NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratuite la Păcănele EGT

Prinde Oferta Unibet
ecran Starburst slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Starburst

Producator

NetEnt

Rating

3.7/5 - 6 voturi

Dacă vrei să încerci un joc de păcănele care să-ți genereze câștiguri până la stele, atunci trebuie să încerci Starburst gratis pe Joc Păcănele! Mai mult decât atât, aici îți vom prezenta câteva aspecte generale care să te facă să înțelegi și mai bine jocul: tematică, simboluri, plăți și funcții speciale. Cu această cunoaștere vei vedea că este genul de joc tocmai potrivit pentru tine! Dacă ți-a plăcut, poți încerca și alte jocuri NetEnt demo!

Starburst gratis, un joc cu plăți astronomice

Tematica jocului de păcănele 77777 Starburst gratis este destul de ușor de intuit. Te vei îmbarca într-o călătorie în care poți explora bogățiile Universului. Pietrele prețioase îți vor spori veniturile în acest joc de păcănele Starburst simplu de jucat de oricine, chiar și de începători. Starburst slot este creat de NetEnt, unul dintre cei mai mari producători de jocuri de noroc online de pe piață.

Are grafică simplă, dar plăcută. Cele 3 rânduri și 5 role sunt transparente, iar pe fundal se văd cerul înstelat și o planetă îndepărtată. Animațiile la Starburst casino sunt spectaculoase, demne de numele jocului. Exploziile stelare acompaniază fiecare mare câștig și stimulează jocul.

Simbolurile sunt, în mare parte, cristale de mai multe forme și culori, dar există și șeptari și stele. Despre acestea vom discuta însă în secțiuni speciale. Câștigurile pe care ți le aduc sunt mari, având în vedere că rata de plată la Starburst slot (coeficientul RTP) este de 96,1%, un coeficient mai mare decât multe alte jocuri de păcănele.

Starburst NetEnt: simboluri și plăți

Spre deosebire de multe alte jocuri de păcănele 777, la Starburst gratis vei observa că plata se face atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Este nevoie de minim trei simboluri similare pe linia de plată. Jocul are 10 linii de plată. Simbolurile Starburst slot îți pot da următoarele câștiguri:

  • BAR: până la 2.500 de credite;
  • 7: până la 1.200;
  • Cristalul galben: până la 600;
  • Cristalul verde: până la 500;
  • Cristalul roșu: până la 400;
  • Cristalul albastru și cristalul mov: până la 250.

Mai există un simbol, dar despre acesta vom discuta în cele ce urmează.

Starburst online gratis: funcții speciale

În jocul de păcănele Starburst gratis există un simbol interesant despre care nu am vorbit încă. Acesta este simbolul Wild, reprezentat de o stea cu șapte colțuri, unde fiecare colț are culoarea unei pietre prețioase din joc. Poate apărea numai pe rolele 2, 3 și 4. Acesta nu doar substituie alte simboluri, ci și se extinde pe toată rola și declanșează o re-rotire. Dacă va apărea încă un simbol Wild, va genera încă o re-învârtire, iar numărul maxim al acestora este 3, câte una pentru fiecare rolă pe care poate apărea.

În rest, jocul nu are alte funcții speciale, dar câștigul în cascadă pe care simbolul Wild îl poate genera este mai mult decât suficient pentru o rată de plată mare.

Starburst gratis: cum se joacă

După câteva teste cu jocul de păcănele 777 Starburst gratis, vei vedea că acesta este unul dintre cele mai simple jocuri. În zona de butoane de sub role găsești toate controalele și afișajele necesare. Butonul „Spin” se găsește în mijloc. 

Dacă dorești să joci automat, în partea din stânga ai un buton prin care poți selecta și numărul de runde automate. În partea din dreapta a butonului „Spin” setezi miza maximă, dar dacă dorești ceva intermediar, în stânga și dreapta acestor butoane ai la dispoziție setarea nivelului, respectiv setarea valorii fisei. În stânga de tot se găsește butonul de informații, de unde poți afla mai multe despre regulile jocului și simbolurile Starburst slot.

Concluzie

Starburst gratis este unul dintre cele mai populare jocuri de pe Joc Păcănele. Este simplu și util pentru jucătorii începători, dar și distractiv și cu plăți mari, deci ai toate motivele să încerci Starburst slot și în varianta cu bani reali. Te ajutăm să faci acest pas important cu un bonus cu free spins care te va încuraja să investești în joc!

Alte sloturi


Mystic Secrets
4.7/5 - 3 voturi
Amazing Amazonia
5/5 - 5 voturi
Beauty and the Beast
5/5 - 4 voturi
Wins of Fortune
4.2/5 - 4 voturi
Pandamania
3.7/5 - 3 voturi
Royal Crown
4.3/5 - 13 voturi