NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sparks

Producator

NetEnt

Rating

Sloturile rămân cele mai iubite jocuri de casino online. Sunt simplu de jucat, vin cu bonusuri excelente şi pot fi jucate de oricine, indiferent de experienţă. În plus, oferta bogată de jocuri nu e uşor de refuzat, mai ales când te gândeşti că ai la dispoziţie sloturi de la furnizori de top.

Sparks este un slot video furnizat de NetEnt – disponibil inclusiv pe dispozitive mobile și tablete. Cu slotul  Spark poţi alege dacă joci în modurile Win One Way sau Win Both Ways.

Slotul are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Acest joc de păcănele speciale se poate juca fie în modul Win One Way, fie Win Both Ways unde RTP (return to player) variază.

Poţi alege să joci Win One Way sau să câștigi dublu, cu Both Ways. Diferența principală este că frecvența de câştig este de aproximativ  21,68% în modul Win One Way și de 36,64% în modul Win Both. Poţi juca Sparks gratis pe jocpăcănele.ro!

Caracteristici şi simboluri  joc păcănele Sparks gratis

Multe dintre momentele cele mai interesante ale vieții au nevoie doar de o scânteie de energie pentru a rămâne memorabile, aşa se spune – iar slotul  Sparks gratis vine cu  5 scântei de energie diferite. Fiecare scânteie oferă oportunități de a câștiga o varietate de premii, în timp ce te poţi bucura din plin și de un Bonus Wild și un Bonus Unic Cloning Wild.

Cu 80 de niveluri şi diferite combinaţi de monede din care poţi alege, Sparks gratis este un joc slot care a fost proiectat pentru a permite unei game largi de jucători de sloturi să se bucure de ea pe mai multe niveluri, în funcţie de experienţa şi preferinţele fiecăruia.

În Sparks, toată energia provine dintr-un fel de ecuație chimică. Vei găsi unele dintre aceste ecuații secrete plutind  în spațiu sub formă de numere și litere. Va fi nevoie ca tu să găseşti 3 – 5 simboluri potrivite pentru a începe să te bucuri de câştiguri impresionante.

Există 5 tipuri diferite de scântei de găsit, iar toate plătesc premii bunicele pentru găsirea lor. Blue Sparks, de exemplu, plătesc până la 100 de monede, purple ajung până la 125 de monede, iar green sparks plătesc până la 150 de monede. Ai şi 2 tipuri diferite de scântei portocalii, cele cu portocaliu deschis, care plătesc până la 175 de monede, şi cele portocalii – fosforescent, care plătesc până la 200 de monede.

Caută simboluri Sparks şi câştigă premii fabuloase

Simbolul wild are două funcții. Te poate ajuta să câștigi premii instant – între 5 și 200 de monede, dar are şi puterea de a înlocui toate simbolurile, cu excepția Cloning Wilds. Cloning Wilds apare pe rolele 2 și 4 numai în cazul în care pot înlocui toate simbolurile pentru a genera premii. Cloning Wilds are totodată şi  puterea de a se extinde în toate direcțiile pentru a oferi cele mai bune premii posibile.

Dacă vrei să joci păcănele speciale, încearcă jocul Sparks . Nu ai nevoie de un buget prea mare , este ideal pentru începători, dar şi pentru cunoscători. În plus, pe jocpăcănele.ro poţi testa Sparks gratuit!

Alte sloturi


Pinata Fiesta
Dracula
House of Doom
Dolphins Pearl
50 Horses
Archangels: Salvation