iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Pinata Fiesta slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pinata Fiesta

Producator

iSoftBet

Rating

Imaginează-ți o petrecere mare organizată pe străzile unui oraș din Mexic unde toți jucătorii sunt invitați să se bucure de Piñata Fiesta, un slot video cu cinci role, 20 de linii de plată, cu o grafică colorată și o coloană sonoră fantastică, care te va face să dansezi « La Cucaracha » toată ziua. Acum poți juca Pinata Fiesta gratis și pe JocPacanele!

Versiunea din 2019 oferă o caracteristică de rotație aleatorie Piñata, care poate fi declanșată în jocul de bază și în seria de rotiri gratuite. Piñata Spin vine cu patru elemente speciale: Mega Piñata, Grande Reels, Fiesta Frenzy și Popping Wilds, toate declanșate la întâmplare. Câștigă trei Piñata pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite și vei obține până la 20 de rotiri gratuite de rola simultan.

Simboluri de joc în Pinata Fiesta gratis

Petrecerea Piñata este o temă comună când vine vorba de sloturi video, astfel că jucătorii vor recunoaște cu siguranță majoritatea simbolurilor care populează rolele. Aici te distrezi cu simboluri amuzante:

  • cărți de joc de la 10 până la As în stil mexican, plătind 1.25x până la 2.5x miza.
  • margaritas, chitare, senorita Cactus și senor Jalapeño care aduc castiguri mai mari, pentru cinci simboluri pe o linie între 5x și 12,5x miza
  • o stea care poartă ochelari de soare este WILD și poate înlocui toate simbolurile obișnuite. Piñata este Scatter și activează rotirile gratuite

Modul de joc

Datorită faptului că tema principală a jocului este o petrecere, creatorii jocului s-au asigurat că regulile jocului sunt cât se poate de simple, pentru a permite tuturor jucătorilor să se delecteze simplu în timp ce se învârt simbolurile pe role. Slotul video Pinata Fiesta gratis are cinci role, trei rânduri și oferă 20 de linii de plată fixe, de la stânga la dreapta, pornind de la rola stânga.

Caracteristici speciale

În primul rând, o caracteristică a jocului este rotirea specială Piñata, care poate fi declanșată în timpul fiecărei rotiri libere. Dacă apare un Piñata Scatter, trebuie să îl atingi cu un Stick și va dezvălui unul dintre cele patru elemente speciale care vor fi aplicate pe rotirea curentă. Dacă primești Popping Wilds, te poți aștepta la o mulțime de baloane care acoperă rolele.

Unele dintre ele vor apărea și vor adăuga WILD în plus pe role. Funcția Mega Piñata îți va oferi un bonus colosal format din simboluri pe rolele 1, 2 și 3, pentru câștiguri mai mari. În funcția Fiesta Frenzy, toate simbolurile cărților de joc se vor transforma într-un simbol valoros. Funcția Grande Reels îți oferă un număr aleator de rotiri WILD.

Colectează trei, patru sau cinci Piñata Scatters pe role pentru a declanșa 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. Caracteristica Piñata Spin este mai frecventă în timpul rotirilor gratuite.Toate cele patru elemente speciale ale funcției Piñata Spin te vor ajuta cu adevărat să obții câștiguri importante. Rata de returnare la jucător a jocului Piñata Fiesta este de 96%, ceea ce se încadrează în media industriei de profil.

Concluzie

Oricui îi place o petrecere mexicană veselă iar un slot inspirat de Piñata este o experiență simpatică pentru orice jucător. Pinata Fiesta gratis din seria de jocuri isoftbet este frumos realizat, cu imagini vizuale colorate, clare și cu o coloană sonoră care se potrivește perfect temei și îți oferă o dispoziție adecvată în momentul în care începi să învârți rolele. Caracteristicile încorporate sunt distractive și foarte interesante. Testează și tu jocul gratis!

Alte sloturi


Starburst
Lord of the ocean
Supreme Hot
Fairytale Legends
40 Super Hot
Gonzos Quest