NetEnt producator pacanele

800 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
Starburst slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Starburst

Producator

NetEnt

Rating

Starburst este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele online. Acesta atrage pentru faptul că este simplu ca reguli și în același timp foarte interactiv. În jocul Starburst gratis poți testa simboluri wild extensibile cu funcție de re-spin. Citește mai departe ca să vezi cum funcționează acest joc și joacă-te în paralel pentru a înțelege mai bine. Distracție plăcută!

Starburst gratis – păcănele online de la NetEnt

Pe JocPacanele ai cele mai tari jocuri gratis. Starburst este un joc cu 5 role și 10 linii de plată. Nu vei găsi o rundă bonus cu rotiri gratuite, dar ai parte în schimb de câștiguri atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

De asemenea, rolele centrale au simboluri wild extensibile. Aceste simboluri sunt reprezentate de stele. Atunci când apar, ele se extind pentru a acoperi toate pozițiile de pe role și aduc totodată re-spins (rotiri gratuite). Atunci când prinzi un simbol wild, el se extinde pe întreaga rolă pe care a apărut. În mod automat, celelalte role se rotesc încă o dată (gratuit). Dacă în urma acestei rotiri mai prinzi un simbol wild, acesta se va extinde la rândul său și vei mai primi încă o rotire gratuită. Procesul continuă până când nu mai apare un simbol wild. Șansele de câștig sunt astronomice.

Simbolurile din acest joc includ diamante în diverse culori, șeptari, BAR și stele. În ordine descrescătoare, simbolurile cele mai valoroase sunt cele BAR, șeptarii, diamantele galbene, cele verzi, cele portocalii, cele albastre și cele mov.

Pentru a începe rotirile alege numărul de linii de plată pe care vrei să joci (1-10) și valoarea pariului. Rămâne apoi doar să apeși butonul Spin.

Pe JocPacanele poți juca oricâte runde gratis dorești!

Atunci când vrei să joci pe bani reali, profită de bonusul nostru exclusiv cu 50 rotiri gratuite fără depunere la Netbet. Intră aici și ia-ți bonusul!

Alte sloturi


Book of Gold: Classic
Dark Vortex
Lady of fortune
Call of the Colosseum
Flowers
Lucky lady charm deluxe