The Fortune Pig

ecran fortune pig gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran fortune pig gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
44 de oameni joacă acum
winmasters
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 1000 RON + 350 Rotiri Gratuite

3.6/5 – (5 votes)

The Fortune Pig demo (Porcul Norocos) este unul dintre numeroasele sloturi tematice cu porci (simbol zodiacal) lansate în 2019 ca urmare a trecerii în Noul An chinezesc al Mistretului. Poți încerca să joci The Fortune Pig gratis dacă te tentează o aventură inspirată în lumea colorată a simbolurilor. Acest joc tematic de slot îl poți găsi în oferta de păcănele iSoftBet, iar acum te poți bucura de prosperitatea oferită de simbolistica aducătoare de noroc a porcului.

Poți juca The Fortune Pig gratis chiar acum! Nu este nevoie să ai cont sau să te înregistrezi. Cei de la iSoftBet au folosit tehnologie modernă, astfel că poți juca acest joc ca la aparate cu simboluri norocoase și de pe mobil sau tabletă, direct în browser. Jocul de păcănele The Fortune Pig are simboluri ce plătesc bine, funcții faine și un RTP bun. Hai să vedem mai multe despre el!

Fortune Pig gratis – un joc de păcănele online pe placul tuturor

Schema de culori din The Fortune Pig gratis conține roșu și auriu. Este inspirațională pentru designerii de sloturi care celebrează Anul Nou chinezesc și cuprinde cea mai mare parte a simbolurilor vizuale standard. Dintre simbolurile din jocul de păcănele The Fortunde Pig demo, menționăm: monedele pătrate și găurite, pungile cu bănuți roșii și fundalul acoperișurilor tipice din epoca Imperială.

Fundalul jocului Fortune Pig gratis cuprinde superbi dragoni animati, cu flori de cireș care se încadrează în prim-plan, în fața rolelor. Animațiile de acest fel ajută la intrarea în atmosfera jocului, la fel ca și fundalul sonor interesant. Coloana sonoră este un amestec excelent de percuție și flaut în stil tipic de muzică clasică din Asia de Sud-Est. Grafica din The Fortune Pig demo este perfect realizată și simbolurile sunt atent desenate, oferind un ambient agreabil pentru joc.

Cum joci păcănele Fortune Pig?

Jocul The Fortune Pig gratis este un slot clasic, pe cinci role, cu trei rânduri, având multiple funcții speciale interesante. Jocul principal oferă WILDS și câteva jocuri bonus pentru a condimenta atmosfera. Vei aprecia stilul simpatic și prietenos al jocului The Fortune Pig gratis.

Simbolurile disponibile în jocul de păcănele The Fortune Pig sunt inspirate din:

  • cărți de joc clasice: J, Q, K și A (valori mici);
  • pictograme tipic chinezești: monede legate între ele cu sfoară roșie, un copac bonsai auriu format din monede, un tambur și o statuie simbolizând un leu de aur (valori mai mari).

Cel mai valoros dintre simbolurile standard este Dragonul de aur. Acesta este și simbolul Scatter al jocului The Fortune Pig gratis. Dacă îl vei prinde de 5 ori pe role, pe linia de plată, el îți va multiplica miza cu 16x. Deci, doar simbolul Dragon de aur din joc îți poate oferi distracție și câștiguri frumoase!

Păcănele Fortune Pig gratis: funcții speciale

Simbolul WILD (aici un cap de porc norocos) din Fortune Pig gratis înlocuiește toate celelalte simboluri, în afară de simbolurile Scatter și Punga cu Bani. Simbolul Scatter este prezent pe rolele 1,3 și 5. Apeși un Scatter pe toate cele trei role și vei declanșa rotirile « Free Fortune ». Acesta este un bonus cu rotiri gratuit în care vei căpăta 8 runde cadou. În timpul rotirilor gratuite, există șansa de până la cinci role sincronizate și afișarea aceleași simboluri în aceleași locuri. Așadar, șansa unei combinații câștigătoare crește semnificativ.

Câștigurile în jocul de păcănele The Fortune Pig sunt acordate pentru colectarea a trei sau mai multe simboluri identice de la stânga la dreapta, urmând una dintre liniile de plată active. Rata de plata (RTP) a acestui joc este de 95,14%. Această rată este aproape cu un punct procentual mai mică decât media în industrie de 96%. Drept urmare, îți recomandăm acest slot mai mult pentru animația simpatică, bonusurile mari și atmosfera specifică a zodiacului chinezesc. Desigur, RTP-ul nu este unul rău deloc. Deci poți să joci The Fortune Pig slot și într-un casino online fără griji.

Concluzie

Jocul The Fortune Pig gratis merită încercat atunci când ai chef să te distrezi cu simboluri colorate inspirate de cultura străveche a Chinei. Poți alege și alte jocuri la fel de interesante din oferta de păcănele iSoftBet, unde te așteaptă o gama variată de sloturi tematice noi. Își recomandăm 3888 Ways of the Dragon, Basic Instinct, Cash Camel, Book of Immortals și multe altele. Dacă vrei să joci chiar acum un joc aparate plin de culoare, la fel ca The Fortune Pig demo, încearcă Pinata Fiesta tot de la iSoftBet!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Snake Arena
3.1/5 – (7 votes)
1×2 Gaming
Triple BAR
3.7/5 – (11 votes)
Wazdan
Turbo Poker
4.3/5 – (3 votes)
Wazdan
American Poker Gold
3/5 – (3 votes)