Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
The Great Pigsby gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Great Pigsby

Producator

Relax Gaming

Rating

3.5/5 - 4 voturi

Luxul este în centrul jocului The Great Pigsby gratis! Dar protagoniștii sunt un cuplu de porci care locuiesc într-un conac. Sună interesant? Stai să vezi câștigurile și specialele! În acest articol îți prezentăm jocul cu toate detaliile sale.

Poți da câte Spinuri vrei la The Great Pigsby free pe Joc Păcănele. Nu trebuie să-ți faci griji de conturi sau depuneri pentru că nu este necesar. Dacă îți plac păcănelele cu porci bogați, mai avem un joc cu pentru tine. De la NetEnt, Piggy Riches gratis este o păcănea care o să-ți placă cu siguranță! Nu doar că personajele de acolo trăiesc bine, dar are și o bogăție de RTP de peste 96%.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,555×3243WilduriReînvârtiri, The Great Pigsby Spin

Despre The Great Pigsby gratis

The Great Pigsby gratis este un joc cu o temă destul de întâlnită în rândul celor iubitori de păcănele. Porcușorii au un rol important în jocul nostru și plătesc foarte bine. Tematica păcănelei este ilustrată prin simbolurile de lux, dar și prin conacul pe care sunt așezate rolele.

Creatorul jocului de păcănele gratis The Great Pigsby online este Relax Gaming. Acest lucru nu ne surprinde absolut deloc. Furnizorul are obiceiul să creeze universuri captivante și un mod de joc cu mai multe speciale. Vei vedea în secțiunile următoare despre ce vorbim mai exact. Dacă nu știai de acest furnizor, dar ai vrea să-l cunoști mai bine, joacă The Great Pigsby gratis, iar apoi explorează și Snake Arena demo!

Cum se joacă la păcănele The Great Pigsby demo?

Mediul de joc The Great Pigsby gratis este intuitiv, deci iată ce trebuie să faci ca să intri în versiunea free a slotului marca Relax!

 • Apasă butonul JOACĂ GRATIS.
 • Din „-” și „+” setează pariul dorit, între valorile 0,10 și 200 de fise.
 • Butonul de Spin, reprezentat de două săgeți circulare, pornește runda.

Dacă vrei mai degrabă să nu apeși pentru fiecare Spin la The Great Pigsby demo și doar să admiri rolele, ai următoarele butoane opționale:

 • În dreapta butonului de redare rundă este funcția de joc automat.
 • În stânga butonului de spin este butonul pentru redare rapidă.

The Great Pigsby gratis – simboluri și plăți

Păcăneaua The Great Pigsby gratis aduce plăți pe 243 de linii. Pentru a-ți construi propria strategie de joc, e bine să cunoști simbolurile și cum plătesc ele. Iată care sunt acestea!

 • Pigsby: plătește până la 3 fise
 • Soția lui Pigsby: plătește până la 2,25 fise
 • Gramofon: plătește până la 1,2 fise
 • Inel: plătește până la 0,9 fise
 • Pahar: plătește până la 0,6 fise
 • Numerele de cărți A, K, Q, J și 10: plătesc până la 0,45 fise

Câștigurile de mai sus sunt calculate cu miza de 1,5 fise. Toate aceste simboluri din The Great Pigsby gratis plătesc când ai o combinație de 3 elemente de același fel. Coeficientul RTP al jocului este de 96,55%, deci va plăti destul de bine și este potrivit chiar și pentru distracția la casino pe bani reali. Dar Relax Gaming ne oferă plăți și mai mari cu ajutorul specialelor. Hai să le cunoaștem și pe ele în secțiunea următoare!

The Great Pigsby slot – caracteristici speciale

The Great Pigsby gratis se remarcă prin specialele sale. Jocul îți poate aduce premii mari, în următorul fel:

 • Role Wild: orice simbol Wild din The Great Pigsby slot care aterizează transformă rola pe care apare în Wild. Substituie orice simbol pe direcțiile de câștig.
 • Pușculița cu Wild: fiecare simbol Wild merge în pușculița din partea de sus a ecranului. Aceasta crește pe măsură ce se adaugă simboluri Wild. La fiecare Wild se pot declanșa rotirile gratuite sau reînvârtirea cu Wild.
 • Rotiri gratuite: primești 10 runde bonus. La fiecare a doua rotire, un simbol cu valoarea mică (10 – A) este scos și înlocuit cu unul cu valoare medie/mare.
 • Reînvârtiri: între 2 și 4 role din The Great Pigsby gratis sunt transformate în Wild înainte de oprirea rolelor. Toate rolele pot fi transformate în Wild, mai puțin prima.
 • The Great Pigsby Spin: este activată aleatoriu. Pe role vor fi plasate mai multe simboluri Pigsby (cel cu valoarea cea mai mare).

Unde joci The Great Pigsby online pe bani reali?

Slotul The Great Pigsby gratis este un joc captivant și, de aceea, multe cazinouri online îl au în portofoliu. Un loc ideal pentru orice jucător este NetBet! Este unul dintre cele mai complete platforme de gambling online. Găsești, așadar, sute de jocuri și multe bonusuri la el, cum ar fi cel de bun venit pentru noii jucători.

Mai mult decât atât, poți instala aplicația Netbet pentru mobil – care funcționează fără probleme. The Great Pigsby gratis este optimizat perfect și pentru telefon, deci poți avea jocul cu tine oriunde și oricând!

Concluzii

Jocul de păcănele The Great Pigsby gratis este unul distractiv, cu o temă foarte interesantă. Plățile sunt și ele la un nivel ridicat, mai ales când declanșezi specialele. Dă și tu câteva Spinuri pentru a te familiariza cu el și fă marele pas pentru jocul cu miză reală! Și dacă tot ai ajuns pe NetBet, poți explora portofoliul bogat de care îți spuneam. Mult noroc la speciale!

Alte sloturi


Zeus II
3.8/5 - 12 voturi
Black Widow
4.5/5 - 2 voturi
Legacy of Dead
4/5 - 6 voturi
Amazing Amazonia
4.4/5 - 7 voturi
Rings of Fortune
4.7/5 - 3 voturi
Xtra Hot
3.8/5 - 20 voturi