Relax Gaming producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
snake arena demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Snake Arena

Producator

Relax Gaming

Rating

3.1/5 - 7 voturi

Îți este dor de jocul Snake de pe Nokia? Ei bine, Snake Arena demo îți aduce cam aceeași distracție, atât pe telefon, cât și pe calculator sau tabletă! Citește în continuare pentru a descoperi un joc de păcănele inedit. Slotul de azi este simplu și are speciale care îți vor aduce aminte de celebrul joc de pe telefon. 

De asemenea, la noi pe site găsești tot felul de păcănele free, care mai de care mai interesante. De exemplu, avem multe sloturi cu dragoni – o recomandare este Dragon Fury Gaming1. Joacă fără înregistrare și fără descărcare! 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,25% 5×5 30 Wild Moduri Bonus, Rotiri Gratuite

Păcănele Snake Arena demo – cum joci?

Ca mod de joc, Snake Arena demo este foarte simplu. Aici nu vei putea muta tu șarpele ca la jocul de pe telefon, însă există o surpriză ce te va duce puțin cu gândul în trecut. Ajungem și la această funcție într-un alt capitol. 

Deocamdată, hai să vorbim despre butoanele Snake Arena gratis!

 • – și +: sunt butoanele de setare a pariului și îți permit să stabilești mize de la 0,10 la 100 de fise.
 • Spin: e ilustrat clasic, prin 2 săgeți circulare. Cu el pornești runda în modul manual.
 • Joc automat: este lângă butonul de spin și deschide o fereastră în care setezi numărul de runde din Snake Arena free și alte funcții avansate.
 • Spin rapid: se află tot lângă butonul de spin și poți grăbi cu el desfășurarea rundei.
 • Meniu: apasă pe butonul cu 3 linii paralele pentru a deschide meniul. Acesta conține două secțiuni de informații, setări, funcția de stabilire a pariului și altele.

Despre Snake Arena gratis

În funcție de dimensiunea ecranului, butoanele din Snake Arena demo se vor muta. Dacă este un ecran normal de laptop atunci toate se vor găsi în partea de jos. La ecrane mici, precum cel de telefon, butoanele se mută în jurul rolelor.

Structura Snake Arena gratis este de 5×5, deci una de pătrat. Relax Gaming, producătorul păcănelei, obișnuiește să creeze jocuri cu un mod captivant de funcționare. Iese mereu din spectrul normalului, iar asta se vede de la structură la funcțiile speciale, despre care vom discuta ulterior. Exemple de alte jocuri Relax Gaming care merită mai multă atenție sunt: Golden Gods, Volatile Vikings și Spirit of the Beast.

Coeficientul RTP al Snake Arena demo online este de 96,25%, peste media industriei. Acesta este un argument bun să-l încerci pe bani reali. Unde?

Snake Arena casino – unde joci pe bani reali?

Jocul de păcănele Snake Arena online poate fi jucat și pe bani reali la cazinourile din România. Locul ideal este NetBet, o platformă care punctează maxim la toate capitolele. Portofoliul de jocuri Netbet conține numeroase păcănele cazino noi și multe jocuri de masă live de calitate înaltă. 

În ceea ce privește bonusurile, vei avea mereu ceva de câștigat. Bonusul la înregistrare Netbet este mai mult decât avantajos, iar turneele atrag mii de jucători cu premiile lor fantastice, în bani reali. 

Snake Arena demo – simboluri și plăți

Jocul ca la aparate Snake Arena demo are 30 de linii de plată fixe. Simbolurile de bază aduc următoarele câștiguri:

 • Coroana: până la 2.000 de fise;
 • Ochiul Șarpelui: până la 1.000;
 • Ciolanul: până la 500;
 • Halba: până la 400;
 • Monedele (de 4 feluri): până la 200.

Aceste simboluri plătesc în mod tradițional, de la rola din stânga, pe role adiacente, cu minim 3 de un fel. Plățile din Snake Arena gratis anterior menționate sunt pentru miza maximă permisă, de 100 de fise, și pentru combinații de 5 simboluri.

Snake Arena slot demo – speciale

Am ajuns în sfârșit la cel mai interesant capitol! Vorbim acum de specialele de la Snake Arena demo:

 • Învârtiri gratuite: se declanșează când simbolurile Capul Șarpelui și Cavaler aterizează în aceeași rundă. În timpul acestora Șarpele avansează către un Cavaler care va fi mereu undeva, aleatoriu, pe role, într-o rundă. Șarpele crește cu un pătrat de fiecare dată când înghite un cavaler. Șarpele merge pe cel mai scurt drum. Dacă se lovește de coada lui, nu vor mai fi acordate rotiri gratuite. Fiecare pătrat ocupat de Șarpe este un simbol Wild în Snake Arena gratis și generează câștiguri, înlocuind restul simbolurilor. Cu cât Șarpele este mai mare, cu atât vor fi mai multe simboluri Wild, deci plăți mai bune. Secvența se poate termina și când rolele 2-5 sunt complet acoperite de Șarpe.
 • Goana sălbatică: se declanșează aleatoriu în timpul unei învârtiri din jocul de bază. Șarpele scoate capul pe o rolă la întâmplare, iar Cavalerul apare și el pe aceeași rolă. Rola în cauză devine Wild.
 • Cumpără învârtiri gratuite: poți cumpăra în Snake Arena demo învârtiri gratuite la un preț de 70 x miza ta. Butonul se găsește în stânga jos a ecranului de joc.

Concluzii

Jocul Snake Arena demo este ideal pentru orice tip de jucător. Are o rată de plată foarte bună, o structură ok și o poveste frumoasă în spate. De asemenea, are niște speciale care n-au cum să nu te cucerească. 

Relax Gaming este cunoscut nu doar pentru Snake Arena slot, ci și pentru alte păcănele profitabile. De exemplu, tot la noi găsești Hellcatraz demo, King of Kings, popularul Money Train 2 și altele. Joacă păcănele moca, câștigă distracție!

Alte sloturi


Tombstone RIP
4.2/5 - 5 voturi
Wild North
5/5 - 1 voturi
Blazing Bull 2
5/5 - 3 voturi
Dragon Shrine
2.5/5 - 4 voturi
White Rabbit
3.4/5 - 5 voturi
Bumper Crop
3.7/5 - 4 voturi