ÔÇő
iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis F─âr─â Depunere

Prinde Oferta Maxbet
fortune pig gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

The Fortune Pig

Producator

iSoftBet

Rating

The Fortune Pig (Porcul Norocos) este unul dintre numeroasele sloturi tematice cu porci (simbol zodiacal) lansate ├«n 2019 ca urmare a trecerii ├«n Noul An chinezesc al Mistretului. Po╚Ťi ├«ncerca s─â joci The Fortune Pig gratis dac─â te tenteaz─â o aventur─â inspirat─â ├«n lumea colorat─â a simbolurilor. Acest joc tematic de slot ├«l po╚Ťi g─âsi ├«n oferta de p─âc─ânele isoftbet, iar acum te po╚Ťi bucura de prosperitatea oferit─â de simbolistica aduc─âtoare de noroc a porcului.

Grafic─â, sunete ╚Öi anima╚Ťii ├«n Fortune Pig gratis

Schema de culori ro╚Öu ╚Öi auriu, inspira╚Ťional─â pentru designerii de sloturi care celebreaz─â Anul Nou chinezesc, cuprinde cea mai mare parte a simbolurilor vizuale standard: monedele p─âtrate ╚Öi g─âurite, pungile cu b─ânu╚Ťi ro╚Öii ╚Öi fundalul acoperi╚Öurilor tipice din epoca Imperial─â.

Fundalul cuprinde superbi dragoni animati, cu flori de cire╚Ö care se ├«ncadreaz─â ├«n prim-plan, ├«n fa╚Ťa rolelor. Anima╚Ťiile de acest fel ajut─â la intrarea ├«n atmosfera jocului, la fel ca ╚Öi fundalul sonor interesant. Coloana sonor─â este un amestec excelent de percu╚Ťie ╚Öi flaut ├«n stil tipic de muzic─â clasic─â din Asia de Sud-Est. Grafica este perfect realizat─â ╚Öi simbolurile sunt atent desenate, oferind un ambient agreabil pentru joc.

Cum se joac─â p─âc─ânelele Fortune Pig?

Jocul The Fortune Pig gratis este un joc pe cinci role, cu trei r├ónduri, av├ónd multiple func╚Ťii speciale interesante. Jocul principal ofer─â WILDS ╚Öi c├óteva jocuri bonus pentru a condimenta atmosfera. Vei aprecia stilul simpatic ╚Öi prietenos al jocului The Fortune Pig gratis. Simbolurile disponibile sunt inspirate din:

  • c─âr╚Ťile de joc clasice: J, Q, K ╚Öi A ( valori mici)
  • pictograme tipic chineze╚Öti: monede legate ├«ntre ele cu sfoar─â ro╚Öie, un copac bonsai auriu format din monede, un tambur ╚Öi o statuie simboliz├ónd un leu de aur( valori mai mari)

Cel mai valoros dintre simbolurile standard este Dragonul de aur (fiind si Scatter), care multiplica de 16 ori mizei ta dacă apare de 5 ori în linia de plată.

Wilds, bonusuri și rotiri gratuite

Simbolul WILD ( aici un cap de porc norocos) ├«nlocuie╚Öte toate celelalte simboluri, ├«n afar─â de simbolurile Scatter ╚Öi Punga cu Bani. Simbolul Scatter este prezent pe rolele 1,3 ╚Öi 5. Ape╚Öi un Scatter pe toate cele trei role ╚Öi vei declan╚Öa rotirile ┬ź Free Fortune ┬╗. Acesta este un bonus de rotire gratuit ├«n care vei c─âp─âta 8 rotiri gratuite. ├Än timpul rotirilor gratuite, exist─â ╚Öansa de p├ón─â la cinci role sincronizate ╚Öi afi╚Öarea acelea╚Öi simboluri ├«n acelea╚Öi locuri, cresc├ónd masiv probabilitatea unor combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare mari.

C├ó╚Ötigurile sunt acordate pentru colectarea a trei sau mai multe simboluri identice de la st├ónga la dreapta, urm├ónd una dintre liniile de plat─â active. Rata de plata (RTP) a acestui joc este de 95,14%. Aceast─â rat─â este aproape cu un punct procentual mai mic─â dec├ót media ├«n industrie de 96%. Drept urmare, ├«╚Ťi recomand─âm acest slot doar pentru anima╚Ťia simpatic─â, bonusurile mari ╚Öi atmosfera specific─â a zodiacului chinezesc.

Concluzie

Jocul The Fortune Pig gratis merit─â ├«ncercat atunci c├ónd ai chef s─â te distrezi cu simboluri colorate inspirate de cultura str─âveche a Chinei, dar po╚Ťi alege ╚Öi alte jocuri la fel de interesante din oferta de p─âc─ânele isoftbet, unde te a╚Öteapt─â o gama variat─â de sloturi tematice noi.

Alte sloturi


Apollo Rising
Dragon Dance
Queen of Hearts Deluxe
Valley of the Gods
Jimi Hendrix
Scruffy Duck