Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Smugglers Cove gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Smugglers Cove

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.1/5 - 16 voturi

Smugglers Cove demo îți oferă posibilitatea de a te distra precum pirații din zona Caraibelor și să pleci în căutarea celor mai tari comori. Pe parcursul acestui articol îți vom prezenta tot ce este nevoie să știi despre această păcănea marca Pragmatic Play. O să afli cele mai importante detalii, precum tematica, plățile, simbolurile, dar și unde vei putea juca pe bani reali. Pe site-ul nostru, vei putea încerca acest slot 100% gratis, pe lângă multe altele.

Astfel, ai posibilitatea de a te bucura la maxim de orice păcănea dorești. Dacă tematica Smugglers Cove gratis este pe placul tău, cu siguranță vei dori să încerci și Pirate Gold free, un alt joc extrem de spectaculos, unde fantastica lume a piraților din insulele Caraibelor este elementul central.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
94,5%5×320Wild, BonusRotiri gratuite

Smugglers Cove demo – informații generale

După cum am menționat deja, Smugglers Cove demo este o păcănea care propune o tematică inspirată din lumea piraților și din continua lor goană după comori. Având această sursă de inspirație, nici fundalul sau elementele grafice nu puteau sa fie dintr-o altă zonă. Se poate observa o plajă însorită și simboluri care reprezintă pirați, acestea fiind acompaniate de clasicele simboluri de pe cărțile de joc.

Putem afirma că din punct de vedere vizual cei de la Pragmatic Play au făcut o treabă excelentă, menținând ștacheta sus și de data aceasta. Rolele și rândurile sunt localizate pe o placă de lemn aflată în mijlocul unei plaje tropicale, tot acest cadru însorit și pozitiv fiind extrem de potrivit pentru o experiență de joc calitativă. Dacă dorești să joci și o altă păcănea produsă de același furnizor, poți încerca Day of Dead free.

Structura păcănelei Smugglers Cove este una clasică, putând fi observate foarte ușor cele 5 role și cele 3 rânduri. Acestora li se mai adaugă și 20 de linii de plată. Când vine vorba de volatilitate, aceasta este la un nivel mediu spre ridicat, ceea ce înseamnă că sunt șanse destul de mari să te bucuri de câștiguri consistente. Axându-ne în continuare pe capitolul plăți, RTP-ul are o valoare de 94,5%, una destul de moderată.

Smugglers Cove slot – cum joci?

După cum am spus, vorbim despre o păcănea modernă, care abordează o tematică foarte  De asemenea, vorbim și despre un slot foarte ușor de jucat, fiind nevoie să urmezi doar câțiva pași extrem de simpli. Dacă ești începător, îți spunem noi ce trebuie să faci. În caz că ești veteran, mergi direct la secțiunea de plăți. Haide să vedem cum poți juca Smugglers Cove demo!

  1. Dă-i click pe Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce.
  2. Stabilește valoarea pariului, aceasta fiind cuprinsă între 0,80 și 400 de credite.
  3. Apasă pe spin pentru a învârti rolele și fii gata să pui mâna pe super câștiguri.

Smugglers Cove free – simboluri și plăți

Smugglers Cove demo este o păcănea inspirată din universul piraților, iar simbolurile vor fi și ele în nota tematicii. Pe lângă acestea, avem și câteva simboluri specifice cărților de joc. Să nu mai pierdem timpul și să vedem care sunt principalele simboluri și cât vor plăti acestea pe o miză de 4 credite.

  • Rombul, trefla, inima și pica – 3x(1,60), 4x(4,00), 5x(10,00); 
  • Piratul maro – 3x(2,00), 4x(8,00), 5x(40,00); 
  • Piratul albastru – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(100,00); 
  • Piratul roșu – 3x(10,00), 4x(20,00), 5x(200,00); 
  • Piratul verde – 3x(20,00), 4x(40,00), 5x(400,00).

Smugglers Cove demo – simboluri speciale

Este foarte important să cunoști și faptul că pe lângă simbolurile jocului de bază, Smugglers Cove free are și simboluri speciale. Acestea au potențialul de a-ți oferi câștiguri importante. Iată care sunt acestea!

  • Simbolul Wild – înlocuiește toate simbolurile de pe ecran pentru a forma combinații câștigătoare, cu excepția simbolului Bonus; 
  • Simbolul Bonus – apare pe rolele 2, 3 și 4. Un număr de 3 simboluri bonus va declanșa modul de joc cu rotiri gratuite.

Înainte de începerea rundei, vei primi un număr aleatoriu de rotiri gratuite din următoarele valori: 8, 10, 12, 15 sau 20. Tot în timpul rotirilor gratuite, este disponibilă și Comoara Bonus. Valoarea ei variază în funcție de numărul de simboluri bonus care vor apărea pe ecran. Câștigul minim este 1x totalul mizei, la 3 astfel de simboluri, iar cel maxim este de 10.000x totalul mizei la 15.

Unde poți juca Smugglers Cove online pe bani reali?

Dacă ai jucat Smugglers Cove demo pe site-ul nostru, suntem siguri că te-ai familiarizat cu tot ceea ce presupune acest joc. Acum se poate spune că ești pregătit să joci și pe bani reali, la un cazino profesionist și de încredere. Un astfel de exemplu, este Netbet, unde pe lângă păcăneaua prezentată, ai de ales dintr-o mulțime de jocuri și posibilități de pariere. Dacă dorești să descoperi promoții Netbet, poți verifica site-ul nostru. Vei găsi o grămadă, iar de acolo poți alege ceea ce este mai convenabil pentru tine.

Concluzii

Smugglers Cove demo este una dintre cele mai distractive păcănele de la Pragmatic Play așa că n-ar trebui să o ratezi sub nicio formă. Dă-i spin, aventurează-te în lumea piraților și caută comoara cea mare. Cu toate acestea, nu uita să joci responsabil! Îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


100 Burning Hot
4.3/5 - 430 voturi
Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 17 voturi
Captain Boom
4.1/5 - 8 voturi
Pirate Armada
3.7/5 - 4 voturi
El Paso Gold
3.5/5 - 21 voturi
Super Burning Wins
3.6/5 - 27 voturi