GAMING1 producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Take It Or Not gratis online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Take it or Not

Producator

GAMING1

Rating

4.4/5 - 7 voturi

Jocul de păcănele Take it or Not gratis poate fi următorul pe lista ta de sloturi care plătesc bine. Încearcă-l gratuit la noi și vei vedea de ce! În colțul din dreapta-sus al ecranului ai un jackpot progresiv, iar fiecare rundă va decide dacă îl iei sau nu. Dar, pe lângă tematică, jocul impresionează prin tematică. Acesta este inspirat dintr-o faimoasă emisiune, la fel ca jocul de păcănele Millionaire Mystery Box. Dar, să revenim la Take it or Not slot!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,96% 5×3 243 Wild, Bonus Joc Bonus Secundar, Jackpot

Păcănele Take it or Not gratis: cum joci?

În păcănele Take it or Not gratis sunt trei rânduri și cinci role, cu un total de 243 de moduri de câștig. Slotul nu folosește linii de plată fixe, luând în considerare simboluri identice pe role adiacente, indiferent de poziție. Dacă ai mai multe simboluri identice pe aceeași rolă, câștigul se multiplică. Iată pașii de joc la Take it or Not slot!

  • Din meniul de jos, folosind „+” și „-”, alege miza dorită (între 0,4 și 100 credite).
  • Pornește prima rundă cu un click pe butonul mare din mijloc, pe care scrie ROTIRE.
  • Dacă vrei să joci automat păcănele Take it or Not gratis, folosește funcția Autoplay. Dă click pe butonul „Auto”, selectează câte runde vrei să joci și, dacă vrei, limitele de pierdere sau câștig. 

Păcănele Take it or Not gratis – distracție garantată și câștiguri mari

Jocul de păcănele Take it or Not gratis îmbină aspectul modern al unui slot cu runde bonus și imaginile piramidelor din celebrul show. Ca orice alt joc de la producătorul Gaming1, și acesta este optimizat bine pentru telefoanele mobile, pentru ca tu să poți juca de pe ecranele mai mici, atunci când nu ești la PC.

Păcănele Take it or Not demo are un RTP de 95,96%, volatilitatea fiind medie spre mare. La fel este și Boom Bang gratis, care vine de la același producător. Asta înseamnă că poți beneficia de câștiguri mici, dar frecvente, raportate la mizele plasate, desigur.

Designul jocului de păcănele Take it or Not gratis este simplu, totul concentrându-se în jurul premiului cel mare. Simbolurile clasice acordă câștiguri interesante, dar parcă tot mai importante sunt rundele bonus unde, dacă ai o strategie bună, ajungi la jackpot. 

Take it or Not slot free – simboluri și plăți

Pentru ca o rundă de păcănele Take it or Not gratis să fie câștigătoare, trebuie să nimerești minimum 3 simboluri identice pe role adiacente. Poți face asta oriunde pe ecran, deoarece nu are linii de plată. Atât timp cât imaginile sunt la fel și se află unul lângă altul, ai câștigat. Acum, hai să vedem cât câștigi cu fiecare simbol!

  • Q, J, 10 – maximum 50 credite
  • K, A – maximum 100
  • Piramida roșie și cea albastră – maximum 150
  • Piramida de aur – maximum 200 credite
  • Piramida curcubeu – maximum 250 credite

Joacă Take it or Not gratis și descoperă specialele!

Bucură-te de specialele de la păcănele Take it or Not gratis! Acestea sunt într-adevăr speciale, deoarece constituie un întreg joc secundar. Acolo vei da peste mai multe surprize, ce te așteaptă cu câștiguri considerabile. Hai să vedem ce simboluri îți trebuie!

  • Wild – înlocuiește orice alt simbol, mai puțin pe cel Bonus. Astfel, el poate completa formații sau le poate extinde, pentru a genera plăți și mai mari la fiecare rundă de Take it or Not Gaming1.
  • Bonus – trei simboluri identice lansează jocul bonus „Acceptă sau Nu”. Piramidele din jocul bonus se luminează, apoi ți se arată o propunere. Primești o valoare în credite/numerar, un număr de Wild-uri sau Jackpotul. La fiecare din ele faci o alegere: accepți oferta sau o refuzi, în speranța că vei primi una mai bună. Ai cinci șanse să obții cel mai bun premiu din jocul de păcănele Take it or Not gratis. 

Unde joci Take it or Not Casino pe bani reali?

Jocul de păcănele Take it or Not gratis este distractiv, iar dacă îl joci la noi e și fără riscuri. Totuși, unii jucători preferă să și riște din când în când, tot în numele distracției. Acestor jucători și celor care se simt pregătiți să-și încerce norocul cu bani reali le recomandăm NetBet Cazino Online.

Datorită platformei intuitive, NetBet a devenit unul din operatorii cei mai apreciați de români. Aici ai numeroase jocuri ca la aparate care mai de care mai colorate și generoase. Iar dacă ești jucător nou, care acum își face cont, cazinoul îți dă un bonus de bun venit pe care nu trebuie să-l ratezi. 

Concluzie

De final, noi spunem să te distrezi și tu cu jocul de păcănele Take it or Not gratis! Este disponibil chiar acum, fie că ești pe telefon sau PC. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „Joacă Gratis” de mai sus. Apoi, aștepți câteva secunde și dai primul spin. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Vikings Go Wild
4.3/5 - 3 voturi
Emoji Planet
5/5 - 2 voturi
Almighty Reels Power of Zeus
3.5/5 - 6 voturi
Secrets of Atlantis
5/5 - 1 voturi
Piggy Riches
3.7/5 - 3 voturi
Queen of Atlantis
4/5 - 6 voturi