Joker Bombs

Joker Bombs demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Joker Bombs demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
32 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
6×5
Linii de plată
Cluster
RTP
96.48%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Decembrie 2021
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Joker Bombs gratis arată cât de spectaculoase pot fi păcănelele cu jokeri. De fapt, combinația dintre jokeri și bombe este una, putem spune, imprevizibilă și explozivă. Citește articolul de față ca să afli toate detaliile despre joc! Discutăm despre structură, plăți, speciale și cum te joci pe moca. 

La noi încerci versiunea gratuită, apoi, dacă jocul este chiar pe gustul tău, nu ezita să-l încerci pe bani reali! Îl găsești la cazinouri din România populare, cum ar fi Superbet, SlotV și Winboss Casino.

Joker Bombs gratis – plăți și simboluri

Grila de 6X5 a jocului Joker Bombs gratis conține bomboane de diferite culori și forme. Mai găsești, desigur, bombe și jokeri, adică simbolurile speciale. Jocul plătește atunci când pe cele 30 de poziții apar minim 8 simboluri de același fel. Acestea nu trebuie să fie vecine, se pot afla oriunde pe grilă. Coeficientul RTP este unul mai mult decât generos, de 96,48%.

Simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altora care, la rândul lor, se pot combina în noi plăți. Câștigurile maxime sunt la minim 15 simboluri de-un fel oriunde pe structură. Vezi mai jos care sunt acestea pentru fiecare simbol din Joker Bombs demo:

 • Bomboana roșie: plătește 200x miza;
 • Bomboana roz: plătește 150x miza;
 • Bomboana verde: plătește 100x miza;
 • Bomboana albastră: plătește 50x miza;
 • Steaua: plătește 15x miza;
 • Inima și Bomboana mov: plătesc10x miza;
 • Balonul portocaliu și Volanul: plătesc 5x miza.

Joker Bombs online – secvențele speciale ale jocului

Joker Bombs gratis oferă rotiri gratuite și multiplicatori. Iată mai jos cum funcționează acestea. Iar dacă n-ai răbdare să-ți pice speciala printre spinuri, vezi că ai și buton de BUY BONUS!

 • Simbolul Bombă normală: este un multiplicator de câștig și aterizează pe role cu valoarea afișată. Multiplicatorii pot fi 2x, 3x sau 4x. 
 • Simbolul Bombă mister: are ”?” pe ea și dacă runda plătește, oferă un multiplicator de 5x, 10x, 25x sau 50x. 
 • Simbolul Bombă epică: este bomba cu un ”X” pe ea. Dacă e cel puțin un câștig în rundă, explodează și înmulțește multiplicatorul rundei cu valoarea arătată. Valorile posibile sunt x2, x3, x4, x5 sau x10.
 • Simbolul Joker: este un Scatter care la minim 3 apariții în jocul de bază, declanșează secvența de runde gratis.
 • Rotiri gratuite: primești 10 spinuri gratuite. În această secvență, sunt mai multe simboluri Bombă de toate felurile. De asemenea, sunt șanse mai mari pentru valori ridicate ale multiplicatorilor. Cu alte 3 simboluri Joker, mai primești încă 5 spinuri gratuite.
 • Cumpără secvența specială: apasă pe butonul BUY BONUS și cumpără secvența cu 10 rotiri. Prețul ei este de 100x miza.

Joker Bombs gratis – cum se joacă?

Pentru un joc atât de spectaculos, Joker Bombs gratis are un mod chiar banal de funcționare. E simplu! În principiu, trebuie numai să apeși pe JOACĂ GRATIS și să aștepți să se încarce. Apoi, stabilești pariul și apeși pe butonul de spin ca să pornești runda. Iată mai jos detaliile:

 • Apasă pe săgețile „sus” și „jos” ca să setezi pariul dorit. Desigur, în versiunea demo, bugetul tău este virtual, deci nu contează atât de mult miza pe care o setezi.
 • Dă click pe butonul cu o săgeată circulară ca să pornești secvența de joc. Pe calculator, jocul funcționează și cu tasta SPACE. 
 • Lângă butonul de spin se găsește și cel de joc automat. Cu această funcție, jocul rulează fără să mai fie nevoie să intervii la pornirea rundelor. Din fereastră, setezi numărul de runde și poți să faci și câteva setări avansate.
 • Butonul de meniu este reprezentat clasic, prin linii paralele. Conține secțiunea de informații, activarea modului turbo, muzică și sunete. 

Joker Bombs Hacksaw Gaming este foarte bine optimizat și pentru mobil. Diferențele față de versiunea de calculator sunt minime. Doar butoanele de setare pariu arată diferit. Pentru versiunea de smartphone, acestea sunt – și +. Altfel, îl poți juca la fel de bine atât în landscape, cât și în portret. Butoanele se adaptează fără probleme, indiferent de dimensiunile ecranului.

Experiența de joc este așadar una de 5 stele. Tema cu jokeri se îmbină foarte bine cu multiplicatorii obținuți din bombe. Datorită numeroșilor multiplicatori din secvența specială, aduce puțin cu Fire and Roses Joker slot, alt joc spectaculos cu jokeri.

Concluzii

Joker Bombs gratis are tot ce-i trebuie ca să te atragă. Câștigurile se țin lanț, într-un ritm alert, deci nu ai cum să te plictisești. Speciala este într-adevăr spectaculoasă, pentru că sunt mereu bombe de tot felul, gata să facă BOOM! Cu câștigurile sale explozive, putem spune că nu are nimic în minus față de Bomb Bonanza demo. Acesta este un joc mai popular la cazinouri, dar și cel de față merită tot atât de multă atenție. Joacă Joker Bombs gratis ca să te convingi de calitățile lui!

Alte păcănele recomandate

EGT
20 Hot Blast
3.9/5 – (361 votes)
EGT
Route of Mexico
3.9/5 – (18 votes)
Novomatic
Bat Stax
4.3/5 – (16 votes)
Pragmatic Play
Emerald King
4.3/5 – (6 votes)