iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran joc super diamond gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super Diamond Wild

Producator

iSoftBet

Rating

Caracteristica esențială a slotului Super Diamond Wild pare a fi simplitatea. Acest joc de slot are simboluri clasice, trei câte trei, cu doar câteva modificări de bază. Super Diamond Wild gratis este creat de dezvoltatorul iSoftbet, fiind un slot tematic cu diamante, un bandit înarmat, trei role de joc și cinci linii de plată fixe. Fiind un slot din categoria păcănele cu speciale, îl vei aprecia dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe și stele norocoase.

Grafică, sunete și animații

Grafica este standard, având simboluri binecunoscute. În acest joc poți roti pe role fructe : lămâi, cireșe, prune, portocale și pepeni. Simbolurile celor mai mari plăți includ diamante, bare cu logo și șeptarul clasic, aducător de noroc.

Super Diamond Wild gratis te transpune în atmosfera clasică de casino, unde luminile colorate ale sloturilor te încânta combinate cu muzica lentă din fundal. Niciodată demodate, aceste jocuri de păcănele cu speciale îți trezesc gustul pentru joc și te familiarizează cu slot-urile care îți pot aduce câștiguri uriașe.

Cum se joacă Super Diamond Wild gratis

Super Diamond Wild gratis propune trei role, cu un total de cinci linii de plată utilizate. Fiecare dintre aceste role are 3 simboluri, deci este un joc slot standard. În mod clar, este un joc cu care să te distrezi atunci când ai un buget redus, iar marii jucători nu vor trăi prea multe emoții.

Simboluri utilizate

Simbolurile de bază în ordine crescătoare a valorii sunt:

  •         Cireșe, care dublează miza
  •         Lămâi, care recompensează de 4 ori miza
  •         Portocale, care recompensează de 5 ori miza
  •         Prune, care recompensează de 6 ori miza
  •         Pepenele, care recompensează de 7 ori miza
  •         Bare cu logo, care recompensează de 15 ori miza
  •         Stea, care recompensează de 20 ori miza
  •         Cifra norocoasă 7, care recompensează cu 25 de ori miza

Wilds, bonusuri și rotiri gratuite

Există câteva caracteristici speciale în jocul Super Diamond Wild gratis, majoritatea fiind diferite de cele la care te aștepți de la un joc clasic de slot cu 3 role. Simbolul WILD este reprezentat de un diamant și oferă de 80 de ori miza inițială prin plasarea a 3 diamante pe rând pe orice linie de plată. În plus, înlocuiește orice alt simbol în combinațiile câștigătoare. Pentru a avea o combinație câștigătoare, va trebui să obții simboluri identice într-un rând orizontal sau în diagonală.

Dacă acoperi prima și a treia rola în același timp, atunci vei obține « respin » care poate fi adus și pe tamburul 2. « Bonus Wheel » este o caracteristică pe care o poți declanșa când ai rolele pline cu simboluri potrivite. Jocul îți poate oferi un bonus, cu un multiplicator 2 x până la 10 x ales la întâmplare ca urmare a rotirii rolei. Cât despre WILD, în acest joc ia forma unui diamant. Plătește jackpot-ul, dar îl poți avea ca ajutor la alte combinații câștigătoare, dacă poate fi folosit ca înlocuitor.

Rata de returnare la jucător (RTP) a acestui joc este de 95,66%. Acest aspect este puțin dezamăgitor, întrucât media din industrie este de 96%.

Concluzie

Super Diamond Wild gratis este un slot clasic, cu fructe, conceput pentru distracție și câștiguri bune. Impecabil conceput atât la nivel de joc, cât și ca bonusare, acest joc este perfect dacă savurezi slot-urile clasice și vrei să trăiești o experiența cât mai realistă asemănătoare cu cea din sala de cazino.

Alte sloturi


Classic Blackjack
Super flip
Vikings Fortune
Siberian Storm
Emperor’s Garden
Extra Chilli