NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
piggy riches

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Piggy Riches

Producator

NetEnt

Rating

Când spui jocuri Netent, aşa cum probabil ştii deja, spui teme unice, grafica impecabilă, efecte video incredibile şi sunet ireproşabil. În plus, inspiraţia şi creativitatea sunt ingredientele prin care NetEnt reuşeşte să se menţină permanent în topuri.

Piggy Riches e un slot foarte colorat şi vesel – în care acţiunea se învârte în jurul purceilor de înaltă clasă, care se scaldă în bani şi trăiesc, practic, aşa cum orice jucător la noroc visează: într-un conac de lux, fără vreo grijă!

Şi de această dată, NetEnt arată dă dovadă de mult umor cu animațiile și efectele sonore care dau viaţa viață acestui slot video distractiv.

Dacă nu eşti foarte increzator sau eşti începător, poţi juca Piggy Riches gratis pe jocpăcănele.ro. Vei beneficia de cele mai bune funcții NetEnt, pentru că toate au fost implementate în acest joc, inclusiv jocul automat.

Piggy Riches gratis – caracteristici şi simboluri

Piggy Riches este un  video slot  cu 15 linii de plată. Un simplu  click poate opri tambururile instant în timpul rotirii. Această caracteristică te ajuta să crești numărul de combinații câștigătoare și face jocul mai interactiv.

Simbolul scatter este Lady Pig, iar simbolul wild este Gentleman Pig. Pentru a explora bogățiile oferite de cele două personaje principale, înainte de toate ar trebui să îţi setezi un pariu.

Dacă ai reuşit sa generezi  3 sau mai multe scatter-uri, imediat rotirile gratuite sunt activate. Fiecare scatter câștigător afișează o combinație Free Spin și multiplicator, iar jucătorii trebuie să aleagă unul dintre simbolurile scatter pentru a începe să joace rotirile gratuite la alegere.

Numărul maxim de rotiri gratuite este 28 și cel mai mare multiplicator posibil este x6. Fiecare scatter care apare în timpul rundei Free Spin va declanșa o rotire gratuită suplimentară.

Toate simbolurile prezente în acest slot au legătură cu prosperitatea: puşculiţa, portofelul mereu plin cu bani, cardul auriu sau sacoşa plină cu monede.

Când 5 simboluri Treasure apar pe o linie de plată activă, va fi câștigat un jackpot de 2000 de monede.

Piggy Riches are un RTP de 96.4%, deci se numără printre acele jocuri NetEnt cu plăți foarte bune.

Simbolurile din Piggy Riches gratis – aurul, diamantele şi diferite ornamente luxuriante  îţi induc ideea de câştig nelimitat şi prosperitate, introducându-te într-o lume în care victoriile se afla doar la o rotire distanta, iar viaţa strălucitoare la care visezi la doar un pas.

Deşi jocul oferă câştiguri impresionante şi ai putea fi tentat să crezi că şi miza trebuie să fie mare, realitatea este ca Piggy Riches  poate fi jucat de oricine, indiferent de buget, deoarece miza minimă per rotire este de doar €0.15.

Partea şi mai bună este aceea că…porcuşorii veseli şi bogaţi sunt şi foarte darnici, aşa că te abia aşteaptă să îşi împartă  câştigurile cu tine. Singurul lucru pe care tu îl ai de făcut este să intri şi să testezi acest super video slot, mai ales ca el este disponibil şi pe mobil, deci nimic nu te mai poate opri să te joci când şi de unde vrei.  Nu uita, poţi încerca Piggy Riches gratis pe jocpăcănele.ro.

Alte sloturi


The Fortune Pig
Football: Champions Cup
Thunderstruck 2
Rambo
Sevens and Fruits
Twin Spin