Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran supra hot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Supra Hot

Producator

Novomatic

Rating

Fanii jocurilor de păcănele clasice, cu fructe și șeptari, vor fi încântați de Supra Hot gratis! Află tot ce trebuie să știi despre Supra Hot slot din articolul nostru. Vom discuta despre modul de joc, simboluri, plăți și alte detalii relevante. Dacă acest gen de joc ți-a plăcut, încearcă mai multe păcănele Novomatic pe Joc Păcănele! Avem întotdeauna ceva nou, pregătit special pentru tine.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,2% 4×3 25 777, BAR Gamble

Supra Hot gratis, o experiență vintage și câștiguri solide

După câteva rotiri cu Supra Hot gratis, vei vedea că jocul este ceea ce trebuie. Mai ales dacă ești fan jocuri vechi, acesta va face o impresie mai mult decât bună. Jocul de păcănele cu fructe Supra Hot gratis are o grafică foarte simplă, care amintește de altă eră. Rolele au fundal alb, iar simbolurile nu sunt desenate foarte detaliat, tocmai pentru a inspira aspectul vintage.

Printre simboluri, găsești gama de fructe cunoscute la păcănele. Vei găsi cireșe, portocale, lămâi și prune. De asemenea, vei găsi șeptari, stele, BAR și X.

Ai observat și că Supra Hot demo are 3 rânduri și numai 4 role. Novomatic este creatorul acestui joc de păcănele cu fructe Supra Hot gratis. Dezvoltatorii oferă de obicei jocuri cu grafică de secolul 21 și cu multe funcții speciale inedite. Aici au schimbat total modul de abordare, oferind un joc care se vrea cât mai simplu cu putință. Cât despre câștiguri, acestea sunt destul de bune. Are o rată de câștig teoretic (coeficient RTP) de 95,2%. Este suficient de mare pentru a genera plată bună.

Păcănele cu fructe Supra Hot gratis: simboluri și plăți

Simbolurie Supra Hot gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Jocul are 25 de linii fixe de plată. Simbolurile au următoarele valori:

  • Șeptari: până la 8.000 de credite;
  • Stele: până la 3.000;
  • BAR: până la 2.000;
  • Fructe: până la 200;
  • X: până la 100.

Plățile menționate mai sus sunt pentru 4 simboluri pe o linie de plată și pentru miza maximă, de 50 de credite.

Supra Hot Novomatic: funcții speciale

Supra Hot gratis are și câteva funcții speciale. Nu are însă simboluri speciale. Funcțiile speciale sunt:

  • Toate fructele pe ecran: dacă, la o rotire, toate cele 12 poziții sunt ocupate de același simbol de fructe, câștigul se dublează. Acesta are valoarea maximă de 10.000 de credite.
  • Funcția Gamble: poate fi activată după fiecare câștig. Îți poți dubla câștigul dacă nimerești culoarea cărții de joc aleasă aleatoriu dintr-un pachet: roșu sau negru. Poți ghici de mai multe ori, ceea ce aduce un dublaj de fiecare dată. Trebuie folosită cu atenție, întrucât dacă nu ghicești o singură dată, vei pierde tot câștigul acumulat.

Supra Hot gratis: cum joci?

La Supra Hot gratis modul de funcționare este atât de simplu încât oricine se poate juca fără probleme. Poți porni rundele manual sau automat, cu ajutorul butoanelor din dreapta. La jocul de păcănele cu fructe Supra Hot gratis, modul de joc automat este doar cu un buton on/off. Nu are alte funcționalități, precum setare de numere runde sau limite de pierdere.

Setarea pariului se face cu ajutorul butoanelor „-” și „+”. Poți seta direct pariul maxim, care va fi cel mai mare pariu permis de soldul tău. La câștig, butonul de Gamble apare în locul butoanelor de setare pariu. Va apărea o fereastră, unde trebuie să alegi culoarea. La meniu, poți modifica unele setări generale sau poți consulta tabelul de plăți.

Concluzii

Supra Hot gratis este un joc de păcănele simplu, dar cu plată foarte bună pe liniile sale. Nu are multe funcții speciale, dar este ceea ce trebuie dacă vrei câștiguri garantate. Testează și tu aceste păcănele cu fructe Supra Hot gratis pe Joc Păcănele și revino și pentru alte jocuri. Dacă ești fan aparate cu fructe, noi îți recomandăm și Fruitilicious gratis, un joc care cu siguranță te va captiva!

Alte sloturi


Fortune Diamond
Planet Fortune
Seasons
Opal Fruits
Honey Rush
Pixel Reels