...

Strike It Gold

Autor: Gabi

Actualizat: 2 aprilie 2024

Strike It Gold demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Strike It Gold demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
6×7
Linii de plată
117.649
RTP
96,07%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Iunie 2021
admiral casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

La Strike It Gold gratis ești foarte aproape să dai lovitura. Ai descoperit o mină de aur și tot ce trebuie să faci acum este să rotești rolele. Hai să-ți povestim mai multe despre unul dintre cele mai palpitante păcănele cu diamante! Vei vedea cum te joci (nu e greu deloc) și cât de bine plătește! De asemenea, nu ezita să dai click pe JOACĂ GRATIS și să învârți simbolurile acestui joc de păcănele strălucitor!

Mecanică și funcții de joc la Strike It Gold gratis

Strike It Gold gratis are o mecanică de tip Win Ways. Este cunoscută mai popular sub denumirea de Megaways. Furnizorul nu o numește în acest fel, dar este exact același lucru. Are 6 role, iar pe fiecare rolă numărul de simboluri variază de la o rundă la alta. O rolă poate avea maxim 7 simboluri. Mai are și un rând extra, iar acesta poate ajuta la și mai multe combinații câștigătoare. Așadar, fiecare rundă de joc vine cu propria sa configurație. 

Modul de joc de la Strike It Gold demo nu este diferit față de alte păcănele Novomatic. Setezi pariul din butonul de miză totală și apeși apoi pe START. La fel de simplu îl joci de pe orice dispozitiv, pentru că, desigur, este compatibil și pe mobil. 

Cu grafica sa superbă, este chiar plăcut să te joci. Descoperi cristale de diferite forme și culori, așa cum numai Novomatic poate să le creeze. Și în Gemstone Jackpot gratis s-a descurcat la fel de bine.

Strike It Gold slot – plăți și simboluri

Strike It Gold gratis are un număr variabil de direcții de plată. Poate avea până la 117.649. Toate simbolurile plătesc în direcția obișnuită, de la rola din stânga spre vecinele din dreapta. Coeficientul RTP este generos: 96,07%. 

Jocul folosește și modul colapsabil. Simbolurile care îți aduc plăți dispar și alte simboluri aterizează pe pozițiile lăsate libere. Așadar, pot exista plăți în avalanșă. Mai departe, îți arătăm cât aduce o singură direcție ocupată complet de același tip de simbol:

 • Diamant: plătește 50x miza;
 • Cristal roșu: plătește 7,5x miza;
 • Cristal albastru și Cristal verde: plătesc 2x miza;
 • A și K: plătesc 1,75x miza;
 • Q și J: plătesc 1x miza;
 • 10: plătește 0,9x miza;
 • 9: plătește 0,8x miza.

Păcănele Strike It Gold gratis – ce speciale sunt?

Caracteristicile speciale nu aveau cum să lipsească de la Strike It Gold gratis. Iată ce-ți acordă jocul:

 • Simbolul Free Spins: este ilustrat prin lingouri de aur. La minim 4 pe grilă, acordă secvența de rotiri gratuite. 
 • Simbolul Wild: este ilustrat printr-un butoi cu pulbere și substituie simbolurile standard pe linii. Butoiul apare numai pe rola orizontală.
 • Rotiri gratuite: la 4 simboluri Free Spins, primești 12 rotiri. Orice simbol în plus acordă 5 rotiri suplimentare. În secvență, simbolurile Free Spins apar numai pe rola orizontală. 3 și 4 simboluri acordă 5 și respectiv 10 rotiri. Jocul bonus are și multiplicatori de câștig. La fiecare plată în cascadă, multiplicatorul crește cu X1.
 • Gamble: după orice câștig de maxim 500x miza, ai posibilitatea să joci secvența de risc. Apasă pe butonul GAMBLE și alege o culoare. În cazul în care culoarea cărții extrasă de joc corespunde, ai suma câștigată dublată. Poți dubla noul câștig de mai multe ori, dar joacă cu băgare de seamă. Orice alegere incorectă duce la pierderea întregii sume pe care ai câștigat-o.

Concluzii

Strike It Gold gratis este un joc excelent pentru fanii temei cu minerit. Câștigurile se țin lanț și dacă apar minim 4 lingouri de aur, începi marea aventură. Te vei bucura de plăți cu multiplicatori și de multe runde gratuite. Nu lipsesc nici bombele. Ca în Joker Bombs demo, și acestea îți pot aduce câștiguri frumoase.

Sună interesant? Atunci joacă Strike It Gold online și pe bani reali! Câteva opțiuni de cazinouri foarte tari sunt Netbet și Admiral. Pe Joc Păcănele, îți arătăm tot ce trebuie să cunoști despre aceste platforme. Ca să ai mai mulți bani pentru joc, nu uita de bonusurile de bun venit foarte avantajoase!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Phoenix Forge
3.9/5 – (16 votes)
Play’n Go
Fire Joker
4.2/5 – (14 votes)
Stakelogic
Classic Joker 5 Reels
3.8/5 – (12 votes)
Pragmatic Play
Triple Jokers
3.4/5 – (21 votes)
Autor