să se selecteze miza dorită din josul paginii. Utilizatorul poate să își păstreze miza intactă pe tot parcursul jocului sau poate opta să o schimbe.

Cu cât miza este mai mare, cu atât vor fi mai mari șansele de a intra în lupta pentru jackpotul cel mare. Cu fiecare rotire câștigătoare, jucătorul va putea să beneficieze de un premiu oferit în credite.

În meniul în care se regăsesc mizele disponibile, jucătorii pot activa caracteristica Autoplay (din butonul portocaliu) sau pur și simplu pot să afle mai multe detalii despre simbolurile plătitoare din butonul albastru „i”.

Grafica jocului este impecabilă; pur și simplu reușește să te trimită înapoi în timp. Domnește și tu împreună cu Alexandru cel Mare și pune mâna pe comorile unui popor puternic!

Caracteristici speciale

Dacă vrei să îți dublezi câștigurile prezente, nu uita să te folosești de funcția Gamble. Aici trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc. Dacă vei trece cu bine peste acest pas, premiul tău va fi mai mare; însă dacă ai inspirația de a ghici greșit, câștigul se va anula.

Rotirile gratuite sunt activate prin intermediul simbolului scatter. Un jucător poate primi până la un maxim de 15 free spins. În acest timp, rotirile vor decurge automat și vor putea să îți aducă premii uimitoare dacă ești destul de norocos.

Bonusul Jackpot cards poate fi activat în orice moment. Acesta îți poate aduce un jackpot uriaș, pentru care nu trebuie să pariezi în mod special.

Din punct de vedere al ratei de plată, jocul The story of Alexander gratis este unul dintre cele mai bune păcănele EGT. De ce? Pentru că oferă un procent de 96.02%.

Simboluri în jocul The story of Alexander gratis

Simbolul Wild poate să apară pe rolele cu numărul 2,3,4 și 5 și poate să se extindă peste restul celorlalte simboluri, excepția celui scatter.

Pe lângă rotirile gratuite oferite de simboluri scatter, jucător poate pune mâna și pe 5.000 de credite pentru cinci simboluri identice prinse pe linia de plată.

Alte simboluri care plătesc bine sunt reprezentate chiar de regele Alexandru și de regina sa. Se pot oferi un număr maxim de 5.000 de creditepentru cinci simboluri identice. Apoi, urmează alte câștiguri substanțiale reprezentate de elefanții pregătiți de luptă, comori și alte obiecte prețioase.

Verdict

The Story of Alexander gratis, este un joc în care adrenalina, suspansul și voia bună se împletesc sigur și rapid. Îți recomand acest joc și te invit să îl testezi în versiune gratuită chiar aici pe pagina noastră, fie că vrei să îl accesezi de pe telefon, laptop sau tabletă.

Alte sloturi


Emperor’s Garden
Alice Adventure
Bikini Party
Davinci Diamonds Dualplay
Jungle Books
Lost Relics