d-none iframe-link iSoftBet producator pacanele
ecran pinata fiesta gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pinata Fiesta

Producator

iSoftBet

Rating

Delectează-te cu un simplu joc de păcănele Pinata Fiesta gratis cu influențe mexicane! Jocul de care vorbim astăzi are o grafică frumoasă și muzică tematică deosebită, pentru a te introduce într-o atmosferă plină de jovialitate.

Iar, dacă îți place mult versiunea aceasta demo și consideri că ai exersat suficient, poți să încerci varianta pe bani reali. Chiar și atunci când nu ești adeptul jocurilor cu Piñata sau de inspirație mexicană există opțiuni. Poate îți va face mai multă plăcere să încerci jocul cu tematică astrologică Astro Magic gratis.

Pinata Fiesta gratis, un joc de păcănele cu iz mexican

Amatorii de senzații tari pe net pot încerca jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis de la iSoftBet. Este un provider de jocuri premium pentru cazino care oferă operatorilor de e-gaming conținut distractiv în variate forme. Joculețul e disponibil atât în formatul gratuit, unde înveți să joci, cât și în varianta în care folosești bani reali pentru a câștiga!

Tematica jocului Pinata Fiesta demo este o petrecere mexicană. Regulile sunt foarte simple, jucătorul trebuind doar să învârtă rolele. Simbolurile sunt poziționate pe cinci role cu trei rânduri. Pentru a câștiga ai la dispoziție 20 de linii de plată fixe. Ele încep de la rola stângă și se formează de la stânga spre dreapta.

Jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis e însoțit de o grafică drăguță, care contribuie la imersiunea jucătorului în lumea petrecerii. Chitare de mariachi, ardei jalapeno, pahare de margarita și cactuși care cântă vor contribui la atmosfera festivă dată de muzica jovială. Per total, te introduce în lumea petrecerilor cu pinata, specifice culturii mexicane.

Rata de câștig este de 96%, așa că șansele de a obține frecvent linii câștigătoare sunt crescute. Și poți să îți setezi miza jocului de păcănele Pinata Fiesta demo din meniu.

Pinata Fiesta slot machine: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Pentru a te juca păcănele Pinata Fiesta gratis și a fi în temă cu posibilitățile tale de câștig, ajută să cunoști simbolurile. Inclusiv cât de valoroase sunt ele. Pe role poți recunoaște următoarele simboluri:

  • Clasicele cărți de joc de la 10 la As – duc la multiplicarea mizei între 1.25x si 2.5x, dacă apar cinci simboluri de același fel pe liniile câștigătoare ale jocului Pinata Fiesta slot machine.
  • Chitarele, margarita și senorita Cactus – cinci simboluri pe o linie de plată aduc între 5x și 12,5x miza jucată.
  • Senor Jalapeno Joacă gratis Pinata Fiesta și nimerește combinații cu acest simbol pentru un premiu de 250 de monede. Asta dacă îți apar pe role 5 simboluri cu senor Jalapeno pe linii câștigătoare.

Pe lângă ele, în Pinata Fiesta slot machine vei mai vedea simboluri speciale, precum pinata sau steaua cool.

Pinata Fiesta demo: funcțiile jocului

Jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis are câteva funcții speciale. Acestea pot aduce câștiguri substanțiale, dacă ai noroc la role. Iată câteva informații despre simbolurile speciale:

  • Steaua cu ochelari de soare – simbol Wild care înlocuiește pe oricare din celelalte simboluri obișnuite, mai puțin pe cel Scatter.
  • Pinata – simbolul Scatter în jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis. Trei simboluri de acest fel activează 10 runde de rotiri gratuite. La 5 simboluri de acest fel, câștigi 20 de runde gratis la Pinata Fiesta slot machine.
  • Pinata aleatorie – se declanșează în orice rundă, unde apare pe ecran. Trebuie să o lovești pentru a primi unul din bonusurile următoare: Mega pinata, Grande Reels , Fiesta Frenzy sau Popping Wilds. În Mega Pinata primele trei role vor conține simboluri mega. La Grande Reels unele role din Pinata Fiesta slot machine sunt invadate de simbolul Wild. În Fiesta Frenzy toate simbolurile câștigătoare evoluează într-unul cu valoare mai mare. La Popping Wilds vei observa apariția unor baloane plutitoare, care se vor sparge și transforma în simboluri Wild.

Păcănele Pinata Fiesta gratis: cum joci chiar acum?

Este foarte simplu să încerci jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis când ai puțin timp liber. Din meniu poți vedea care sunt liniile câștigătoare și care sunt regulile de joc. Alegi valoarea de credite cu care dorești să joci. Fiecare rotire costă de 20 de ori miza aleasă de tine. Adică, dacă alegi 0,1 credite ca și miză, fiecare rundă te va costa 2 credite.

După asta, pornești jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis apăsând pe butonul verde din mijloc. Acesta este Start. Mai ai la dispoziție și un buton Autostart, dacă dorești să joci în mod automat.

Concluzii

Jocul de păcănele Pinata Fiesta gratis te așteaptă să petreci alături de simboluri amuzante și colorate! Această experiență adorabilă cu iz mexican îți va îmbunătăți dispoziția imediat ce începi să te joci. Nu degeaba e unul din jocurile de păcănele demo online preferate de mulți din cei care exersează înainte de a juca pe bani reali!

Alte sloturi


Cosmix Dance
Dragon Shrine
Crystal Ball Red Hot Firepot
Fakir Slot
Caramel Hot