Star Bounty

ecran star bounty gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran star bounty gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
43 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (4 votes)
Mozzart casino
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

4/5 – (4 votes)

Dacă ai o slăbiciune pentru filmele SF, atunci jocul de păcănele cu speciale Star Bounty gratis este exact ce cauți! Citește recenzia noastră și află mai multe despre Star Bounty slot, un joc cu totul și cu totul inedit! Îți vom arăta cum să ajungi la stele și la cele mai mari câștiguri! Dacă Star Bounty online este pe gustul tău, cu siguranță îți va plăcea și Sweet Bonanza gratis! Și acesta poate fi testat pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.6% 6×4 4.096 Wild, Free Spins Wild, Runde Gratuite, funcția Rachetă

Păcănele cu speciale Star Bounty gratis – cum joci?

Chiar de la prima vedere, vei realiza că jocul de păcănele cu speciale Star Bounty gratis nu este convențional. Și într-adevăr, nu are o structură obișnuită. În primul rând, căsuțele pentru simboluri nu sunt pătrate ca la jocurile obișnuite, ci hexagonale. Apoi, nu sunt aliniate. Și nici nu aveau cum. 

Oricum, Star Bounty demo are 6 role a câte 4 simboluri fiecare. Așadar, nu se poate spune sub nicio formă că este un joc clasic. Chiar și cu acest aspect futurist, modul de joc este simplu. Butoanele de spin, joc automat și setare pariu se găsesc în dreapta jos. Butonul de joc automat îți permite să setezi numărul de runde și câteva aspecte ce țin de experiența de joc.

Setarea pariului se face prin butoanele – și +. Se deschide o mică fereastră unde poți opta pentru mai multe setări: setarea pariului pe linie, valoarea fisei și pariul total. Miza minimă este de 20 de fise, iar cea maximă de 200 de fise. Astfel, variația nu este foarte mare.

Poți consulta tabelul de plăți și alte informații despre joc din butonul „i” din stânga jos. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,6%, una excelentă, peste media industriei.

Despre Star Bounty Pragmatic Play

Tematica jocului de păcănele cu speciale Star Bounty gratis este inspirată din Science-Fiction. Găsești mai multe personaje, fiecare cu culoare și semnul său aferent. Vei porni într-o aventură cu echipajul tău de pirați spațiali pentru a descoperi cele mai mari comori!

Simbolurile Star Bounty slot care te vor ajuta sunt următoarele:

 • Personajul roșu: până la 3.000 de fise;
 • Personajul mov: până la 2.000;
 • Personajele verde și albastru: până la 1.000;
 • Semnele roșu și mov: până la 600;
 • Semnele verde și albastru: până la 400;
 • A și K: până la 300;
 • Q și J: până la 200.

Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 4.096 direcții de plată. Este nevoie de minim 3 simboluri adiacente pentru a genera plată. Câștigurile menționate mai sus sunt pentru pariul maxim, la 6 simboluri pe direcție.

Simbolurile câștigătoare dispar, lăsând loc altora. Astfel, pot exista câștiguri în cascadă. Runda se va termina atunci când nu vor mai exista câștiguri.

Star Bounty slot este creat de Pragmatic Play, una dintre cele mai renumite companii de igaming. Sunt cunoscute în special pentru ideile lor creative, care ies mult din spectrul jocurilor tradiționale. Star Bounty demo este clar un asemenea exemplu.

Păcănele cu speciale Star Bounty gratis – funcții speciale

Câștigurile la jocul de păcănele cu speciale Star Bounty gratis nu se rezumă doar la ce am menționat deja. Există simboluri și funcții speciale care îți măresc considerabil șansele de câștig:

 • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol, cu excepția Free Spins. Apare pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6.
 • Simbolul Free Spin: apare pe toate rolele, iar cel puțin 3 simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: acestea pot fi și cumpărate. În acest caz, plătești o anumită sumă de fise: 75x pariul tău. Poți primi mai multe runde, până la 24, indiferent de modul în care este declanșată funcția.
 • Funcția Rachetă: apare pe rolele 2, 3 și 4. Transformă un număr aleatoriu de simboluri în simboluri Wild. În timpul rundelor gratuie, aceste simboluri pot avea multiplicatori 2x și 3x.

Star Bounty online pe mobil

Jocul de păcănele cu speciale Star Bounty gratis poate fi jucat foarte bine și pe mobil. De fapt, aceasta este cea mai bună experiență. Este optimizat perfect pentru a se potrivi ecranelor mai mici. Din câteva atingeri, te vei bucura de aventura vieții tale cu Star Bounty Pragmatic Play.

Concluzii

Să te joci la păcănele cu speciale Star Bounty gratis este foarte simplu. Setezi miza și dai drumul la distracție! Poți cumpăra și runde gratuite, unde sunt șanse foarte mari să-ți scoți investiția! Plata excelentă a acestuia îl face perfect și pentru jocul pe bani reali. Dacă acesta ți-a plăcut, încearcă și Queen of Gold pe Joc Păcănele!

Alte păcănele recomandate

NYX
Book of Gods
3.8/5 – (5 votes)
Amatic
Book of Pharao
3.5/5 – (2 votes)
NextGen
300 Shields
3.5/5 – (56 votes)
Skywind
Wicked Hot
3.8/5 – (19 votes)