1x2 Gaming producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Stellar Ways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Stellar Ways

Producator

1x2 Gaming

Rating

5/5 - 2 voturi

Te așteaptă o adevărată odisee spațială, iar începutul ei se află în prima rundă de Stellar Ways gratis. Este un joc de păcănele de la 1×2 Gaming cu tematică cosmică, cu design atractiv și numeroase surprize. Îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acesta în textul ce urmează. 

Iar dacă ți-a deschis apetitul pentru păcănele cu stele, atunci încearcă și Starburst online! Și acesta poate fi încercat 100% gratuit pe Joc Păcănele.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,01% 5×3 486 Wild Expandabil Respin

Stellar Ways gratis: un slot cosmic și distractiv

Păcăneaua Stellar Ways gratis atrage prin animații și culori, prezentând o structură clasică formată din cinci role și trei rânduri. Liniile de plată plătesc de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, deci în total sunt 486 moduri de câștig.

RTP-ul jocului este unul mare, de 96,01%. De asemenea, are și speciale, iar dacă le combini pe acestea cu rata de plată și numărul modurilor de câștig, vei vedea că ai pe mână un slot profitabil. Vom vorbi și despre funcții ceva mai încolo, dar acum vrem să mai spunem câteva cuvinte despre grafica lui Stellar Ways gratis.

În fundal poți să vezi o întreagă galaxie, plină de stele. În mijlocul ecranului se află rolele, înconjurate de o ramă cu design futuristic. Simbolurile sunt centrul atenției și sunt strâns legate de tematica cosmosului. Toate astea la un loc formează o experiență extraordinară, plină de efecte speciale și culori vibrante. Un singur joc poate să conteste atmosfera lui Stellar Ways gratis și acela e Stellar Jackpots With Silver Lion gratis.

Stellar Ways free – cum joci?

Poate că e o aventură în spațiu, dar ca să joci Stellar Ways gratis nu-ți trebuie o rachetă. Ai nevoie doar de un dispozitiv (poate fi și telefonul mobil) și o conexiune bună la internet. Apoi, intri în joc și faci următorii pași:

 1. Dai click pe butonul cu 3 linii din stânga și faci setările. Pasul acesta e opțional, dar de aici poți să modifici viteza rotirilor, felul în care sunt afișate controalele, sunetul și altele.
 2. Apoi, odată ce ai făcut setările, e timpul să alegi miza. Pentru asta vei da click pe butonul cu monede din partea din stânga jos. În Stellar Ways demo poți să joci cu minim 0,10 credite și maxim 100.
 3. Tot ce-ți mai rămâne e să dai spin. Adică, să apeși butonul de rotire și să începi prima rundă. Îl vei găsi în dreapta jos, nu ai cum să-l ratezi!

Păcănele cu cristale Stellar Ways gratis – simboluri

Simbolurile din Stellar Ways gratis au nuanțe tari, care produc un contrast cromatic plăcut. Dacă nimerești cel puțin 3 identice unul lângă altul, câștigi. Cât câștigi, mai exact, depinde de simbol. Hai să vedem cum diferă acestea!

 • Cristalul mov și cel albastru – până la 5 credite
 • Cristalul verde și cel roșu – până la 10 credite
 • Cristalul galben – până la 20 credite
 • Planeta roșie – până la 50 credite
 • Planeta albastră – până la 70 credite

În afara simbolurilor clasice la Stellar Ways gratis mai există și funcții speciale. Despre ele vorbim imediat mai pe larg. 

Unde joci Stellar Ways online pe bani reali?

Precum multe alte jocuri de la 1×2 Gaming, și Stellar Ways gratis poate fi încercat pe Joc Păcănele. Totuși, dacă te simți curajos și vrei să joci pe bani reali, va trebui să-ți alegi un casino online. Totuși, va trebui să fii atent atunci când faci alegerea.

În primul rând, cazinoul trebuie să aibă licență de la ONJN. Asta înseamnă că activitatea sa se desfășoară legal, cu acordul statului român. Apoi, vezi ce oferte au și dacă jocul pe care îl vrei se găsește în portofoliul lor.

Joacă Stellar Ways gratis pentru speciale!

Mai știi când vorbeam de surprizele pe care le vei întâlni când joci Stellar Ways gratis? Ei bine, acum a venit timpul să le descoperim! Așadar, în continuare vom afla împreună care sunt funcțiile și simbolurile speciale din joc, cum le declanșezi și cu te ajută. Să începem!

 • Wild – reprezintă atracția principală în jocul de păcănele cu cristale Stellar Ways gratis. Înlocuiește orice alt simbol normal pentru a forma mai repede formații câștigătoare. Apare pe rolele 2, 3 și 4. 
 • Wild Expandabil – același Wild de mai sus se poate extinde pe întreaga rolă. El va rămâne acolo și declanșează o rotire bonus, numită și respin. 
 • Respins – dacă ai nimerit un Wild, atunci ai și o rotire bonus automat. Astfel, un câștig are șanse foarte mari să se transforme în două.

Concluzie

Jocul de păcănele Stellar Ways gratis te va purta într-o aventură prin spațiu, folosindu-se de toate atuurile sale. Ai șanse la un număr impresionant de câștiguri, număr care poate fi întrecut numai de stelele de pe cer. Și, că tot vorbim de stele, să știi că pe site avem și un horoscop la păcănele. Citește articolul și vezi cum stă zodia ta în materie de sloturi!

Alte sloturi


Energy Stars
4.2/5 - 6 voturi
Chicago
4.3/5 - 13 voturi
Dead Man’s Trail
3.7/5 - 8 voturi
Odins Wild Hunt
5/5 - 2 voturi
Vegas Nights
3.8/5 - 12 voturi
Viking Smash
4.5/5 - 11 voturi